måndag 31 maj 2010

Silly Season - del 1

Vi närmar oss sommaruppehållet och därmed också den viktigaste delen av säsongen. Silly Season. Konstgräsbygget innebär ökade kostnader för klubben, några större pengar kan därför inte läggas på nyförvärv. Men det kommer trots allt ske några förändringar. Så här ser det ut på ryktesfronten:

Spelare UT:

Nille Rysjö - Bele - Det har ryktats om det länge och Nille själv verkar sugen.
"Seriöst, om Bele vill ha mig, så går jag dit." Nilles marknadsvärde beräknas till 1000 SEK. Det är även den summa som Bele enligt rykten är beredda att betala för DSKs mittback. Det skulle innebära att vi får in det startkapital vi behöver för att kunna spela på DIV 4 N matcherna, dvs en bra lösning för både DSK och Bele.
Sannolikhet: 80%

Jonas Pasthy - Viggan - Ett rykte som vi nog aldrig kommer att komma ifrån. Enligt Pasthy kommer han aldrig mer att spela för Viggan, men vi har hört den förut, eller hur?
Att det blir en övergång under sommaruppehållet är dock ytterst tveksamt.
Sannolikhet: 20%

Daniel Niklasson - Enskedekamraterna FF - Tjejen vill flytta till Årsta, gärna redan under sommaruppehållet. Niklasson är tveksam. Men om det blir Årsta känns denna övergång oundviklig.
Sannolikhet: 50%

Bergstaca - sparkas - Skandalerna avlöser varandra. Har DSK-ledningen tröttnat nu? Det återstår att se.
Sannolikhet: 90%

Spelare IN:

Mikael Wentzel - Väsby United - Han är kapten och vänsterback i Väsby United. Han är tänkt som ersättare för "den avdankade vänsterbacken som missade rensningen mot Vaxholm". Hans kontrakt går ut efter denna säsong, så en övergång blir först aktuell till nästa år.
Jag hade för en månad sedan ett långt snack med honom. Diverse krav och villkor från hans sida skrevs ner på en servett, som jag tyvärr inte har kvar. Ett utbyte av youtube-klipp gjordes. Jag visade honom Viggan-matchen, han visade sitt mål mot Qviding från förra året. Han kände redan till Pazza DSK. Så vad har vi för resurser Björne? Kan vi stryka årsavgiften och konstgräsavgiften?
Sannolikhet: 10%



Arash Talebinejad - Klubblös? - Babak har redan anlänt. Nu väntar vi bara på brorsan. Vad säger du Babak. Är han sugen?
Sannolikhet: ?



Skrivet av
Avdankad vänsterback
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar