måndag 28 juni 2010

Kameror förstör sporten "det blir Karjala Cup av alltihop"

Marknadschefen riktar i dagens Pazza DSK skarp kritik mot FIFA presidenten Sepp Blatter och menar att denne har haft lång tid att förbereda sig inför detta mästerskap.

Och visst började allting väldigt bra för domarkåren, inte många misstag gjordes, men o andra sidan så var ju de första matcherna väldigt målsnåla och därav kunde inte mycket hängas över domarna.
Nu har det alltså hänt, ett solklart mål för England har skakat en hel värld och i synnerhet för den lille skallige Sepp som får bekänna färg. Men kameror vill han inte ha. Någon sa en gång "hellre göra ett felbeslut än inget alls", och lite så känner jag i detta fall. Han har inte gjort ett skit för att förhindra att sådana situationer uppstår som det gjorde igår.

Målkameror tycker vissa är det enda som går för att jämna ut de kostsamma misstagen, men marknadschefen är skeptisk:

"I Europa League har man bevisat att det går att ha ett rättvist system genom att placera en extradomare vid vardera mål, denne skall enbart fokusera på spelet kring mållinjen och direkt uppfatta saker som huvudomaren och linjedomarna inte kan se. Det kostar antagligen inte lika mycket som att ha målkameror, och med risk för att detta kan bli en verklighet i framtiden är jag rädd för att det blir en Karjala Cup av alltihopa. Ska vi ha en "alarmklocka" när det är mål också? Ska man behöva höra "Rock the night" med Europe ur högtalarna varje gång någon gör mål? "

Marknadschefen menar också att målkamerorna kommer göra att spelet stannar av och att det mer och mer blir likt hockeyn.

"Säg att motståndarlaget gör mål i sekvensen efter det att det ena laget "kanske" haft en boll inne. Hur gör vi då? Vem ska få målet?"



Marknadschefen
PAZZA DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar