måndag 12 juli 2010

Pazza Vecka 27-28 och snacket om dokumentären

1 vecka kvar tills det att Marknadschefen får kasta in handduken och ta en välbehövlig semster. Det har varit mycket Pazza på senare tid, man måste få ladda batterierna.

Under helgen så samlades några Pazzarianer hemma hos Markus Haataja för en sedvanlig utgång. Gissa vart vi gick!?

Jonas visade sina bästa "moves" på Lemons dancefloor och självklart kunde inte det blonda bombnedslaget motstå dennes charm och viftande med femhundringar. Som tur var hade Kvasten och Wise redan dragit hem. Hatten kom dit, gick på toa, började tjafsa med en snubbe och lämnade stället i vanlig ordning efter 36.47 minuter.

När vi intog det sedvanliga Pazzabordet på övervåningen (det är märkligt hur vi alltid lyckas sno till oss det bordet) gick snacket mycket om Pazzas eventuella dokumentär nästa år.
Man såg bilder framför sig. Avgörande matchen på Vallen i oktober hur DSK klarar kontraktet, spelare gråter (någon trallvänlig låt i bakgrunden), Nille faller ned på knä, utpumpad och går direkt till omklädningsrummet utan att prata med pressen (Pazza) på vägen dit. Frosten gör ärevarv runt Vallen och Pasthy signerar autografer till småkids. Rune gråter en liten tår på läktaren men säger att det är regn, CC gestikulerar och är missnöjd med lagets spel, Fille snor med sin lite gräs hem, Rawling snor med sig matchbollen men stoppas av Björne. Kvasten, Farre och Paani ställer upp på bild i Lokaltidningen: "Äkta Danderydshjältar" (EEEEH???!)
Efterfesten på Lemon, alla är där. Thellan bjuder på champagne och Falken köper hela baren. Fantastiskt! Benji köper alldeles för mycket öl och delar broderligt ut dessa, kommer på att några inte har fått någon öl, köper några till. Frosten kastar kavajen och knyter slipsen runt huvudet. Robban glider runt och är bara så där charmig som bara han kan vara.

Får rysningar helt enkelt.

Vi kom dock överens om att ska detta projekt realiseras krävs en rejäl budget och ett bra kunnande. Trots att jag gärna skulle vilja stå och redigera material så har jag helt enkelt inte kunskapen om detta (jag kan inte ens lägga upp ett youtube-klipp på Pazza). Så, känner ni någon, eller vet ni med er att ni kan sånt där med filmredigering så får ni mer än gärna komma med tips etc.

Vi väntar spänt på Redaktör Benjis rapport från dennes resa till Berlin under helgen.
Till helgen som kommer så åker några spelare ned till Halmstad på stenhårt träningsläger (fotbollsgolf, cykelstölder etc), därpå är det höghöjdsträning i Ammarnäs som gäller för en del andra.

Marknadschefen
PAZZA DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar