torsdag 5 augusti 2010

Dagen efter...

...sitter man på jobbet och bara njuter. Lyssnar lite på Ack Sundbyberg och vräker i sig sin lunch samtidigt som man skriver ett inlägg på Pazza.

Jag vet inte om det var vår bästa match för säsongen igår, jag tycker att det är svårt att jämföra gårdagens match med den mot Bele, men vi visade för en gång skull att anfallsfotboll inte behöver vara så svårt. Det finns en hel del kvar att jobba på, men bra var det. Ända från målvakt till anfallare.

Vi gjorde verklighet av begreppet den 12:e spelaren, när vi satte Jakob/Thelin på högerkanten. P.g.a. bristande ork, hade vi formerat om hela innermittfältet i mitten av andra halvlek, utan att det på något sätt påverkade matchen. Det var fantastiskt att se på från sidan, hur spelare som har varit borta eller kanske inte spelat så mycket i år ta för sig på planen.

På lördag väntar Vaxholm (Fiskhuvudena ;)), som slog Bele med hela 4-0. Vaxholm verkar ha bestämt sig för att det får vara nog med att falla på målsnöret, år efter år och siktar in sig på den åtråvärda andraplatsen som innebär kval till division 3.

Och även om Vaxholm antagligen har ett starkare lag mot oss denna gång jämfört med förra matchen (bl.a. Myggan saknades förra matchen), tror jag att det kommer att bli en målsnål och jämn match, där Vaxholm garanterat är bollförande lag. Vi slipper att spela under press, eftersom det är en av våra bonusmatcher och inte nyckelmatcher.

Truppen kommer att förstärkas med åtminstone Hatten och Fille. Det finns dock frågetecken kring Phille. I just detta nu pågår en hätsk Facebook-diskussion om Philles vara eller icke-vara, då hans jobbpass krockar med Vaxholm-matchen. Helena var på väg att ta över Philles pass ända till hon insåg att hon redan jobbar den dagen och den tiden. Men förhoppningsvis slutar det inte där.

Lillpastan ser fram emot lite fotbollstennis idag. Vi får se hur det blir med det, men det lär vara en hel del möra ben på träningen idag, så det vore inte helt fel.
Hursomhelst, ser vi nog alla fram emot träningen ikväll.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar