måndag 13 september 2010

Pazza Championship

Imorgon inleds Champions League och Pazza DSK passar i samband med detta på att starta en turnering via vår samarbetspartner UEFA.com.

Det är kostnadsfritt att gå med och rent praktiskt går det till så att man skapar ett eget lagnamn och därefter har man en budget att köpa loss spelare för.

Spelare och ledare i DSK har fått ett mail från Pazza. Det är en inbjudan till ligan "Pazza Championship". För att kunna gå med i ligan behöver ni sifferkoden som anges i mailet. Den klistrar ni in under fliken "Leagues" - "join private league" (tror jag).

Inför varje ny omgång har man rätt att byta ut 3 spelare (tror jag) och sätta in 3 nya utan att man får några poängavdrag. Resterande byten brukar straffas med 2 minuspoäng.
Man har på sig senast till kl 20.30 att byta till sig spelare innan matcherna sätts igång. Börjas dock omgången med en match i exempelvis Ryssland där det är en annan tidszon (matcherna brukar börja kl 18.00 där) stängs transferfönstret en kvart innan (tror jag, ni får läsa reglerna själva).

Vinnaren koras i maj nästa år och kan räkna med ett mycket fint pris samt en artikel på Pazza DSK.

Alla våra läsare är självklart välkomna att delta! Glöm INTE att fylla i koden nedan.

Behöver ni hjälp vid registreringen, maila pazzadsk@gmail.com.

----------------------------------------------

If you aren't already playing the game then you can register at
http://en.uclfantasy.uefa.com.

Once you have logged in and entered your team, click on the 'Leagues' link you can find at the top of the page. Now enter the code 14970-18913 to join the private league.

Enjoy the game.

----------------------------------------------

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar