söndag 5 september 2010

Pazza ser tillbaka på en framgångsrik helg

Storskogen - DSK

DSK spelade match mot Storskogen och Pazza DSK åkte till Borås för konferens.
Vi hade kommit överens med Hatten att han skulle ge oss live-uppdateringar, men han drog på dop istället och mitt i tristessen gick han in på Pazza för att kolla live-uppdateringarna. Det blev så j-vla fel.

Enligt rapporter från DSK-lägret gjorde DSK en fullständigt briljant insats mot Storskogen. Benji-effekten höll i sig.

Efter ett självmål av Storskogen, det ska sägas ha varit ett magiskt anfall av DSK, återgick DSK till det de gör bäst. Träska och tjonga. Grisfotbollen har segrat än en gång. I samma veva kryssade IFK Täby mot Sumpan och DSK tar därmed över den åtråvärda 10:e platsen på målskillnad. Vågar vi säga att kontraktet är säkrat nu?
Kvasten ringde KOR sent på lördagskvällen och han var inte glad över segern, utan förbannad på Benji. Kvasten ska t.o.m. ha gått så långt som att kalla Benji för Judas. Benjis kommentar: Patetiskt!


Pazzas konferens

Redaktören och Marknadschefen samlades en timme innan avfärd, för att inhandla öl och andra förnödenheter. Med på resan var även likgiltigheten själv, Bergstaca, Pazzas Halmstadfilial KOR och korplaget Kantarellerna, för ett utbyte av tankar och idéer. På agendan stod en hel del aktiviteter.

Fredagen inleddes med fem timmar långt föredrag av Marknadschefen om Pazzas verksamhet. De enda åhörarna var Redaktören, Kantarellernas Sportchef och korpens Zenga. KOR informerades via telefon.

Väl på plats i Borås var det dags för den första aktiviteten. Fotbollslandskamp och öldrickande. Fredagen avslutades med ännu mera öldrickande och en böjd vägbom. Likgiltigheten själv, kom naturligtvis för sent till fotbollsmatchen.
"Jag bryr mig inte." - Bergstaca

Klockan tio lördag morgon var det gemensam frukost, vid natursköna Borås camping. Redaktören vaknade först halv elva när KOR och Marknadschefen skulle inhandla ytterligare förnödenheter. Redaktören var av skrikande behov av Resorb. Med en skön Whiskey-stämma: "Gemäresorb."

Klockan tolv var det dags för dagens första aktivitet, konferensgrisen. Bergstaca visade inte något tecken på likgiltighet, då han i ren frustration sparkade bollar mot Marknadschefen i maghöjd.

Resten av dagordningen bestämdes av Kantarellerna. De hade passande nog anmält ett konferenslag till Borås Arena Korp Cup. Tur för laget var att första matchen först började klockan 15:00.

I första matchen ställdes vi mot gruppens bästa lag och vann inte så planenligt med 2-0. Marknadschefen gjorde ett av målen och kunde i slutet av turneringen titulera sig som den interna skytteligavinnaren på två mål. Bergstaca gjorde det andra målet, tror ni han brydde sig?

Två matcher senare stod det klart att konferenslaget skulle få möta ett argentinskt inspirerat engelskt lag i åttondelsfinal. De tog planenligt ledningen med 1-0. KOR hade dock tagit med sig sin sekreterare Köttis. Denne insåg att något drastiskt måste hända och malde ner en motståndarspelare som en köttkvarn. Det tände konferenslaget.
Marknadschefen kvitterade med en "A blast from the past" och tog matchen till straffar. Där tog KOR sitt ansvar som lagkapten och slog en mycket vällagd straff mitt i målet. Korpens Zenga visade sedan varför han har spelat i DSK och psykade motståndaren till att skjuta i stolpen.

Kvartsfinalen blev en skittråkig tillställning som gick direkt till straffar. Där tog KOR återigen sitt ansvar och sköt en välplacerad straff mitt i målet, som målvakten räddade. Nu var konferenslaget illa ute, men korpens Zenga lyckades rädda motståndarnas straffspark. Därefter klev Redaktören fram och gjorde som han alltid brukar göra. Blundade och tog i för kung och fosterland. Bollen gick i mål. Motståndarlaget kvitterade, innan det var Bergstacas tur. Likgiltigheten lös i hans ögon, när han klev fram, bestämde sig för ett hörn och slog det i det andra. Mål!
Motståndarna brände därefter sin straff och konferenslaget var klara för bronsmatch (Pazza har som regel att aldrig dokumentera förlustmatcher).
Det ska tilläggas att KOR än en gång hade lyckats fixa en hejarklack bestående av tre tjejer, varav två var unika. De var fullständigt förälskade i allt som hade med Tyskland att göra.

Bronsmatchen var en avslagen historia, där likgiltigheten hade smugit sig in på alla spelare. Redaktören som precis hade nykrat till, vann bollen på mitten och spelade vidare till en medspelare. Medspelaren spelade till Kantarellernas Sportchefen, som visade oerhörd kyla i avslutsmomentet. 1-0 slutade matchen och konferenslaget kunde titulera sig Sveriges tredje bästa korplag.

Konferensen fortsatte därefter med middag och en massa tysk skönsång. Därefter bar det vidare till Grand Hotell i Borås, förmodligen Sveriges enda ställe som stänger halv tre. Marknadschefen fångade detta videoklipp när Michael Jackson uppträdde på scen. Det ska tilläggas att Marknadschefen och Redaktören inte var vid sina sinnens fulla bruk:



Klockan fem söndag morgon staplade den sista hjälten in med en apa på Borås camping. Det är ännu oklart varför och hur. Konferensen var därmed över.

Vi kanske återkommer med lite fler bilder och videoklipp.

Pazza DSK

1 kommentar:

  1. Kantarellerna passar på att tacka farmarlaget DSK för lånen till Borås Arena Korpcup - de gjorde bra ifrån sig!

    I övrigt, vad gäller apan: Inga kommentarer!

    KFL!!

    SvaraRadera