onsdag 11 augusti 2010

Google Analytics...ehm...analys

Efter ett framgångsrikt VM-tips och ett stigande intresse för bloggen under VM, har besökarantalet dalat lite. Drygt 20% har vi tappat månaden efter VM-månaden, men det finns ingen grund till oro.

Mycket beror helt enkelt på att många har varit på semester och därför endast har kunnat besöka sidan från en dator per dag, d.v.s. hemma, landet eller var man nu har varit, istället för två datorer, d.v.s. på jobbet och hemma. Vi har drygt 50 unika läsare per dag, vilket får anses vara riktigt bra.

Ni som läste gårdagens inlägg vet om att jag valde Hatten som idol inför Djursholmsmatchen (i brist på annat) och Google Analytics visar att valet inte var helt obefogat...eller?


54 besök på Pazza DSK kommer alltså från personen/personerna som har angett haatajisco (Hattens brasilianska smeknamn) som sökord. Så antingen har Hatten en hel drös med supportrar, eller så är Hatten bara patetisk, som "googlar" på sitt namn varje gång han ska besöka Pazza DSK. Vad tror ni?

I övrigt fortsätter vi att locka läsare över hela landet. Anmärkningsvärt är att vi har fler läsare i både Halmstad och Göteborg än i Djursholm.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar