söndag 15 augusti 2010

Blue Ultrazzzz höjde laget "det var en magisk stämning"q

Gårdagens match mot Österåker får nog klassas som den största läktarutskåpningen i Danderyds SKs historia. Blue Ultrazzzz hade storsatsat inför detta möte. Egentligen är det med rätta kallad årets tråkigaste bortamatch, men DSK gjorde en bragd och vände matchen, med god hjälp av Blue Ultrazzzz.

"Ah men vi vinner ju läktarmatchen i alla fall" (Robban till en Österåkare i 79e minuten)

10 minuter senare small det. Jonas har återigen frälst DSK i knipa. Men målet symboliserar verkligen det gamla härliga DSK.
Babak, numera Lill-Babs (när kommer Stor-Babs till DSK?), vräkte sig fram i straffområdet och Österåkers back fick total panik och sket på sig av skräck, tog i för kung och fosterland och drog bollen rakt i bröstet på Lill-Babs. Bollen får en fantastisk båge och landar 3 meter från målvakten. Och där står naturligtvis Judas och gömmer sig från allt vad nickdueller heter. Med en klinisk bredsida drar han in 1-1 målet och ett mindre helvete utbryter på Blue Ultrazzzz läktarsektion. Vrålet hördes, spelarna var i sjunde himmelen, och Jonas slet sig från sina lagkamrater för att ensam fira målet.

Österåker, en fin idyll någonstans i Sverige. Har Österåkers golfklubb, thats pretty much it. Helt ok på att sparka boll, men när Blue Ultrazzzz i 65e minuten märkte att hemmalaget gjorde flera byten och att orken tröt, då tar naturligtvis Pinky fram en klassisk glidtackling med sulan först. Det var ju klart vi skulle göra mål.

Phille fick chansen i 60e men gjorde i princip inte ett skit. Trots applåder från Blue Ultrazzzz vid bytet. Allvarligt!

Vem sa att det skulle bli 1-1 i bilen på vägen dit?

Det är inte mer än rätt att jag tar alla straffar, frisparkar och hörnor i dagens bilaga. Du är slut Frosten.