tisdag 14 september 2010

Pazza Odds - Genomgång av helgens tips

Under helgen har det lirats fotboll och Pazzas utsända experter har varit i farten. Dessvärre undrar man om vi har rätt att kalla oss experter inom området efter den här helgen. Ingen utdelning blev det men väl ett par intressanta resultat som kan vara värt att anteckna.

Vi börjar med Premier League. Kennie fick av Pazza äran att vara vår Premier League expert, och så här såg hans resultat ut:

West Ham – Chelsea: 1-3

Kennie gjorde ett modigt tips och spikade 2an, det gav resultat på en gång.

Stoke – Aston Villa: 2-1

Måndagsmatchen präglades av kamp, som det alltid brukar vara när brunkarlaget Stoke spelar. Den här gången gav det resultat med Huths sena vinstmål för Stoke. Kennie tippade vinst för Aston Villa, inte bra.

Wigan – Sunderland: 1-1

Kennie gillar Wigan av någon märklig anledning. Det kan vara förödande för en tipsexpert. Men ettan var nära för Kennie, tyvärr så blev det ett kryss i den här matchen.

Arsenal – Bolton: 4-1

Den ende av tipparna som vågar spela på sitt favoritlag, och visst spöade Arsenal upp Bolton rätt duktigt. Kennie avrundar sitt första helgtips med 2 av 4 rätt. Ingen utdelning.

Bundesliga är Pazzas liga för tillfället och Frosten och jag fick den otacksamma uppgiften att ta fram de bästa spelen. Det slutade riktigt illa. Förmodade topplag som Schalke, Wolfsburg och Stuttgart har kammat hem 0 poäng och förmodade bottenlag, som Hannover och Mainz är obesegrade. Jag har en förkärlek för höga odds, sålänge spelen inte är dumdristiga. Men denna gång gick allt snett, likaså spelen i norrfyran. Men fy skam den som ger sig, nästa vecka tar vi nya tag.

Mainz – Kaiserslautern: 2-1

Har ingen vidare koll på Bundesliga, men Mainz ska enligt experterna se riktigt giftiga ut i år, och man vann planenligt med 2-1, en bra start för dom tyska tipsexperterna.

Bayern München – Werder Bremen: 0-0

När hjärtat klappar för ett lag så brukar det oftast tendera i att man inte tippar med hjärnan. Här gjorde tyskarna ett tips baserat på en målrik match. Det blev 0-0, tillknäppt och låst. Aj aj.

Hannover – Leverkusen: 2-2

Hannover ska enligt tyskarna vara det lag som är mest likt DSK, både i spelstil och underdog-mentalitet. Därför var det ingen skräll att tipset gick till Leverkusen, men Hannover chockade och spelade till sig en pinne.

Tyskarna avrundar sin första tipsomgång med endast 1 rätt. Allvarligt!


Marknadschefen har synat den gångna Serie A-omgången, och helt korrekt tippade även han emot sitt favoritlag.

Cagliari – Roma: 5-1

Speedwaysiffror och Marknadschefen tippade emot sitt eget lag, Roma. Det gav resultat. Roma kommer vara urusla i år med Ranieri vid rodret. Han fungerar att komma in mitt i säsongen och styra upp laget med organisation och kämpaglöd, men när man väl ska vinna något går allt åt h-vete.

Juventus – Sampdoria: 3-3

Även här hade marknadschefen rätt. Juventus kan inte vinna, man har en losermentalitet trots alla nyförvärv. Supportrar och ledning skriker efter framgång men man ger inte laget tid nog att bygga framgång. Cassano gjorde mål och var briljant vissa stunder. Pazzini saknades men Pozzi gjorde ingen missnöjd med 2 baljor.

Inter – Udinese: 2-1

Udinese stretade oväntat på riktigt bra mot favoriterna, och man släppte bara in två mål. Det räckte inte hela vägen men jag blev imponerad av Udinese som säkert kan blicka högre upp i tabellen. 3/3 rätt.

Lazio – Bologna: 3-1

Här var det tänkt att marknadschefen skulle kamma hem storkovan. Bologna imponerade stort i premiären hemma mot Inter. Lazio tror fortfarande att man är ett av världens bästa lag. Tillräckligt bra för Bologna visade det sig, trots marknadschefens tips på en bortavinst. Här rök alla pengarna i sjön. Patetiskt!


Sist men inte minst tar vi en titt på de tre matcher vi hade i Division 4 Norra, och överraskande var det bara ett tips som gick hem. Vi klarar inte av att tippa på oss själva, och att Viksjö skulle bli omgångens svarta får var det nog fler än vi som inte hade räknat med.

DSK – Viggan: 1-1

Vi var bergsäkra på vinst men det blev ett poäng. Typiskt att vi inte kan tippa rätt på oss själva.

Österåker – Viksjö: 5-0

Här var tipsexperterna eniga, det var ett givet X i denna match. Att det skulle sluta 5-0 till Österåker känns helt galet, och det är väl därför vi kallar det ”Pazza odds”.

Vaxholm – IFK Täby: 1-0

Vaxholm ställde enligt uppgift upp med ett B-betonat lag, men vann tillslut med 1-0. Viktigt för oss i bottenstriden men än mer viktigare för tipsexperterna.

Vi återkommer under dagen med 4 matcher inför kvällens Champions League.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar