fredag 27 augusti 2010

Matchrapport: Blue Hill - DSK 4-1 (0-0)

Det blir bara ett kortare inlägg om matchen.

Planen: Ingen favoritplan direkt. En äldre konstgräsvariant och ganska taskig belysning.
Publiken: Några DSK:are, men i stort sett endast Blue Hill-supportrar. Bra drag var det på dem, mycket sång.

Laget vi mötte idag, var nog det bästa laget vi har mött under hela säsongen och det är för mig en gåta hur de kunde förlora mot IFK Täby för en vecka sedan. Blue Hill skulle nog ha en bra chans att vinna den här serien om de skulle spela med det här laget och sättet de gjorde det på varje match. Jag är inte förvånad över att Daniel Didrik och Delli gjorde 32 mål vardera i Division 5 förra året.

Det var på sätt och vis en bragd att vi hade 0-0 i halvtid. Blue Hill kom i våg på våg, men de var väl endast nära vid tre tillfällen. Då var de dock riktigt nära att göra mål. Vi var väl endast riktigt nära en gång efter ett fint anfall på högerkanten, men en Blue Hill-spelare hann först på bollen.

Andra halvlek började som den första slutade. Blue Hill fortsatte trycka på och vi försvarade oss bitvis bra. Och vår livlina var väl att de skulle krokna till slut.
Men en dag som denna blev det inte så. 1-0 kom efter skott utifrån som borrade sig in i krysset. 2-0 kom på frispark (kan ha varit 3-0 målet). 3-0 efter en kort hörna, där vi tappade markering. 3-1 gjorde Hatten efter ett fint anfall och en fin spelvändning (måste verkligen skriva att det var fint, för det är tyvärr sällan vi lyckas med sådana anfall) och 4-1 kontrade Blue Hill in.

Blue Hill var helt enkelt bättre, inget snack om saken.

Nu avvaktar vi resultatet i matchen Djursholm - IFK Täby (känns jobbigt att det ska behöva vara så) och tar nya tag inför nästa nyckelmatch mot Storskogen borta.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar