torsdag 24 juni 2010

ÄNTLIGEN MIDSOMMAR MED BENJI FROST

Det är midsommar imorgon och därmed är det dags att summera första halvan av detta händelserika Pazza-år.

Det började som en dröm, en vision. Målet var att sätta Pazza DSK på världskartan, att bli en viktig del av DSK, att lyfta upp DSK från träsket. Få DSK att bli det ”gamla” Italien eller Tyskland, laget som är arrogant, rent utsagt en grupp skitstövlar, laget som spelar pissdåligt, tråkigt, men som aldrig viker ner sig och framförallt, laget som aldrig förlorar. Vi är inte där än, men vi har kommit en bra bit på vägen.

Det började på säsongsavslutningen förra året.

Svenskafans var passé, det hörde gårdagen till, påstod Lill-Wise. Och så rätt han senare skulle få.
Den briljante mannen spillde ingen dyrbar tid. Det krävdes något nytt, något innovativt. Han hade allt klart för sig redan innan DSKs svenskafans-hemsida var nerlagd. Pazza DSK skulle bli DET NYA.


Den 17:e oktober 2009 startades den bästa och största Division 4 bloggen i Sverige.
Vi har följt DSK i vått och torrt, på och utanför plan.

Om man ska försöka hitta någon typ av röd tråd från första inlägget till dags dato är väl Bergstaca det första man kommer att tänka på.

Det började redan på avslutningen förra året när Bergstaca anlände och Coach Lindström fällde den eminenta kommentaren: "aah, Bergsvacka, välkommen"
Spelaren som har lättare för att sänka sig själv än att bli sänkt av någon annan stod alltså omgående för de stora rubrikerna på Pazza DSK. Han är med avstånd den mest intressanta personen i DSKs A-lag och det har varit ett händelserikt år för honom. Fylle”skandalerna” har avlöst varandra.
Han var praktiskt taget klar för ett lag i Varberg, men som så många gånger förr ändrade han sig i sista stund och valde att stanna. Som brukligt, skickade han ett kort och drygt sms. ”Jag stannar!”. Men vi vet hur den mannen fungerar vid det här laget och det kan vi endast tacka våra hängivna reportrar för, som efter månader av research kunde berätta sanningen om Bergstaca. Brasilianaren som egentligen är bulgar.


En annan spelare som det har skrivits mycket om på Pazza är Nille. Killen som har axlat Strömbergrollen bäst. För er som inte vet, var Daniel Strömberg spelaren som spelade 10 matcher för DSK och blev utvisad två gånger och utöver det samlade på sig några gula kort.
Nille är känd för att få psykbryt till och från och i år har han väl hunnit med i alla fall tre:

1. Under träningslägret i Höganäs började Paani och Nille bråka under träningsmatchen mot Falköping. Något som slutade med att Nille bytte ut sig själv. Det gick knappast att prata med honom något mer under den kvällen.

2. Viggan borta. Nille sparkar helt oprovocerat till Viggans målvakt.



3. Utvisningen mot Storskogen. En Storskogenspelare är ensam mot tre DSK:are (om än relativt oorganiserade) och Nille som redan har ett gult kort väljer att slänga sig framför Storskogenspelaren som faller över honom. Hans andra gula den matchen var ett faktum.

Vad har hänt mer? Marknadschefen på Pazza DSK har varit inblandad i en del debakel den här säsongen. Det hela slutade med att han gjorde en Anelka och blev hemskickad. Eller det kanske var Anelka som gjorde en Lill-Wise? Lill-Wise var ju trots allt först.

Många har spekulerat kring DSKs uppryckning på slutet. I dagsläget finns det två teorier. Den ena är att Frostens skada, den andra är att Pazza DSKs omstrukturering, där den förre Redaktören, tillika nuvarande Marknadschefen tillsatte mig som ny Redaktör bäddade för framgång. Vi tror på den senare, men ni kan ju själva få dra er slutsats:

Innan Frost skada:
Vinster 0
Oavgjorda 1
Förluster 7
Målskillnad: 6-18

Efter Frost skada:

Vinster 1
Oavgjorda 2
Förluster 1
Målskillnad: 5-5

Innan Pazzas omstrukturering:
Vinster 0
Oavgjorda 1
Förluster 6
Målskillnad: 5-16

Efter Pazzas omstrukturering:
Vinster 1
Oavgjorda 2
Förluster 2
Målskillnad: 6-7

Pazza DSK har inte endast haft inverkan och skrivit om det som skett på fotbollsplanen, utan man har även jobbat en hel del utanför.
Pazza DSK har utvecklat ett nära samarbete med Lemon Bar de senaste månaderna och har därigenom kunnat slussa in de yngre DSK-spelarna. Framförallt är DSKs 90-talister de första 90-talisterna någonsin att sätta sin fot på detta beryktade ställe.

Vi har även lyckats donera hela 300 SEK till DSKs A-lag genom intensivt arbete med VM-tipset.

Hur ser då framtiden ut? Visst, vi slog rekord igår och hade sammanlagt 75 unika läsare. Jag undrar om vi inte har fler läsare än www.danderydssk.se nu, men vi vill ju bli ännu större. Om man kollar på de största bloggarna i Sverige, handlar alla mer eller mindre om mode. "Hej jag heter Isabella....Hej jag heter Kissie...osv"
"Idag har jag shoppat för 200000...jag köpte två Gucci-väskor osv." (Jag menar vilken 20-årig tjej som helst shoppar ju loss för 200 lakan, så det är ju väldigt lätt för alla 20-åriga tjejer att känna igen sig i dessa bloggar)

För att stärka Pazza DSKs varumärke och locka fler nya läsare och därigenom även sprida den glöd som finns inom DSK, kommer vi troligtvis även att ha några inlägg om mode i framtiden. Ansvarig för dessa inlägg blir vår egna modeguru Nille. Pazza DSKs stab har därmed på ett år gått från en person till drygt tio. En imponerande utveckling.

Jag vill avrunda med att önska er alla en riktigt trevlig midsommar. Ni kommer inte att bli av med oss under sommaruppehållet. VM-tipset kommer att uppdateras som vanligt. Pazza DSKs frontfigurer kommer att bege sig ut i Sverige under sommaren för att marknadsföra Pazza och vi kommer även att ge er några inlägg från våra äventyr.
DSK omges ständigt av diverse rykten och skandaler, så vi kommer att kunna bjuda er på en hel del intressant läsning under sommaren.

Väl mött!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar