torsdag 19 augusti 2010

IFK Österåkers "riktiga" matchrapport

Vi har legat lite på latsidan. Jag skulle gärna vilja såga alla i laget, men nu har vi inlett hösten såpass bra att jag slipper.

IFK Österåker har äntligen lagt till en utförligare matchrapport. Och det man framförallt slås av är att varje lag, verkligen varje lag vi tar poäng mot gör en fullständigt bedrövlig insats. Visst, man ska inte vara nöjd om man inte vinner, men vår bästa match i år är fortfarande den mot Bele och då förlorade vi med 1-0. Hur fantastiskt bra är egentligen alla lagen i norrfyran?

Laget:
Chrille-Wiman,Moberg,Hybbe,Zäta-Mohamed,Jansson,Micke,Adella-Nisse,Pahlis-Matte,Pelle,Gustaf,Alban&lillBark

Referat:
Vi går till match denna otroligt varma eftermoiddag med ambitionen att upprepa vårens 3 poäng. Med en sjuk- och skadelista som är längre än kinesiska muren (det är ingen bortförklaring - bara ett krasst konstaterande) får vi ställa ett delvis otränat och rejält omdisponerat lag på föterna. Men vi har gjort så tidigare och det har fungerat väl så varför inte denna dag ?.
Sett till 90 minuter anser undertecknad att vi kunde gjort ett eller två mål fler än vad som slutligen hamnade i utmärkte domare Victors protokoll men idag var vi inte direkt lysande någonstans på planen, så ej heller i motståndarnas box. Ett lysande undantag är kapten Eriksson som efter drygt 20 satte en straff säkert bakom DSK:s vassaste för dagen. Värmen trycker på matchen igenom och vi tvingas till att rulla runt samtliga. I andra halvlek tar DSK över tillställningen succesivt och sista kvarten är helt och hållet deras men vi håller tätt och skapar ett par tre chanser utan resultat. Sista 5 bombar gästerna hemmakassen med inlägg och vi får svårare och svårare att freda oss och till slut, med endast någon minut kvar på klockan trycker Danderyd in kvitteringen. I den stunden en logisk följd av vårt tappade spel men sett till 90 minuter vete katten om det kändes helt rättvist men vi har ingen annan att skylla på än oss själva. Efteråt präglas omklädningsrummet av stor frusktration men vi har inte tid att gräva ned oss alltför mycket - det är ny match på tisdag !