måndag 31 maj 2010

Senaste nytt om sponsorerna och helgrykten

"Aldrig har väl ett lag som legat sist varit så attraktivt"

Är det årets slogan eller? Lemon Bar har visat tydliga signaler på ett samarbete med bloggen och DSKs A-lag, och man tror stenhårt på att kontraktet i fyran kommer att fixas, och det vore konstigt att påstå något annat efter flera bra genomförda matcher på slutet, trots förlust.

Nu har jag förvisso inte varit på Lemon på flera veckor, och det känns verkligen i kroppen, jag hinner av någon anledning göra betydligt mer på jobbet på en måndag nuförtiden. Hattens tequila spökar inte längre och Thellans snack om leder och lår ekar inte i mina öron.
Thellan ska för övrigt enligt rykte åka på rehab hos den kroatiske mirakelläkaren, han som bl.a. räddade Pascal Simpsons karriär och gjorde honom sedermera till en fruktad anfallare i Perssons HBK. Låt oss hoppas att Thellans besök blir kortvarigt.

Annars pratas det nu mycket om att Bergstaca har gjort det igen, d.v.s. gjort bort sig igen. Adriano (kraschar i Lunden) och Bergstaca skall ha synts till runt Stureplan i lördags, och trots att man är väl omskrivna i pressen och känner de flesta i partylivet så blev man nekade till Sturecompagniet där man skulle ha festat med Chippen, Zlatan och de övriga. Zlatan ska enligt rykten ha hotat att lämna klubben om Bergstaca hade kommit in. Vakterna fick sedermera avvisa dom från platsen efter flera obscena gester från brassarna (marícon, puta etc).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar