onsdag 2 juni 2010

Ett meddelande från Marknadschefen - pazzaelpe.blogspot.com (hahaha, patetiskt)

Jo, självklart så försöker ju lag ta efter Sveriges vackraste lag. Wise hittade det pinsamma laget IF Elpe, och naturligtvis så har dom döpt sig själva till Pazza Elpe. Wise blev fruktansvärt rädd över att Elpe var först med idén, men efter att ha sökt i arkiven så visar det sig att Pazza DSK är först och störst, därmed har man även patent på Pazza. Allvarligt Elpe! Allvarligt!

Det som oroar är dock att när man googlar "pazza" så dyker Elpe upp före oss på sida ett, Pazza DSK är numera på sida 2. Allvarligt!!

Så, för varje gång ni ska surfa in på er hemsida, pazzadsk.blogspot.com, googla fram namnet och tryck på Pazza DSK länken istället så vi får fler träffar och därmed avancerar högre upp i listan.

"Till jul är vår ambition på Marknad att Pazza DSK ska vara den mest använda länken på hela Google när man söker på ordet pazza. annars lägger vi ned allt. Benji har ett stort ansvar nu"
- säger marknadschefen Wistedt till, öhh, Pazza DSK.

1 kommentar:

  1. Ni ska veta att denna klubb även gjorde ett allvarligt försök att värva mig i vintras... en klubb med klar inblick i vad som är kvalite således, grattis Pazza.

    Thelin

    SvaraRadera