fredag 17 september 2010

Pazza avslöjar: Intern schism skakar DSK

Pazza DSK kan med bara några timmar kvar till DSK:s ödesmatch mot Athletic FC borta, avslöja att ett internt bråk blossade upp under torsdagkvällens träning.
Det handlar om en av DSK:s mittbackar, en spelare som kanske gjort sin bästa säsong någonsin i DSK. Under gårdagens träning kom denne i klinch med en av medlemmarna i lagledningen, en person som ska ha vikarierat som assisterande coach under gårdagen.
Nu hotar lagledningen med att mittbacken, om denne inte offentligt går ut på Pazza DSK och ber om ursäkt ,kommer att få finna sig i att sitta på läktaren under kvällens match.

Pazza DSK har pratat med mittbackens agent som blir förvånad när Pazza avslöjar uppgifterna:

"Det har jag inte hört något om, men om det stämmer är det beklagligt då min klient har varit en av lagets bästa spelare under säsongen. Klubben måste förstå, min klient gör vad han vill. Lämnar han DSK är det hans beslut, ingen annans. Vill han gå till en annan klubb är det hans beslut, han går till vilken klubb han vill".

Mittbacken skall även ha myntat uttrycket "träningen börjar när jag säger till", när han kom för sent till träningen.

Mittbacken har under höstsäsongen jagats av storklubbar som bl.a. Bele/Barkarby och Viggbyholms IK, och säger sig vara "smickrad" av intresset.

Den assisterande coachen har meddelat att denne under dagen i samråd med coach Lindström kommer att besluta om mittbacken ska strykas från den matchtrupp som tagits ut till kvällens ödesmatch.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar