tisdag 20 juli 2010

Pazza T-shirt


Pazza har skaffat en ny samarbetspartner, den webbaserade sidan Spreadshirt.se som nu håller på och trycker Pazzas första t-shirt som marknadschefen skall testa. Vi hoppas att Nille poserar i höst i denna t-shirt m.m. på www.pazzadsk.com/calendar.

Det går nu alltså att beställa denna t-shirt hos marknadschefen, kostnad 177 kr.

OBS!
Vi spelare är representanter för Pazza. Att beställa en t-shirt själv utan Marknadschefen eller Redaktörens tillstånd är strikt förbjudet! Vi måste få godkänna t-shirten först om ni inte går via oss. Tanken är naturligtvis att vi skall ha samma t-shirt och på så sätt marknadsföra Pazza och bli igenkända.

"Det ska vara ledigt och enkelt, snyggt. Jag har haft kontakt med vår modebloggare Nille och han har kommit med några förslag" säger Marknadschefen till Pazza DSK.


Har ni funderingar eller förslag på förbättringar så är ni välkomna att maila oss på pazzadsk@gmail.com

Dit mailar ni även om ni vill att vi skall beställa en tröja åt er. 177 riksdaler kostar det med trycket och tröja. Ett pris som Pazzas nye säljare Kennie har förhandlat fram. Mer info om vårt senaste tillskott kommer senare.


För er som väntar på rapporten från träningslägret i Südeuropa får hålla sig lite till. En film och lite kort kommer inom kort läggas upp på PazzaDSK.

Tröjan på bilden är bakifrån där trycket ska sitta. Ni kanske undrar, borde inte trycket sitta på framsidan? Nej säger marknadschefen, alla rörelser med armar hit och dit gör att fokus riktas mot något annat än tröjan, därav tryck på baksidan. Det kommer bli så fett!!!

MARKNADSCHEFEN
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar