onsdag 26 maj 2010

Pazza avslöjar - Sanningen om Fille

Precis som när vi tog reda på sanningen om Bergstaca har vi nu även febrilt jobbat med att ta reda på sanningen om Fille. Och det har vi gjort ända sedan han började i DSK för över ett år sedan. Precis som vi gör med alla spelare i DSK. Pazza DSK är för DSK detsamma som Stasi var för forna Östtyskland.

Vem är han? Och vad gör han egentligen? Det vi vet är att han lyssnar på följande under en "roadtrip" till Roslagskulla:



Men vi är många som undrar vad denna yngling gör om dagarna och nätterna. Inför varje träning och match kommer han ner som ett nyvaket troll.

-"Ehh, jag satt uppe till fyra och spelade FIFA."
-"Ehh, jag satt uppe till fem och gjorde ingenting."
-"Ehh, jag jobbar inte."

...brukar det låta, när han ska förklara sig. Men alla minns vi ju när Hatten påstod att han anammade samma livsstil och kom med samma förklaringar som Fille; tills sanningen kom fram och det visade sig att han var "professionell gigolo" på Lemon Bar.

Vi har frågat runt i Filles umgängeskrets, men utan resultat.

-"Vi vet inte riktigt vad han gör, det är en gåta för oss med."

Vi har t.o.m. försökt att bjuda in oss själva hemma hos honom, men diverse undanflykter och hot om repressalier har satt stopp för detta.

Vi hade egentligen gett upp, ända tills idag. Vi tvingade Fille skicka över en skärmdump av "facebook-meddelandena", för att kunna avslöja "skandalen". Efter att ha gått igenom materialet och plockat ut den informationen vi behövde, upptäckte vi av en slump det vi alla hade sökt efter ända sedan Fille började i DSK. Sanningen om Fille.

Fille jobbar för Facebook. Han är en "professionell facebookare".



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar