fredag 30 juli 2010

Pazza tittar på höstsäsongen

Snart börjar höstsäsongen och för DSK ett ovisst äventyr. Persson borde vara riktigt rädd nu, ingen lagkapten har på sin första säsong fört ned DSK en serie. Men Pazza tror sig veta vilka matcher som är nycklarna till nytt kontrakt.

Sumpan - DSK. Vi tror på ett kryss här, 1-1 med ett ramtajt försvarsspel och snabba omställningar.

Danderyds SK - Vaxholm. Så länge Vaxholm har en teoretisk chans att gå upp en serie är dom alltid motiverade. Skulle vi slå dom här så slänger dom antagligen i vanlig ordning in handduken och börjar skitspela. Ett Vaxholm i form är ett svårt lag, men efter bortamatchen så fick vi en hel del svar. Pazza tror på 3 poäng, samtidigt som IFK Täby förlorar borta mot Athletic och i derbyt mot Viggan. DSK är nu förbi.

Danderyds SK - Djursan. Nu är det dags att skaka av sig Djursan för gott. Här är det inget annat än 3 poäng som gäller. Pazza tippar en 3-1 seger.
Samtidigt spelar IFK Täby mot Viksjö, alltid jobbigt. Dom tar max en poäng där. Nu har DSK 13 poäng samtidigt som Täbban slirar på 10 poäng.

IFK Österåker - Danderyds SK. Österåker, i många sätt väldigt likt Vaxholm. Kan rivstarta en säsong på bästa sätt, för att sedan ge upp hoppet. Väldigt oklart än så länge, men en pinne borta känns inte alls omöjligt.

Danderyds SK - Bele/Barkarby. Alla vet att DSK stormtrivs mot de bästa lagen på Vallen, det är oftast då vi tar fram spelet vi är kända för, kött. Bele är dock ett svårt lag, här krävs det disciplin i 90 minuter och ta vara på de lägen som ges. Kan vi ta en pinne här? Det tror Pazza.

Blue Hill - Danderyds SK. Slaget om läktaren. Blue Ultrazzzz har redan nu börjat storsatsa inför denna bortamatch, minst en bil är redan fullbokad. Det är ett otäckt motstånd DSK möter, kan spela riktigt bra fotboll, samtidigt som man kan ligga på Berget-nivå. 0-3 poäng.

Storskogen - Danderyds SK. En drömmatch för DSK. Vi älskar Storskogen i utsatta lägen. Antagligen för att Storskogen redan spelat klar säsongen här och möter just Danderyds SK. Torsk i våras och Nille är nog väldigt revanschsugen. Pazza tror på vinst.

Danderyds SK - Viggbyholms IK. Krysset känns givet. Något av lagen kommer att kvittera i den 90e minuten.

Athletic - Danderyds SK. Det blev ingen uppflyttning för Aspire-laget. I matchen på Enebybergs IP gjorde vi kanske säsongens sämsta insats på länge. Här gäller det att vara kall och ligga på rätt sida hela tiden, annars blir det åka av. Pazza vågar inte tippa något, 0-3 poäng.

Danderyds SK - IFK Viksjö. Sista matchen för säsongen, och vi får avsluta på Danderydsvallen, förhoppningsvis är kontraktet redan fixat om Pazza har rätt, annars blir det en nagelbitare utan dess like. Blåst, 9 grader och regn. Det är bara att gilla läget. Vi vinner!

Summering:

Pazza-tipset ger totalt 16 poäng. Vår erfarenhet av kniven-mot-strupen matcher blir den avgörande faktorn. Pazza tror sig veta att IFK vaggar in sig i en falsk säkerhet där man tittar uppåt istället för nedåt i tabellen, det blir ert fall. Pazza DSK närmar sig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar