tisdag 10 augusti 2010

Hänt i veckan - del 1

En träning innan årets viktigaste match. En träning bestående av enbart avslutningsövningar. Och det finns nog olika uppfattningar om hur väl genomförd träningen var.
Frågar man Kvasten, som var så uttråkad, att han på sitt egna Halmstadvis visade vad han tyckte om alla avslut mot mål, showade med ett 20-tal TV-räddningar, får man nog svaret att det var årets sämsta träning. Frågar man Hatten, som p.g.a. av abstinensbesvär (stackarn har varit snusfri i fyra veckor), gick loss på Kvastens "lallande", får man nog svaret: "Vi gjorde vårt bästa." Frågar man övriga får man nog ett svar någonstans däremellan.

Kanske var det nervositet eller anspänning inför onsdagens match, men man måste komma ihåg att Danderyd alltid har varit ett målsnålt lag och styrkan ligger i försvarsspelet och inte anfallsspelet.

Men nog om träningen. Ovanstående, var ungefär allt som hände på träningen.

Avsparkstockholm har äntligen uppdaterat: "Inför höstsäsongen: Division 4 Norra" och det mest anmärkningsvärda är att de inte helt har räknat bort DSK, men fullständigt har räknat bort Djursholm United. Om jag minns rätt var oddsen på serieseger, som i sin tur ger en indikation på hur oddssättarna tror att serien slutar, 60 gånger pengarna på Djursholm och allra högst, 65 gånger på DSK seger. Med andra ord har DSK vunnit första ronden mot oddssättarna som ska envisas med att ignorera DSKs historiska överlevnadsbragder. Andra ronden kommer givetvis att sluta på samma sätt, som det alltid har gjort.

Och allting hänger på, om man nu ska tro på det som står på avsparkstockholm, ingen mindre än...trumvirvel... vår "Knipser", "Der Bomber" Lillpastan. Räddaren i nöden.

Saxat från avsparkstockholm:

"Danderyd har en notorisk målskytt i Jonas Pasthy och kanske är det han som räddar kontraktet åt DSK i år?"


Och det glädjer mig mer än någon annan. Lillpastan, du vet att jag verkligen menar det!

Vidare skriver de:

"Kampen om den andra platsen står mellan Täby och DSK och hur det går handlar framför allt om respektive lags möte med Djursholm och de ojämna lagen längre upp i tabellen som Storskogen, Blue Hill och Sundbyberg. Spännande lär det i alla fall bli in i det sista!"

Avslutningsvis: Jag har personligen länge spekulerat kring en sensationell övergång, där Hatten går till Viggan och Viggan-giganten Zacco går åt motsatt håll. Tidigare har jag varit inne på att vi nog måste lägga runt 10 lakan emellan för att förverkliga denna övergång, men efter ha sett klippet från Djursanmatchen är jag säker på att Zaccos marknadsvärde gått ner så pass mycket att vi kan göra ett byte rakt av.



Spelar giganterna och tillika kaptenerna (i alla fall på den här bilden) i samma lag 2011?


Det är dags att börja leverera Hatten!

Benji
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar