måndag 19 juli 2010

Das Träningsläger in Südeuropa *uppdatering*

Det är måndag, och hemma sitter folk med slipsen knuten och svettas med snuskiga rapporter. Vad gör man? Man drar naturligtvis till Halmstad med trevliga vänner och har det alldeles underbart mysigt. Det är ändå en strimma av paradiset.

Dagen började med uppvaknande på 2 olika platser. Det gör ont om hjärtat att bekänna att The Playboy Mansion hos Robban inte är tillräckligt för samtliga pazzarianer förutom jag och KOR. Inte mig emot.
Efter en lång sovmorgon och lite "puss puss hejdå älskling" så samlades vi alla och åkte gemensamt till Vilshärads Fotbollsgolf. Sunken var onykter, gick ut och satte sig i Martins bil. Det han glömde var sina fyra öl på biltaket, varav en var öppen, men Wise & Co i andra bilen hann precis säga till innan en ytterligare fylleskandal hade briserat på Pazza DSK.

Vi delade upp oss i två grupper. Grupp Kvasten bestod av....(Robban avbryter just nu och skriker "BENJI BLIR PIPPAD...i FIFA turneringen. Werder går blytungt)..
Grupp Kvasten bestod av Kvasten, Benji, Judas, Pinky och Sunken. Grupp KOR bestod av KOR, Wise, Kennie och Frosten. Jag kan för närvarande bara tala för grupp KOR. Resultatet såhär i efterhand..njaaa. Kennie vann tillslut och tog också hem den totala segern i fotbollsgolfen på fina 87 poäng, 10 över par. Kvalité!
För Frosten gick det blytungt, i synnerhet hål nummer 17 med det beryktade amerikanska fotbollsmålet. Precis som en kicker i NFL, sköt han den 30 meter åt höger för att sedan på fem slag ta sig tillbaka till banan. När han väl ligger i position för att chippa bollen över ribban/hindret, drar han den klockrent i ribban och bollen hamnar bakom utslagsplatsen. Weltklasse!
Frosten kom sist och i ren besvikelse tog han första bästa flyget hem till Fjollträsk.

Vad har hänt mer? Det har gjorts ett hattrick och någon har dött i helgen.
Enligt uppgift var det andra målet det snyggaste och bästa, trots att ingen minns det och det saknades ett lik. Hmmm...vad fan betyder det, tänker ni? Det stannar här...Fortsättning följer....

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar