fredag 4 juni 2010

Pazza rundar av vecka 22

Ännu en vecka har gått och 17 inlägg senare rundar vi av ännu en lyckad arbetsvecka.

Det finns inget annat än seger imorgon. Det spelar ingen roll hur vi vinner, bara att vi vinner. Och om de i forumtråden på avsparkstockholm tycker att det vore en seger för fotbollen om DSK åkte ur, för att vi spelar så tråkigt och försvarsinriktat eller "Värsta Greklandsfotbollen" som någon kallade det, så får de tycka det...jävla muppar.
De kanske ska påminna sig själva om att publiksnittet i Division 4 ligger på runt 20 och inte 20000 och de är så långt ifrån Real Madrid man bara kan komma. Men det är stort att de vill tillfredsställa sin trogna publik på 20 pers. Det enda vi vill är att Rune äntligen ska få öppna sin Whiskeyflaska, 3cl för seger, 1cl för oavgjort och få sin välförtjänta Virrepinne.

Åh sen, de här mupparna som skriver, "det var den sämsta matchen jag någonsin har sett". Men herregud, man åker och tittar på en Division 4 match, tittar dessutom på den i 90 minuter, åker sedan hem, sätter sig vid datorn, går in på avspark och skriver det. Kom igen... Jag har all respekt för att man skriver på avspark och att man tittar på Division 4 fotboll, men om man tittar på Division 4 fotboll, är väl "det var den sämsta matchen jag någonsin har sett" en förutsättning, eller?

Marknadschefen är på Hotellet och förbereder inför festligheterna imorgon kväll. Fille skriver på sin recension, Oskar Linnros nya album har nämligen släppts på Spotify. Saman är hemma och tar ett fotbad, så att foten håller 10 min istället för 5 min imorgon. Frosten öppnar i just detta nu, fredags-bag-in-boxen. Hans ljumske blir bättre av att dra i sig några glas. Hatten har lyssnat för mycket på Eurovisionvinnaren under veckan (Satellite) och kommer ägna kvällen åt att endast lyssna på Markolios "In med bollen i mål". Pastan kör Sumpanspelarna mellan Centrum och Gran Garbo. Niklasson är i Årsta och springer runt i röda shorts. Kvasten och Medjev förbereder Halmstadresan. Bergstaca agerar scout i Borås. Nille väljer i just detta nu ut kläder inför morgondagen. "Det är kostym imorgon gubbar."
Rawling är bitter över att han måste fylla i VM-tipset på båten, i solen imorgon. Sunken bokar in tre veckor Halmstad redan nu....osv

Fan, det är helg nu. Jag orkar inte skriva mer...

Imorgon gubbs. Blir det seger, då skrivs det en matchrapport och vi kommer att liveblogga från Hotellet på kvällen.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar