tisdag 31 augusti 2010

Pazza-TV

I förra veckan presenterade Marknadschefen idéen Pazza-TV, som går ut på att de "utvalda" ska slå alla "tips-experter" i Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga, genom att välja ut tre matcher per liga med de "bästa oddsen". Och medan alla andra låg på latsidan, tog Saman tag i det hela och mailade oss två Serie A-tips.

Tanken är att vi ska filma allting, men eftersom Marknadschefen får för sig en massa saker nattetid, lär det dröja ett tag innan vi kan presentera hela konceptet. Tills vidare får ni nöja er med Samans tips i skrift i efterhand:

Udinese - Genoa 2.35 - 2.10 - 2.85

Udinese:

Har inte gjort många spelarköp under sommaren, men hjärtat av laget Di Natale är kvar. Man har däremot tappat Lukovic och därmed är försvaret svagare än förra året. Fin anfallstrio i Di Natale , Floro Flores och Sanchez. Men har problemet att vara ojämna.

Genoa:

Har nog varit mest aktiva under sommaren och gjort de bästa köpen också. Har otroligt intressant lag, spelare som Buno Zaculini, Veloso, Toni, men man har tappat några spelare också i Amelia och Sokratis.

Det är ganska jämnt mellan lagen, men med de nyförvärv som Genoa har gjort, skulle jag lägga en slant på de och oddset 2.85 är det inget fel på heller.


----------------------------------------------------

Roma - Cesena 1.25 - 2.8 - 10.50

Cesena:

Nykomlingar, men de har ändå ett hyfsat lag och bra försvar. De släppte BARA in 26 mål förra säsongen i Serie B. Man har den snabbe Argentinska U21 spelaren Schelotto, man har hämtat in Appiah och så har man spelare som Bogdani och Colucci, så helt ofarliga är de inte.

Roma:

Två tunga nyförvärv i Adriano (kan bli en flopp) och Simplicio, annars har man tappat en av sina bästa backar i Burdisso. Mexes ser allt annat än stabil ut och de har klart sämre försvar än förra året. Men Roma är Roma och om de ska vara med och slåss om Lo Scudetton så måste de vinna mot bottenlagen.

Oddset är inte det bästa men det finns bara två Serie A-matcher på lördagar, så inte mycket att välja på. Vill man ha en säker match, har ni den här.

Kommentar: Genoa vann och Roma var en besvikelse. Men oddset 2.85 på Genoa vägde upp Romas misslyckande. Det var med andra ord en bra insats av vår ena Serie A-expert första veckan.

Övernästa vecka (Landslagen är igång i helgen) hoppas vi att övriga också är med på Marknadschefens eminenta idé. Frosten och jag som har hand om Bundesliga, har en smått omöjlig uppgift. Endast ett av topp åtta-lagen förra året är obesegrat efter två omgångar.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar