fredag 2 juli 2010

Pazza DSK 2011 - Kampen om överlevnad/Återkomsten

Jag nämnde i en tidigare artikel om Pazza DSKs framtida planer om en inspelning av 2011 års säsong (det är ingen spelarvideo Pasthy, du får göra din egen om du ska skicka den någonstans).
Tanken är alltså en dokumentär om livet som fotbollsspelare i Danderyds SK, från första uppstartsmötet tills det att vi ligger och kramas på en lerkåker i Väsby i oktober(eller hör Hatten knäcka en Stockholm 7,2 %, då vet vi att det gick åt helvete).

Marknadschefen och Redaktören ska i höst sätta sig ned och planera detta projekt. Ekonomi och utrustning är viktigt, men framför allt är ert deltagande det viktigaste.
Som fotbollsspelare i Danderyds SK får man leva med att pressen är påtaglig nästan varje dag, det kan vara jobbigt. Ni får själva ställa er frågan om ni är beredda att vara med i detta projekt, får vi inte alla med oss så skiter vi i projektet.

Benji säger såhär till Pazza:
"Förhoppningen är att ha över 10 månaders samlat filmmaterial som i slutändan ska mynna ut i en timmes lång film. Vi vet att Rawling älskar film och foto, det känns som en självklarhet att vi vill ha med honom i detta projekt".

Kom med förslag och funderingar och maila in dom till pazzadsk@gmail.com



Marknadschefen
PAZZA DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar