måndag 16 augusti 2010

A-lagsspelare i B-laget blir en omvänd effekt

Bilagan igår mot Sollentuna, serieledare och med ett vackert passningsspel. Det kunde ju bara sluta på ett sätt. "Vilken tur att klassespieler Benji kommer ned och hjälper oss" tänkte nog många.

Och så står det 2-1 till DSK i halvtid efter mål av Jakob och Tobbe.

Därefter bestämmer sig Björne för att ta in klassespieler Benji/Redaktören för att få lite tyngd och så att vi kan hålla i bollen mer på mittfältet. Jag vill bara påpeka att DSK börjad med bollen i andra halvlek.
Efter 20 sekunder har bortalaget gjort 2-2. 3 minuter senare står det 3-2.

Weltklasse!

Därefter bestämmer sig både Frosten och Nille att byta, skador säger ryktena.
5 minuter senare byter dom igen, båda står nu i motståndarnas straffområde. Wise undrar vad fan det är frågan om. Vad gör Frosten i anfallet?
Han gjorde förvisso några fina mottagningar, men var felvänd och totalt ur fokus. Nille vette fan vad han höll på med.

5-3 tror jag det slutade, och överlyckligast av alla blev Sam som gjorde 5-3 målet, han var verkligen skitglad.

Bilagan måste räddas till alla pris. Är en A-lagare på mitten rätt metod? Bör Frosten verkligen ta egna beslut? Och Ja Nille, det var innanför straffområdet. Men den straffen tar jag faktiskt på mig efter att ha agerat kon för 20e gången i följd.