onsdag 30 juni 2010

Marknadschefen " vi planerar samma bild av Nille i Mörbylund"


I ett av Roms mindre fina kvarter (jag bara spekulerar) så pryds en av fasaderna med denna oerhört vackra bild på Totti. Att en vespa står där säger väl en del om Italien också.

Marknadschefen har därför bestämt sig. Vi ska pryda en liknande bild med lagets store stilikon Nille i ett av Danderyds farliga områden, närmare bestämt Mörbylund.

Kommunen är som sagt uppdelad i två läger, Djursholm och Danderyd. Danderyd får anses lite som Roma, vi är enormt stora i de "röda" kvarteren. Talar man om Danderyd så är det nog ingen i delarna Mörbylund, Mörbydalen, Mörbyhöjden och Lilla Rinkeby som inte håller på DSK, ställen där arbetslösheten är stor och ungarna tigger mat på gatorna.

"Fotbollen betyder allt, det är en väg ut från misären och en förebild för dom unga grabbarna i Rom är Totti, vi vill skapa en förebild för grabbarna i Danderyd, och vi kan inte se någon bättre representant än Nille. Han har själv en tuff uppväxt i Salem men har tagit sig ut det och är idag en av DSKs största namn", säger Marknadschefen till Pazza DSK.

Jag bor själv där, jag har sett det med mina egna ögon, det är ingen vacker syn.


(Kan någon av Benjis kollegor redigera denna bild med Nille istället?)


Marknadschefen
PAZZA DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar