torsdag 6 maj 2010

Coach Lindström häver mediabojkotten?

Exklusivt för Pazza kommer coach Lindström ställa upp på en intervju med Pazzas samarbetspartner DSK-Kansliet inför matchen på lördag. Under Fotbollens Dag på Danderydsvallen så spelas det först av några knattematcher, sen någon gång på eftermiddagen innan matchen kommer alltså Lindström via mikrofon svara på några frågor från klubben.
Detta spär naturligtvis på ryktena om en hävning av den mediabojkott som rått i DSK på senare tid, en insatt källa i A-laget kommenterar det såhär:

"För oss är det en självklarhet att ställa upp på intervju för Pazza DSK och klubben. Dock är vi förtegna med hur vi ställer oss till övriga media. Viggan Video har flertalet gånger försökt få oss att ställa upp i längre repotage men vi har lämnat ett bestämt NEJ. Lokalblaskan skriver oftast bara om Enebyberg och Teeeeby, och så vitt jag vet så har väl T&D konkat, eller så delar dom inte ut graitsnummer längre. Hela cirkusen kring vår mediebojkott är överdriven, men skrivs det om spelarnas privatliv och hur dom väljer att leva sina liv utanför Vallen, ja då måste vi helt enkelt ta krafttag (läs: mittfältare strippade på Lemon Bar, kontraktet rivs)

Det ligger i vårt åtagande mot klubben att alltid vara tillgängliga för våra fans och vår egna hemsida, och självklart är Pazza DSK ett enormt bra språkrör för oss".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar