tisdag 28 september 2010

Tungt, Tyngre, Tyngst

Det känns tungt att lämna Division 4 Norra och därmed även Division 4 Norra-forumet på Avsparkstockholm. Jag tror dock att mycket av den passion och hets som har byggts upp på forumet under året kommer att försvinna nu när profilstarka Bele lämnar. Det innebär framförallt att Vaxholm får leta länge efter en ny sparringpartner. Men det tillkommer nya lag och nya profiler.
Med andra ord, har jag antagligen fel och forumet kommer att leva vidare i allra högsta grad. (Den klassiska Pazzavändningen)

Vi ser fram emot hetsen på Avsparks forum för Division 5 Norra.

IFK Täby ringde Lillpastan igår och ville värva honom. Ett tips till IFK Täby är att vänta 1-2 veckor innan de ringer någon av våra spelare istället för dagen efter att vi har åkt ur. Vi är ett gäng på 20-30 spelare, som är rätt knäckta just nu.
Men det här med att visa förståelse eller förstå sig på saker är tydligen inte Täbys grej. Det faktum, att de behöver förstärka i backlinjen och inte i anfallet säger väl det mesta om hur de är funtade, när de ringer vår bäste målskytt. Vaxholm framstår som klipska i sammanhanget, när de bokar in två B-lagsmatcher på samma dag.

För övrigt: Till alla som vill ge sig in i kampen om DSK:s spelare. Så här ska ni gå tillväga:

1. Om ni är intresserade av en DSK-spelare ringer ni inte spelaren utan ni mailar in en förfrågan till Pazza, pazzadsk@gmail.com.

2. Svaret ni kommer att få är: "Nej, honom får ni inte" eller "X skänker vi bort"

Och därmed var problemet löst.

Det ska bli skönt att träna idag. Det är idag vägen tillbaka börjar. Vi har tagit oss upp från Division 5 Norra tidigare och det är ingen barnlek. Med tanke på att "för många" Stockholmslag huserar i Division 3, krävs det en serieseger för att gå upp från femman, vilket DSK aldrig har klarat av. Men vi har ett bra gäng, det är bra killar allihop och när vi påbörjar försäsongsträningen nästa år är det på vår egna konstgräsplan på Vallen.
Förutsättningarna för en serieseger finns där. Nu gäller det bara att plocka fram allt kunnande som vi inte lyckades plocka fram under säsongen i år.

Pazza DSK kommer att leva vidare. Vi har ett enormt jobb framför oss. Vi måste bl.a. skriva om hela OM PAZZA DSK. Det är bara att erkänna, det var en rejäl chansning när vi skrev ihop texten för två veckor sedan. Men vi trodde att vi skulle klara kontraktet.
Vi måste fortsätta fylla bloggen med skit under den långa transportsträckan fram till nästa säsong. Detta innebär att ni kommer att få se en rejäl blandning av inlägg och artiklar på Pazza, där vi tänjer lite på våra egna gränser. Det kan vara så att bloggen antar en annan skepnad under några månader, där vi blir lite mer av en allmän fotbolls- och humorblogg. Men vi är noga med att vi inte förlorar vår identitet, Pazzaidentiteten. Det innebär att, vilken skepnad bloggen än antar, kommer man som trogen läsare att alltid känna igen stuket och framförallt att känna sig hemma.
Vi kanske slänger in en och annan rolig tävling, likt den vi hade under VM. Och vem säger att transportsträckor är tråkiga. Trots allt hade vi flest inlägg under juni och juli i år, d.v.s. under en transportsträcka.

GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM ÅRETS PAZZARIAN OCH ÅRETS PAZZAMOMENT.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar