onsdag 25 augusti 2010

Marknadschefen fick ett sms

Bergstaca gick i taket när det stod klart att Kennie tog den åtrovärda platsen som Pazzas expert för Premier League. Många menar att det är jämförbart med det svek som Viasat gjorde när man valde att kicka Glenn Hysén och ersätta honom med Glenn Strömberg istället.

Nu har Pazzas redaktion tänkt om. "Den erfarenhet som Bergstaca har är oersättlig. Anledningen till varför vi tvekade var att vi var rädda för att det skulle bli för mycket Bendtner över Bergstaca. Han gillar ju dansken och har en gång sagt att det är världens bäste spelare. Nu ska han samarbeta med Kennie och det ska givetvis bli intressant att se hur det kommer att gå", säger marknadschefen till Pazza.

Såhär stod det i SMSet:
"Vad i helvete!!! Svarar inte på telefon, bosmanfall o jag får inte vara expert för världen bästa liga? Vad har jag gjort? Allvarligt."

Marknadschefen tycker det är kul att våra två utrikesreportrar tillslut hör av sig. Vi talar alltså om Bergstaca och Frosten som än så länge inte har bidragit ett skit till Pazza. Men nu verkar det hända saker. Frosten, som också är juridiskt ombud och konsult för Pazza kommer att följa Bundesliga framöver. Bergstaca, som kom 3 dagar efter samlingen efter sommaruppehållet, kommer alltså att följa Premier League framöver, och utlovar att han ska ha extra koll på Bendtner.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar