söndag 22 augusti 2010

Avsparkstockholm... men ALLVARLIGT

Spelar man i Barkarby, då är man jävligt bra på fotboll.

Spelar man i Vaxholm, då är man jävligt bra på fotboll.

etc.

Spelar man i DSK, då är man helt värdelös på att sparka boll. Eller...ah, sparka boll kan man och det jävligt långt. Men fotboll är man i alla fall värdelös på.

För det första: Jag tycker att det är helt ok att det hetsas på Avspark. På så sätt är Avsparkstockholm ett roligt och unikt forum för alla lag som spelar i Division 4 och neråt. Men någonstans går väl ändå gränsen. Det finns ingen i DSK förutom Rune som skriver kommentarer på avsparkstockholm. Varför? För att vi ligger i botten av tabellen? Nej. För att det konstant rackas ner på oss? Ja.

Så att personen bakom namnet Surret skriver följande, är helt oförståeligt:

"Har ni i DSK hakat upp er på att en kille i ert egna led skrev att ni spela dålig fotboll?..."


Det är endast Bele och Vaxholm som skriver kommentarer, pucko!

Jag är ganska säker på att alla lag i Division 4 drivs på ett någorlunda professionellt sätt. Alla som spelar i sina lag brinner för klubben de spelar i, fotboll, laget och sina lagkamrater. Sedan att alla lag inte har lika talangfulla spelare är väl en självklarhet? Ett lag kommer i slutändan alltid att vinna serien och två lag kommer i slutändan alltid att åka ut.

Är det så konstigt att vi dunkar iväg bollen när vi är en spelare mindre på plan, när bollen befinner sig runt vårat straffområde och när vi möter serieledarna, även om vi ligger under med 2-0?

Jag hade egentligen tänkt att skriva en matchrapport, men nu har jag helt tappat lusten. Här får ni en kortare version:

Bele var det bättre laget och vann matchen. Grattis och lycka till i Division 3.

PS: Avsparkstockholm täcker inte Division 3. Ni kanske så smått ska börja leta efter ett nytt forum där ni kan skriva hur jävla värdelösa alla andra lag är och hur oerhört förträffliga ni själva är?

Synd att ni inte kan tyska. Följande klipp passar alldeles utmärkt in i en stund som denna.



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar