fredag 21 maj 2010

ÄNTLIGEN FREDAG MED BENJI FROST

Han börjar komma i kläderna grabben, det märker man i takt med personangreppen.
Jag är tydligen som Eskola (vänta bara tills ni har spelat lika länge som jag och Eskola i den här klubben, 22 år), Bergstaca ska vara lisvfarlig (en Nordlander helt enkelt) och nu går han ut och sänker sin egen bror vid fotknölarna och kallar Nille för Psycho. Nille, han är ju för söt, det går inte att vara psykopat och komma från....Salem.
Nej där har du fan rätt Benji, dom är sjuka dom där jävlarna från söder om Ängby.

Pazza älskar helt enkelt män med balls som vågar ta krönikorna till en ny nivå och dagens krönika är inget undantag.

Under veckan har det klagats mycket på att jag fokuserar för mycket på några få spelare i mina krönikor. Och så kanske det är. Men det är även många som klagar på att det bara skrivs om Zlatan i dagstidningarna, att det endast fokuseras på PL, La Liga och Serie A, medan alla andra ligor i Europa hamnar i skymundan. Men sånt är livet helt enkelt. Det som säljer, skrivs det om.

En poäng på 6 matcher och vi ligger inte helt oväntat, med den skrala poängskörden, på sista plats. När vi tackade Bele-Barkarby för matchen var det några av deras spelare som tyckte att vi förtjänade att ligga högre upp i tabellen. Vi gjorde vår bästa match enligt oss, de gjorde sin sämsta match enligt dem. Vi förlorade, de vann. Det är helt enkelt skillnad på Division 4 lag och Division 4 lag.

Jaja, låt Bele gå upp i trean. Men tyvärr Bele, jag både tror och räknar med att vi spelar i samma serie om några år igen.

Imorgon är det dags för Österåker att gästa Vallen, ett lag som vi historiskt sett, har haft väldigt svårt mot. Faktum är, att när vi mötte de på Vallen förra året kom den första vinsten mot Österåker under 2000-talet, kanske även någonsin. Det ska dock tilläggas att Österåker har varit uppe och vänt i Division 2, därmed har det inte blivit så många möten.
Enligt Österåker, är Österåker ett bättre lag än förra året, bl.a. har de fått in Erik Möller. Enligt tabellen, är Österåker ett sämre lag än förra året. Enligt Danderyd, är Danderyd ett bättre lag än förra året, bl a har vi fått in Arash Talebinejads bror Babak. Enligt tabellen, är Danderyd ett sämre lag än förra året. Med andra ord blir det precis som förra året, vinst mot Österåker med 1-0 på Vallen.

Förutsättningarna inför matchen. Vår alldeles egna och tillika min idol Torsten Frings är tillbaka, Daniel Niklasson. Vår alldeles egna ”Psycho”, Nille Rysjö är på nöjesresa och vår alldeles egna Hyypiä
,
Paananen ”Kommer på tisdag för lätt träning. måste vila mig i form innan jag kan springa på det underbara gräset.” (Enligt bokat)

Och ska man nu tolka detta uttalande så kommer han inte att spela…om han vore allt annat än finne. Men allt finnar säger eller skriver får man ta med en nypa salt. Eskola säger varje försäsong att han ska köra, men lyser i slutändan med sin frånvaro. Hatten, enligt Pazza även kallad>”Tidernas ofarligaste anfallare”
, säger att han ska få sitt genombrott i år och det varje år, men så blir det ju inte och Wise som är lite som Eskola, ska passande nog enligt Giganten ha finskt påbrå. Paananen finns alltså med i startelvan på lördag.

Och viktigt kommer det att vara, eftersom han har fått en alldeles speciell uppgift av >”spelaren som skulle kunna vara bäst i världen, om han bara hade en hjärna för sporten”, vår alldeles egna brasse ”Bergstaca”.>>”Ni får hälsa Paananen, att han sänker den där j**** Österåker-anfallaren när ni möter de”.
”Bergstaca” som inte hade räknat med att vara med mot Österåker kommer att ge Paananen närmare instruktioner på lördag.

Bakgrund till bråket. När Bergstaca, Frosten och undertecknad var iväg och spelade en fotbollsturnering förra torsdagen, hamnade Bergstaca i bråk med Österåkers anfallare.
”Bergstaca” trycker ut spelare och boll utanför sidlinjen, varpå spelaren hoppar upp och trycker tillbaka. Vi som känner Bergstaca, vet att ett sådant tilltag räcker för att förstöra hans match och fokus hamnar enbart på denna spelare
.


Bergstaca: Vad f** håller du på med?
Österåker-anfallaren: Men lilla gubben.
Bergstaca: J**** idiot, du är så j**** stor eller…
Från deras bänk: Vad f** sysslar han med. Storken. Peter Crouch…


Tur är väl att ”Bergstaca” inte är långsint.
Till ”Bergstacas” försvar ska sägas att Peter Langemar som spelade i ett annat lag, passade på att nita två eller tre av deras spelare när de möttes. Så helt fel ute, kan ”Bergstaca” inte ha varit.


För att summera det hela. Jag tror att det blir en finsk lördag. Paananen sköter sin uppgift med bravur och Hatten hänger målet som räcker för seger.

Under veckan har det även varit mycket snack på Frosten.

>”Jag är anfallare, jag borde spela anfallare.”Och det fick han även göra, i B-laget. Hans facit under matchen:Han missade öppet mål i slutet av matchen och när Bergstaca nickade in bollen från mållinjen stod Frosten av någon märklig anledning framför honom och var nära att hindra bollen från att gå i mål.
Det har sagts förr detta klassiska citat och det får även avsluta denna krönika:>”Matthias Frost, ofarlig och då är jag snäll!”



Benji Frost.
avdankad mittfältare (kladd kladd kladd), numera krönikör och samlare på fräcka kommentarer och heltidsanställd via Pazza DSK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar