onsdag 9 juni 2010

Hänt i veckan - Vecka 23 - del 1

Och Farre dök inte upp igår. Vi gör ett nytt försök på torsdag.



Men Fredrik Oom var tillbaka och tajmingen verkar finnas kvar. Om han orsakade Filles skada vet jag inte, men hur lägligt kommer inte Fredrik ner på träningarna år efter år? Just nu har vi två backar tillgängliga. Hannes och jag är ju mittfältare, eller hur Hannes?

Jag fick vinna på träningen igen och denna gång, möjligtvis även för första gången i år, utan Jonas. Det är något på gång i DSK, det märks. Vi körde pressövningen igen och som tur var fick jag hamna i Nilles lag. Han fullständigt dominerar den övningen. Han skulle kunna gå in och jaga själv och säkert vinna bollen mer än 50% av gångerna. Släng in Hatten på det och du har ett radarpar som tar bollen 100% av gångerna. Det var någon som fällde kommentaren, kan ha varit Oomen:

"Hatten vad gör du i anfallet, du borde spela back."

Varpå Jonas svarade:

"Sätt honom i försvaret, han gör ju ändå inga mål."

Härligt med lite hat på träningarna. Bergstaca var tillbaka och det "i balans", men touchen var borta. Han tänder först till på hösten när planerna är bättre.

Martin höll på att få magsår, när han fick se hur vi "bevakade" en 2-1 ledning. "Killar, ah men killar..."

Saman höll hela träningen...stort

Det andra laget hade några fina varianter, men det räckte tyvärr inte till en dag som denna, då Hatten prickade virket från alla möjliga vinklar. Två minuter extra 15-15 fick det bli.

Nu laddar vi batterierna på nytt inför torsdagsträningen.

Skrivet av Benji
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar