tisdag 22 juni 2010

Stämningen trissas upp på avsparkstockholm

Att följa kommentarfältet på avsparkstockholm kan vara lika roligt som en kväll på Lemon Bar.

Vaxholm, laget som i deras egenproducerade inmarschlåt (en cover på Cant del Barça) sjunger,

”…vi kommer aldrig att komma etta.”


känner ett uppriktigt hat mot Bele just nu. Egentligen känner de nog ett hat mot alla, men eftersom det endast är Bele och Vaxholm som är aktiva i det forumet, får Bele ta smällen. Här kommer en sammanställning:

"HAHAHA ifk vaxholm nu kommer ni att klaga på allt, eftersom ni spelar dåligt!!!!!!!!!"
/domare


Kommentar: Oh, det börjar bra…

"Ja vad tusan, klart Vaxholmarna klagar... det gör dom ju jämt ! Vg Bele-FCD så ligger det ju nära till hands att tro att de blir en klaaar hemmaseger..."
/Mr Mr


Kommentar: Nu kommer det…

"sug din k-- du vet inte vad du snaqckar om vaxholm har många på skade listan. Hoppas att alla e friska när i möter bela och dom andra tomte lgen Kolla in vaxholms hemsida så får du se var dom har spelat killarna Malm har vunnut allt som man kan vinna winzerling snäppet under kenta samma där mm Finns nog rutin i laget men tyvär har dom inte fått spela tillsamans pga skador mm"
/IFK V


Kommentar: Där kom det…Skön där, Malm har vunnit allt som man kan vinna.

"Att ha folk skadade och avstängda tillhör vardagen för de allra flesta men att inte klaga över tingens ordning verkar det tydligen vara värre med...det brukar vara de som har en bra, intresserad och jämn 22-mannatrupp som får till det i slutet av säsongen. Men det kanske inte du förstod ?"
/Mr Mr


Kommentar: Ett nyanserat svar.

"IFK V: Snälla ta dig en språkkurs innan du uttalar dig nästa gång... Blir bara jobbigt och svårläst när man inte kan tyda ditt budskap."
/Bele Janne


Kommentar: Det kan komma mer tror jag…

"till dig som skriver att malm har vunnit massor jag säger såhär om det är den malm som är född 88 o spelade med bp så har han inte vunnit ett skit för han spelede i däras andra lag inte i första om de inte e han så ber jag om ursäkt"
/ssk


Kommentar: Det är t.o.m. någon som har gjort lite research?

"Till ssk Malm är född 89 och spela i Första laget i BP. Han spela med Albin ekdal som numera apelar i Juventus. malm har vunnit SM för juniorer .pojkalsvenska gothtia cup inomhus SM mmm så det är nog inte samma malm som du tänker på"
/IFK V


Kommentar: Där kom det minsann mer. Ok, det var det han menade med vunnit allt man kan vinna. Nu är jag med.

"Och nu spelar denne malm på samma nivå som han som blev vald sist på rasten. Så de kan gå"
/Tomten


Kommentar: Det är inte slut än…

"Du vet inte ett skit tomten varför malm spelar i vaxholm nu. Han var borta ett år p.g.a att hans korsband gick av, Han valde att komma igen i en lågre div. Han har fått erbjudande från flera klubbar som spelar i högre div. Som 1an och 2an."
/IFK V


Kommentar: "Klassespieler" med andra ord…

"IFK V:Malm var bra för ett par år sedan,men det var då de.Tror näpperligen han har fått erbjudande högre upp med det spel han presterar idag."
/kiff


Kommentar: Den här konversationen tar aldrig slut.

"Om Malm kan spela i 1:an kan Acke Längqvist i Bele lira Premier League!"
/CK


Kommentar: Det är det här jag älskar med norrfyran. Jag tycker vi skickar iväg Hatten till något Championship-lag i England.

"Skall Acke till Premier League, gratulerar."
/Jag är bäst.....


Kommentar: Bra kommentar.

"Malm är idiot!"
/coach


Kommentar: Det kommer definitivt att komma mer nu…

Nu kanske alla förstår att de inte ska skriva några kommentarer på avsparkstockholm.
Vaxholmspelaren, för det antar jag att han är, har alltså kommenterat under namnet IFK V. Det är ungefär som om någon i vårt lag skulle gå in och kommentera på samma sätt och skriva under med namnet DSK. Det skulle aldrig hända. Sjukt…

Rune är den ende som får kommentera under namnet DSK i fortsättningen. Om ni trots allt känner att det kliar i fingrarna och ni absolut måste skriva något. Skriv sakligt och trampa in på någons tår.

Tänk er bara:

Fan du snackar skit. Bergstaca har vunnit allt. Han har vunnit VM, spelat för både Brasilien och Bulgarien och vunnit alla skytteligor man kan vinna. Han spelade med Stoichkov på 90-talet...

Nej jag vet, även om det är sant, är det bara löjligt…

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar