måndag 5 juli 2010

Pazza avslöjar - Giganten tillbaka till 2011? SILLY SEASON JULI


RYKTEN: PÅVÄG IN:

Mats "Giganten" Wistedt
Lill-Wise bror, den äldre, visare (VIS!!) och framför allt mer den mer uppskattade av dom två Wistedtarna av Blue Ultrazzzz, har länge ryktats vara på väg tillbaka till blåstället. Hasse Ball ryker ivrigt i den 30årige trebarnspappan som troligtvis är Danderyds mest funktionelle spelare (han var ju bländnade som släpande forward i CCs galanta 4-2-3-1 system, gjorde 0 mål, 3 mindre än sin lillebror som satt fastfrusen på bänken halva säsongen). Efter det att Ballen ville värva Matte till C-laget så har ryktena satt fart på en kometcomeback. Det står enligt rykte mellan Sollentuna United och Danderyds SK efter att Mats flyttar till kommunen som han enligt egen utsago har sagt är "Den bästa kommunen i Sverige".

Sanningshalt: 50%

Pazza kommenterar: En drömvärvning för vilken klubb som helst. Giganten besitter en unik ledarskapsförmåga och är en tekniker av guds nåde. DSK rinner i blodet på den snart 31-årige mångsysslaren (hjälper farsan på landet med husbyggandet, Enskede på dagarna och farsa om nätterna). Dock ska han ha sagt att "jag hjälper bara DSK upp i fyran en gång", apropå om klubben eventuellt skulle åka ned till femman.


RYKTEN: PÅVÄG UT

Niclas Rysjö
Lagkaptenen och mittbacken har länge varit förknippad med storlag som Bele/Barkarby och nu när "Giganten" eventuellt är på väg in så har flyttryktena knappast minskat. Säger sig ha "fått nog" av lagets oförmåga att kötta mer på planen, men då kan man samtidigt ställa sig frågan: Vad ska han till Bele att göra?
Ska i sommar på provspel för Bele, vi väntar oss Nille tillbaka lagom till höststarten.

Sanningshalt:
30%


Pazza kommenterar: Nille har länge varit en kugge i DSK, på senare år har han även varit en av ledarna i laget, har en fantastisk ledarförmåga, men en usel teknik. Bollarna far hit och dit och allt är skit. Nille och Giganten är två färgstarka personer som lätt skulle råka i luven på varandra (det sägs att dom inte drog jämnt senast dom spelade tillsammans). Pazza hoppas ändå Nille överväger det sportsliga framför ekonomi (vad vi nu menar med det sportsliga) och välfärd (vad vi nu menar med välfärd).

Stefan "Bergstaca" Bergsten
Ett Silly utan Trifon går inte ihop. Bergstaca var för bara 4 år sedan Division 5s störste spelare. På nästan egen hand förde han, tillsammans med Giganten, upp DSK i Division 4. Han var läskig i straffområdet och gjorde mål på i princip allting.
Vad hände sen?
Hur gick det som det gick?
DSKs i särklass mest svårlösta fall. På något sätt ruskigt likt det fallet Djurgårdens IF hade med holländaren Geert den Ouden för några år sedan. Magisk när han kom, bedrövlig säsongen efter. Men det ska inte ha förekommit några rapporter om att Bergstaca ska ha haft problem med tränarna (något den Ouden minst sagt hade). Pazza tror sig veta att Bergstaca har haft en "bergsvacka" utan dess like. Han är 31 år och blir knappast yngre, därför är en flytt knappast intressant. Å andra sidan så ska han skriva på nytt kontrakt för DSK också, något som ledningen i dagsläget "överväger".

Sanningshalt: 5 %

Pazza kommenterar: Pazza och DSK hoppas fortfarande på "en ny vår" för lagets brasse. Om han istället fokuserade på att prata sig in i laget istället för ut och får lite spring i benen så kan han definitivt konkurrera om en startplats. DSK har på senare tid dock övergett 2-forwardssystemet och satsat på en renodlad lat jävel högst upp (ni vet vem det är) som har haft lite tur med avsluten. Hatten har tagit över min gamla glansposition (karln får verkligen känna på hur det är att jobba som en jo-jo).
Bergstaca har inte noterats för ett enda mål på snart 2 år. Snart väntar en höstturné med Kantarellerna i Borås, vänder det då?


REDAKTIONEN
PAZZA DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar