söndag 29 augusti 2010

Benji petad från B-laget - Islossning "det blev en effekt"

3-1 blev slutresultatet mot Roslagskulla, laget med en av Sveriges mest inbjudande planer. För Benji blev det en snöplig sorti, och nog ville han ha revansch från förra gången han representerade B-laget. Då kom beskedet, Hasse Ball hade petat den elegante mittfältaren!!
Inte nog med det, efter Hasses rätt så udda genomgång (varför i h-vete filmade ingen?) så gick vi ut på planen med ett klassiskt och udda 3-5-2 system. Rawlings i målet, Sunken gjorde en bejublad match på högerbacken, tillsammans med kapten Zandén och den gamle krigaren Örjan. Mittfältet var en blandning av gammalt och avdankat, Sam till vänster, Lill-Wise defensiv, Hatten och Bergstaca offensiva (eller nåt) och Hannes till höger.
Längst upp Idolen och Runsiö Phillipines (det står så via Google Translate)

FROSTEN VAR BÄNKAD!!!!!

DSK går ut och spelar väldigt vacker fotboll, så vi tillåter Kulla ta ledningen efter en kanon (en vänsterfot, som vanligt). Helt enligt Hasses planer. Taktiken höll.

Därefter spelar vi klart halvleken, men Hatten väljer att bryta taktiken och sparkar hål i nåns sko, får frispark utanför straffområdet och Idolen går fram. Vi kom på att deras målvakt var runt 160 cm så Idolen är ju inte dum. Han slår den högt i mål. Vackert!

Andra halvlek och vi fortsätter att spela anti-fotboll. Det var regnigt och jättejobbigt säkert.

Vi får frispark i 70e minuten. Vem går fram? Jo Idolen såklart. Identisk frispark som den förra, och trots att Kullas målvakt hoppade för allt han var värd så gick den ribba in.

Därefter kommer Oliver och Idolen mot en ensam stackare i försvaret. Oliver, som säkert kunde ha gått själv hör Idolen skrika: Passa din jävel! Jag ska till Bele, jag ska göra mål!! MEN PASSA DÅ!!!!