onsdag 28 december 2011

fredag 23 december 2011

Missa inte Pazza DSKs Nyårshälsning : "Det blir mycket Michael Jackson"

Missa inte Pazza DSKs nyårshälsning nästa vecka. Nyårshälsningen kommer bestå av lite rörliga bilder från säsongen som har gått, och som vanligt handlar filmen om två procent sport, och nittioåtta procent pinsamheter.

"Det blir en del golf, lite BK, lite Sunken och Michael Jackson gästspelar i vanlig ordning", hälsar redaktionen Pazza DSK.

Pazza DSK

torsdag 22 december 2011

RYKTE: KOR klar för DSK

En transferbomb håller på att brisera i Danderyds SK. Än så länge är det bara lösa rykten, men efter att en chattanvändare, även kallad Mr X, uppenbarat sig, och Pazza DSK sållat bort namn som Bergstaca, Hasse Ball och Jimmy Judas, så rådet det enligt redaktionen inga tvivel längre. Är det KOR så är det utan tvekan Årets värvning som DSK gör.

Med andra ord så skruvar vi upp förväntningarna som vanligt.

Mer information om DSK nästa värvning kommer inom kort. Presskonferens utlovas oavsett vem det än blir.

Pazza DSK

onsdag 21 december 2011

Vem blir 2012 års "Mr X" i DSK?


Det talades om spelare som Kaká och Montolivo. Det blev....Antonio Nocerino, eller Alberto Aquilani om ni så vill.
Milan skulle spänna musklerna inför årets säsong och som vanligt i Serie A brukar man tala om en viss mr X som ska vara pricken över i:et, grädden på moset. Nu har faktiskt Nocerino klivit fram som en matchvinnare i flertalet matcher trots att han mer påminner om en minigris som älgar fram på planen.

Inför säsongen 2011 var förväntningarna extremt höga i DSK, vilket nyförvärv skulle bli pricket över i:et? Det talades om en comebackande Farre Toofani, Nizze Pasthy från Viggan, men det nyförvärv alla pratade om var naturligtvis Arash Talebinejad, som folk komiskt nog fortfarande tror kommer frälsa DSK.

Nej, DSK valde istället att på presskonferensen i februari presentera Kungsängens tekniske trequartista Fredrik Pedersén, som årets "Mr X".
Fredrik Pedersén, i DSK-krestar även känd som "KOF", en slående likhet med Milans Nocerino, både utseendemässigt och spelmässigt.

Så från och med nu så är smeknamnet KOF dött, nu är det Nocerino som gäller.

Nu är det hursomhelst 2012, eller på god väg att bli 2012, och det diskuteras vilt i vilken spelare som blir Danderyds SKs nästa stjärnförvärv?

Sedan tidigare är Niclas Rysjö klar för klubben. Klubben har i ett pressmeddelande gått ut och sagt att det är en "chansning med Nille". En bra karl från Salem, men någon Mr X är det inte. Trots detta har klubben gått med på Rysjös krav om en junis som putsar skorna, nummer 17 och skjuts till träningarna.

Jimmy är tyvärr ingen Mr X, han är snarare Mr J...hehe.

Nizze Pasthy skulle utan tvekan vara Mr X, men han är avskriven sedan länge dessvärre.

Det har diskuterats om IFK Täbys pissnabbe anfallare Pierre, det är mer av en transferbomb än en Mr X, men givetvis ska DSK vara tacksamma för alla nyförvärv från division 7 och uppåt.

Jag har varit dålig på att träna under ledigheten, men enligt dom som har varit nere så har vi fått ett tillskott från Division 3. Spännande. Hade det varit februari hade detta utan tvekan varit Mr X.

Bergstaca hade utan tvekan varit Mr X om han hade gjort comeback.

Vad tror ni? Vem blir 2012 års MR X i DSK? Diskutera gärna på chatten, idag är det MR X special på Pazzachatten.


Pazza DSK

torsdag 15 december 2011

Viking Cup 2011 - Åttondelsfinal och Kvartsfinal

Danderyds klart godkända Viking Cup-deltagande summeras i klippet nedan, även om Chattanvändaren TheKingOfRome uttryckte sitt missnöje: "Kvartsfinalen var det mest patetiska jag någonsin sett. Patetiskt!"



Pazza DSK

söndag 11 december 2011

Julgransligan - Sunken och Idolen i topp


En hektisk första vecka med julgransförsäljning är till ända. Söndagen avrundades med Flyckt på Myran kl 09.00 och Hannes och Anton J på ICA Klingsta. Säljresultatet gick sådär va.

På eftermiddagen var det bäddat för ett gigantiskt möte mellan lag Sunken/Idolen och Marknadschefen/Redaktören. Självklart lyckades Täbytattarna smussla till sig ICA Klingsta (Där har du vår huvudsponsor Deli Italia), med fin utsikt över golfbanan och roliga människor som passerar.

Marknadschefen och Redaktören fick nöja sig med ICA Myran (med andra ord, gammelsovjetisk ångest i kubik) där folk klagar på priserna och spelarna i allmänhet.

Dock så lyckades M och R med konststycket att sälja hela tolv granar. Vid det tillfället så trodde vi att vi hade gått ikapp lag S/I, men självklart lyckades dom sälja in tre julgranar till dom sista fem minuterna.

Enligt Idolen byggde segern på tryggheten med Sunken som yxman och inslagare, och Idolen som den store säljaren.

På ICA Myran gnällde Redaktören om att han enbart ville sälja julgranar till singelmorsor. Marknadschefen kontrade med att Redaktören var patetisk och att han borde söka sig till en annan klubb.

Klockan 14.50 kom BK staplandes med finskor och någon ny parfymdoft, laddad som fan.
Oklart hur många granar BK lyckades sälja in via hot idag, men vi återkommer med siffror sen.

Bilden visar en överlycklig Sunken, ibland är det kul med fotboll.

Pazza DSK

onsdag 7 december 2011

Kommer DSK kunna tagga till utan derbymatcher nästa år?

2011 var på många sätt ett år att slicka såren från 2010 års degradering.
Samtidigt var alla på det klara om vad målsättningen var 2011, att ta sig upp igen i det DSK kallar finrummet, Division 4.

Men 2011 gav oss en säsong med framför allt två mycket färgstarka matcher. Derbymatcherna mot Enebyberg.
Djursan får ursäkta, men i kommunen finns det bara en match som står över alla andra, DSK-Enebybergs IF. Historierna har avlöst varandra.
Enebyberg har oftast varit det bättre laget spelmässigt i nästan alla derbyn på 2000-talet och ännu längre bakåt i tiden. Man har en vision om att spela bollen längs marken och i och med uppflyttningen till Division 4 så får man säga att deras gladfotboll har gett resultat.

2011 var i derbytermer ett skräckår för DSK. DSK var ju på väg ned, och EIF på väg upp. Jag minns såväl snacket inför derbyna. På Vallen låg tryggheten i vår hemmaplan och att det är ett jobbigt underlag att spela på, där kunde vi komma undan med en poäng och i de bästa av världar även vinna.
Nu slutade matchen 1-1 vilket fick anses som ett rättvist resultat. Matchen utspelade sig precis så som vi hade tänkt oss. EIF dominerade bollinnehavet och DSK låg kompakt och följsamt. Det EIF skapade i farligheter var på fasta där Kvasten var med i målet, eller så gjorde BK en…BK…och sopade undan allt som kom i hans väg. Att matchen sedan får två ytterst tveksamma mål var egentligen det bästa som kunde hända inför höstderbyt. Hatkärleken var större än någonsin.

Jag kan räkna till en spelare i EIF som har varit med under årens lopp, Kristoffer Johansson. Resten i Enebyberg är nya bekantskaper för mig, och hur mycket DSK än försöker få detta till kommunens eget El Clasico så har jag svårt att se att dom brinner för de här matcherna mer än DSKarna. I DSK lirar nämligen Benji Frost fortfarande kvar, och nästa år jubilerar han tvåhundra matcher i DSK-tröjan. Hans bror, den enorme Matthias Frost, är också kvar, och förra året fick han stå på Vallen inför en gigantisk hemmapublik och motta diplom för tvåhundra matcher i DSK-tröjan.
Sen har vi tomtarna som har varit i klubben alldeles för länge och som borde ha lagt av för längesen.

Inför bortaderbyt den 23 augusti så var förutsättningarna annorlunda. I Centan pratade man om utskåpningen på Enebybergs IP: ”du kommer väl och kollar när DSK ska få sig en omgång?”.

DSK hade i princip spelat bort alla sina chanser till ett titelrace. Enebyberg var o andra sidan i allra högsta grad med i kampen om en Division 4-plats.
Dessutom så spelades matchen på EIFs konstgräs, på en tisdag klockan 20.00. Det var hög tid för enebybergarna att täppa till käften på de där patetiska skitsnackarna för gott.

DSK laddade mentalt på hemmaplan på Danderydsvallen. Calle stod vid taktiktavlan och ritade pilar kors och tvärs, vi gick igenom allt vi kunde gå igenom. Men känslan av obehag och ”hur fan ska detta sluta?” var påtaglig. Pazza DSK hade ju duktig retat upp en stor mängd enebybergare på vägen till höstderbyt, och nu skulle man få äta upp vartenda ord.

Jag tror vi kom till EIF IP tolv minuter innan matchstart. Vi bytte om vid avbytarbåset och spanade in EIF tekniska uppvärmning.
Hatten försökte med alla medel samla gruppen till något som kunde likna en uppvärmning, men det kändes som att tankarna var på något helt annat håll.
Men någonstans vid den rätt tama uppvärmningen så kändes det som att nervositeten byttes ut i en annan känsla. Det är farligt att använda ordet likgiltighet och det var knappast det som det handlade om, men någonstans kändes det som att ”vi skiter i hur det slutar”.

Efter fem-tio minuter hade DSK åkt på två gula kort. BK satte standarden och sänkte deras bäste spelare för dagen, och tände hela laget. Benji hade vaknat på någon annan planet och stod och vrålade på domaren. Alla DSKare var som i trans.
De ca hundrafemtio åskådare runt om måste verkligen ha undrat vad det var för match de fick beskåda.
Trots att DSK inte spelar den vackraste av fotboll så har vi en stor egenskap: Vi kan få matchen dit vi vill genom att få motståndaren att spela samma spel som oss. Fysiskt i alla fall.
Och om första halvleken var fysisk så var det ingenting i jämförelse med andra halvlek.

Med lite tur, ja det brukar låta så, hade vi kunnat åka från Enebyberg med tre poäng. För lika mycket som ett vackert passningsspel kan göra, har du lika stor förtjänst till tre poäng om du krigar i nittio minuter. I DSK-termer.
Men tre poäng den kvällen fick ursäkta, i första hand var vi där för att rädda vår heder. Och det gjorde vi.

Nu spelar Enebyberg i Division 4 nästa år. Vi får fortsätta harva i Division 5. Djursholm åkte ned i Division 6. Det närmaste ett derby vi kan komma är mot Täbylagen.

Av de förluster vi inkasserade var två ytterst smärtsamma, matcherna mot Ursvik. Det kanske inte var inställningen det var fel på, men ska du avancera en division så måste du vinna de matcherna.

Kanske är det så att DSK mår bra av att inte få spela något derby. Vi kanske är menade att spela inför femton stycken hängivna åskådare på Danderydsvallen. Och är det vad som krävs för att avancera till Division 4 nästa år så stannar jag gärna ett år till i världens vackraste klubb.

2013 kan bli derbynas år igen.

Pazza DSK

måndag 5 december 2011

Viking Cup 2011 - Gruppspelet

Se Krutovs fantastiska video från Viking Cup. Videon som fick Marknadschefen att fälla kommentaren: "Inomhuskorpens Maradona håller inte på den här nivån. Det ser man klart och tydligt i början av klippet."



Pazza DSK

måndag 28 november 2011

Silly Season 2012

I helgen var det Viking Cup och delar av Blue Ultrazz var givetvis på plats för att bära fram sitt favoritlag till ära och berömmelse. En av våra supportrar uppmärksammade något märkligt och agerade fort med mobilkameran. Nu har redaktionen på Pazza DSK fått ta del av det underliga materialet. På den något suddiga bilden kan vi se Viggans trotjänare Tom ”Tom i bollen” Gyldorff ståendes mitt i DSK-truppen och ser allmänt till freds ut. På bilden skymtar också en svart sportbag hängandes på hans vänstra axel. Kan det möjligtvis vara sign-on bonusen? Spekulationerna är givetvis i full igång.



Pazza DSK

Autografskrivning i samband med julgransförsäljningen

Snart är det jul, och Björne är i full färd med att dekorera Vallen.

I samband med julen så beger sig A-lagstruppen till ICA Klingsta och ICA Myran för att sälja julgranar för DSK.

Pazza DSK kan därför ge en glädjande nyhet till alla fans: Autografskrivning i samband med julgransförsäljningen.

För att ni ska kunna få träffa just er stjärna kommer vi att lägga upp julgransschemat här på Pazza DSK när allt är klart. Jonas "Idolen" Pasthy hälsar att han kommer vara på plats, gissa om folk kommer köpa kungsgranar då.

Stöd en god sak och få ett minne för livet.

Pazza DSK

Viking Cup via smartphone

Pazza DSKs ena hälft lirade match, den andra hälften lovade att dyka upp båda dagarna för att titta. Självklart stannade den andra hälften hemma och följde liverapporteringen via Viggan.com.

DSK ställde ett enormt vasst lag på planen i Tibblehallen på lördagsmorgonen. Några tröttar skallar fanns inte.

I våras ställde vi upp i Rimbo Cup, utan någon som helst tanke på att gå vidare till slutspel ärade Kvastens tjej oss med en inbjudan till hennes 25årsfest på lördagskvällen efter gruppspelet.

"Ni kommer ju ändå ryka i gruppspelet"
"Ni är patetiska"
"Ni är värdelösa utomhus, och ännu värre inomhus"

Det var bara några kommentarer som fälldes. Planenligt gick DSK och rodde hem hela gruppsegern, helt enligt planerna. Spelarna var som i extas på vägen hem från Rimbo. Vi hade aldrig tidigare vunnit en grupp, det var en konstig känsla. "Mäktigt" som Facebook-Fille sa.

Vi firade gruppsegern på klassiskt vis, 25årsfesten var mycket lyckad och två timmar efter sänggång så åkte vi således upp till Rimbo igen och genomförde förmodligen det sämsta slutspelet ett lag någonsin gjort i inomhusfotbollens historia. "Hedern ska räddas" pratade många om inför den sista gruppspelsmatchen i slutspelet. DSK åkte på storstryk med 5-0 och gjorde inte ett enda mål i slutspelet. Kvalité.

Lördagen inleddes med match mot Österåker. 1-1 blev slutresultatet.

Matchen därpå blev svettigare mot Viggan 2 (som för övrigt sopade hem hela turneringen) där vi torskade med 1-0. Balotelli fick rött kort pga munspel.

I sista matchen var DSK piskade att vinna.

Då klev han fram.

DÅ KLEV HAN FRAM.

FASCIONISTA!

Han sparade det bästa till sista gruppspelsmatchen. Stjärnan gjorde 3 mål, SOM LIBERO!

Hannes hade sedan lekstuga och gjorde även han två mål.

Inomhuskorpens Maradona, nr 11, gjorde som vanligt ett hästjobb, men fick inte det utrymmet han brukar få i Korpen, därmed en blek insats.

Efter turneringen fick Marknadschefen dom här smsen:

M = Marknadschefen
F = Fascionista

M - 4-1??
M - Allvarligt!!
F - Skyller på Benji
M - Helt rätt


Facebook-chatt:

M = Marknadschefen
FBF = Facebook-Fille

M - Täby City?? Allvarligt
FBF - ahfyfan
FBF - de var bra faktiskt
M - Pinsamt. Patetiskt.
FBF - Skyll på Benji, han gjorde inga mål
M - Hörde att Benji gjorde ett katastrofslutspel
FBF - Han fick väl hybris efter att coach hyllat honom i gruppspelet
M - Haha
FBF - Han fick göra ett mål i åttondelen, jag spelar fram honom helt fri
FBF - Han kunde inte missa
M - Vad missade jag? Eller rättare sagt, vad missade Benji?
FBF - Ah de vettefan


DSK vann åttondelen, därpå åkte man på stryk av Täby City, sen somnade Marknadschefen om.


ÖVRIG INFORMATION:

Det ryktas om att Martin Persson är aktuell för Enebybergs IF.


Pazza DSK

tisdag 22 november 2011

Blir Viking Cup Fascionistas revansch?

Han är den självklara stjärnan i dagens trupp. En ifrågasatt storstjärna som endast kom trea i den interna poängligan. Nu är han ute efter revansch.

Den gångna säsongen blev ett poängmässigt misslyckande för Fascionista (vid det här laget borde ni fatta vem vi menar, vi vägrar skriva hans "riktiga namn"). O andra sidan klev han fram som en klassespieler, lite arrogant överlägsen utan något att bevisa längre. Han är störst, vackrast och definitivt snyggast.

Men känner vi honom rätt så tär det att hamna bakom Hatten och Maria Hernandez i poängligan. Viking Cup stundar till helgen, inför fulla läktare i Tibblehallen. Det är dags för Fascionistas show. Hur det sen går för DSK som kollektiv är rätt ointressant.

Vi vill och behöver vår gamla storstjärna mer än någonsin till helgen. Lag som Viggan och Frej, för att inte tala om Österåker är lag som vi gärna slår. Det vore gött med den gamla hederliga taktiken att ha fyra spelare bakåt som tjongar i hopp om att Fascionista tar ned bollen, gör fyra man och klackar in den i krysset.

Fräls! Gör något snyggt!

Pazza DSK

lördag 19 november 2011

Omröstningen avslutas nästa fredag

För någon vecka sedan la Pazza DSK ut en ny omröstning " Vem är din drömvärvning till DSK 2012".

Förväntningarna var extremt låga hos redaktionen då Nisse Pasthy tidigt förnekade all form av empati för DSK. Barca var bara på skoj, Sergio tror fortfarande på ett utlandskontrakt, Babak har skvallrat för storebrorsan om DSKs patetiska taktik, Bergstaca har glömt bort vad en målgest är, Zacco måste slåss med Benji om tröja nr 11 (vilket innebär att Pazza DSK skulle bli en man mindre i redaktionen), Klassespieler Svedberg för att han inte har fått en enda röst och Jimmy "Judas" Everum då inte en jävel vill ha tillbaka honom.

Denna patetiska omröstning har snabbt visat sig vara en enorm succé för Pazza DSK (vi fakturerar samtliga klipp till respektive IP-adress), och konspirationsteorierna har redan satt fart i truppen om vilken/vilka spelare som får lämna laget till nästa år.

Men, nu måste vi få ett slut på denna såpa då vi behöver slänga upp en ny omröstning omgående. Därför avslutas omröstningen fredagen 25november.

Egentligen är den här omröstningen det enda som håller Pazza DSK flytande för tillfället, så varför inte avsluta det lika patetisk som det en gång började.

Fluctuat nec mergitur


Pazza DSK


lördag 29 oktober 2011

Stockholm Cup: Drömlottning för DSK - Division 4-lag väntar

Efter torsdagens 5-3 vinst över Division 7-laget FC Albion står det nu klart att DSK har avancerat till tredje omgången av Stockholm Cup, en enorm bedrift. Men som Pazza DSK tidigare har avslöjat sträcker sig ambitionerna längre än så.

"Vi vill spela i Europa League med dom bästa" säger en spelare till Pazza DSK.

Nervösa miner innan lottningen för tredje omgången byttes i stort jubel när det stod klart att DSK fick en drömlottning i och med Division 4-laget Järla IF FK, tvåa i Division 4 Mellersta, och förmodligen uppflyttade till 3an nästa säsong.

DSK bör med andra ord tilldelas minst 1 straff i och med att matchen spelas i februari 2012.

Potentiella straffskyttar:
BK
Fascinista
Paani
Anja

Ej potentiella straffskyttar:
Dangda

Gör vi åtminstone ett mål så innebär detta att vi går tillbaka till succétaktiken från 2010 där, jag citerar:

"10 spelare i försvaret som alltid, när de väl får tag i bollen, dunkar på ett i hopp om att Lillpastan ska stå där uppe och ta emot bollen och dribbla förbi fyra motståndarbackar. Otroligt effektivt när det väl lyckas".



Järla, välkomna till Danderydsvallen i svinkalla februari. Er livs värsta match väntar.

Pazza DSK

fredag 28 oktober 2011

BK - 23 år

Vi brukar inte uppmärksamma födelsedagar längre, men när födelsedagsbarnet själv ber om det måste vi väl lyda...

BK är känd som spelaren som inte lägger några fingrar emellan på plan, men samtidigt är en lojal och trevlig prick vid sidan om. BK fyller 23 år idag och skulle man sätta ett "värde" på BK enligt gamla Championship Manager, är det sista året man kan välja mellan "decent young player" eller "young hot prospect"... med andra ord påbörjar han sista året som talang. Eftersom BK gillar livet vid sidan om planen så otroligt mycket har vi dessvärre inget annat val än att välja "decent young player" eller som Paani antagligen hade sagt "he is a becoming young player". Stort grattis BK.





Pazza DSK

Albion FC (DIV 7) – Danderyds SK 3-5 (2-1)

Vägen till Europa ligger fortfarande öppen! Mycket tack vare två snabba mål i början av andra halvlek.

Startelva:

Kvasten

Coentrao Anja Paani J.Zanetti

Frost Samglas Facebook Dangda

Hatten (K) Maria Hernandez

Avb:
Trequartista
Sünken
Ballo
KOF
Flyckt

På sätt och vis började redan Europa-äventyret denna kväll, då ett (Wannabe) Italieninspirerat DSK gästade ett långtsparkande, men med mycket hjärta, brittiskt lag Albion FC. Då det skiljer två divisioner mellan Albion och DSK fick Albion börja matchen med två straffar, som de satte säkert bakom en chanslös Kvasten.

DSK satte fart på skutan direkt och gjorde en rätt bra första kvart. Således kunde Frosten helt fri sätta 1-2 målet drygt 10 minuter in. DSK hade dessförinnan haft två-tre frilägen där domaren väldigt, väldigt tveksamt blåst av för offside. Efter ca 15 minuter kom Albion bättre in i matchen, vilket till stor del berodde av fullständigt obefintlig press från DSKs sida. Bl.a. kunde man skapa tre hörnor, som förvisso inte ledde till någon farlighet, men ett ribbskott som en något känsligare högerfot antagligen hade satt i mål. Mot slutet av halvleken blev DSK något bättre igen, men 1-2 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek hann precis börja när Dangda drev upp på kanten och spelade en halvtaskig passning till Flyckt och Ballo. Flyckten lyckades slita sig loss och kunde enkelt rulla in 2-2 målet bakom Albion-keepern.
Några minuter senare fick Ballo bollen ute på högerkanten och spelade in en låg boll mot straffpunkten till en framrusande Dangda. En Albion-spelare hann före med träbenet och styrde bollen i eget mål. 2-3 och DSK hade vänt på kalaset. Det roliga utspelade sig dock på andra sidan planen. Albions anfallare som inte riktigt hade uppfattat situationen gick fram till den blivande GYMNASIELÄRAREN Paani och frågade:

Albions anfallare: "What the hell happend?"
Paani: "It was a SELF GOAL."

Med andra ord finns det hopp för Sveriges framtid.

Efter ett bolltapp på mittplan kunde Albion med en sista kraftansträngning kontra in 3-3 och det var match igen.

Med endast en kvart kvar av matchen kom dock till slut det förlösande 3-4 målet, utan att DSK egentligen lyckats pressa på för ett avgörande. Vi förmodar att det var Maria Hernandez som var sist på bollen. I slutskedet kom även det avgörande 3-5 målet vilket ger DSK en finfin tävlingsmatch någon gång i februari. Målskytt var återigen Flyckten.

Ingen briljant insats av DSK, men det märktes ändå att det skiljer två divisioner mellan lagen.

Pazza DSK

måndag 24 oktober 2011

Pazza-Talk 2

I veckans Pazza-Talk tar panelen bland annat upp existentiella frågor, vilken inställning man ska ha till Stockholms Cup och vilken taktik DSK ska ha inför Silly Season.

Dagens panel:
Guest 325, ålder okänd, tidigare försvarsgeneral i DSK, Täby.
BK, 23 år, stureplansprofil/festfixare, Östermalm (typ).
Sünken, 28 år, gropkonstruktör/entreprenör, Lindholmen socken.

1. Säsongen 2011 har nyligen tagit slut och Silly Season 2012 har precis dragit igång. På Pazza DSK kommer vi under vintern med spänning följa vilka spelare som kommer att ansluta till laget och vilka som kommer att lämna oss. Vilken spelare, inom tänkbara gränser, skulle enligt dig vara en drömvärvning för DSK? Vilken
spelare får vi absolut inte förlora? Motivera gärna varför.


Guest 325:
Drömvärvning är mig själv så klart!!! Den spelöversikten och lugnet är något jag ser att ni saknar i ert spel. Ni får inte förlora den där Kvasten i mål för han räddade er många gånger under 2011.

BK:
Silly season är alltid en högtid för rykten och idéer. Namn som Arash Talebinjad och Ivan Obolo dyker upp varje år. Men om man ska vara lite realistisk och försöka se på det i någon form av verklighet så tror jag faktiskt att FB-Fille kan dra i lite trådar från gamla Vallentuna tiden och vi kan få ner ytterligare en eller två spelare som kan ge oss ytterligare en bredd i vår trupp. Ska jag ändå nämna ett namn så vill jag se Johan Nilerud tillbaka i DSK tröjan. Har hört att han är på väg tillbaka till Sverige och varför inte gå tillbaka till DSK?

Dock tror jag att i år får vi inte förlora Hannes Hegmar. En spelare som kan spela både höger och vänsterback, höger och vänsterytter. Som ser ut att ha bollen klistrad vid foten likt Leo Messi ibland (inte riktigt lika bra men man kan se likheterna).
  
Sünken:
Att bara välja en spelare e skittråkigt, så jag har plockat ut två drömvärvningar, båda under ett samlingsnamn, Medjeds. Brossorna vore e grymt tillskott både på å utanför plan. Alla vet, enough said..

2. I veckan har ett hett samtalsämne blossat upp i DSK. Det är bloggens vara eller icke vara. Vissa anser att Pazza DSK sprider dålig stämning i laget. Andra anser att det är ett underhållande inslag som för spelarna närmare varandra. Vad är din åsikt i frågan?

Guest 325:
Vad är det för fjant som tycker att lite ord på en skoj sajt skapar dålig stämning, om du inte klarar av det så läs inte!!
Pazza DSK skapar glädje med sina otroligt skarpsynta artiklar.

BK:
Självklart skall bloggen vara kvar, inte bara för att det är ett ställe där vi kan ventilera vad som försigår i truppen utan även för att andra lag och spelare ska kunna få upp ögonen för DSK som lag. Alla vet att det är svårt att knyta till sig
spelare, och om bloggen är ett ställe till vi syns på så måste det finnas kvar!

Sen om det finns de som tar åt sig av det som skrivs på bloggen får väl dom ta upp det med redaktionen så skall vi se till att deras namn inte hamnar där.

Sünken:
Pazza är det bästa som hänt Danderyds sportklubb efter Viggan-maffians intåg. Att den sprider dålig stämningen i laget måste ju vara ett skämt. Men jag antar att det finns spelare i laget som inte kan ta "kritik" som eventuellt kan dyka upp på bloggen. Man måste förstå att mycket kan tas med en klackspark. Det handlar lite om att kunna bjuda på sig själv.

Å de som tar åt sig av den "kritik" som kan förekomma på bloggen tycker jag fan ska gör det. Ni är faan ett lågvattenmärke i DSK historia. Om det är nån som tar illa vid sig så är det bara att konfrontera mig på träningen, det blir perfekt, då kan jag sparka ner er igen..

3. För en tid sedan gick DSK vidare i Stockholms Cup efter att ha besegrat Hässelby SK med 3-2 på bortaplan. Nu ställs vi mot Albions, div. 7, kl. 20.00 på torsdag. Cupens status värderas väldigt olikt bland klubbarna. Vissa satsar helhjärtat och använder sina starkaste startelvor medan andra ställer upp med juniorlag. Vad är din inställning till Stockholms Cup?

Guest 325:
Det är starkaste elvan som gäller för det är bra att få matcha mot annorlunda lag. Och med tanke på att avslutningsfesten flyttades så måste ni fan spela med den. Går dock rykten om att det va en inför fest där det grisades som vanligt!!

BK:
Det är en kul idé till turnering, problemet är speltiderna. Ingen vill spela tävlingsmatch när det fortfarande ligger snö runt
planerna. Så är det bara! Men självklart tycker jag att den skall finnas kvar, vi satsar ju på Europaspel!

Sünken:
Allt som oftast spelas den under den sämsta perioden på året, på de sämsta tiderna. Mot de sämstigaste lagen, och på de sämsta planerna. Hela vägen till matchen slår tankarna snurr och man försöker intala sig själv, fotboll är roligt, jag tycker det här ska bli kul. Fotboll är roligt, jag tycker att det här ska bli kul, fotboll är roligt.... man kommer fram...

Tidpunkt/plats: 20.00, söndag, Hässelby bollplan.. suck
Namn: Sunk
Position: Bänk...

Status: motivation låg

Stockholm cup..hmm.. ring när vi är i final. Då kanske jag dyker upp igen.

Ett stort tack till panelen!

Pazza DSK

måndag 17 oktober 2011

Stockholm Cup Omgång 1. Hässelby-DSK 2-3

VI VANN!

DSK storsatsar mot Svenska Cupen, som sedermera ska ge en biljett till Europa League. Planen är att redan nu få tillstånd av UEFA att få spela våra matcher på Danderydsvallen.

Drömmotståndare? Ja det hade ju varit en stor dröm att få möta Stoke City på Danderydsvallen. BK vs Whitehead, vilket möte.

OK, nu har vi tagit oss förbi första omgången, men vi blickar mot Europaspel, allt annat vore patetiskt.

Matchen mot Hässelby kan beskrivas så som en god kommentar på Avspark Stockholm:

Hässelby LYCKAS med det otroliga, torska en match där man har bollinnehav 75 - 25%. och skott 16 - 5. förlust med 2-3. 1-0 efter 12min. 1-1 22min, 1-2 24min, 1-3 28min (!!!!) 2-3 79min.
/Bollen är rund

Hatten var magisk igår, gjorde två baljor och bytte ut sig efter tjugofem minuter.
Fascionista bör hädanefter skjuta frisparkarna med vänsterskon istället. Förmodligen är det bara tack vare dom tjusiga skosnörena det går som det går.

Startelvan:

Kvasten

Hannes - Paani - Anja - Kirre

Frosten - Pinky - Facebook - Maria

Hatten (K) - Dominanten

Avb:
Trequartista
Kladdjana
Sünken
BK

Kvasten klagade på de miljövänliga strålkastarna, och han skulle tolv minuter in i matchen få mycket rätt då dessa spelade honom ett klassiskt spratt. Bänken fnissade i vanlig ordning till, lojala som vi är, men det såg rätt komiskt ut när han hoppade upp för att ta bollen, två meter ifrån situationen. Bollen hamnade i mål, 1-0.
Oturligt.

Hässelby startade med en hög press, men samtidigt var man väldigt långa i laget. Backlinjen följde inte alls med upp, så när läget för omställning väl kom så kändes vi farliga i princip varenda situation. Därför var det logiskt att vi kvitterade på klassikt DSK-vis. Ett långt inkast mot första stolpen, grisa med motståndaren och kötta in skiten. 1-1.

Därefter var det Hatten-show som med två snabba mål gör både 2-1 och 3-1. Det sista målet föregicks av en blackout från finnen som gör en tvåfotare!!!! Maanoja i målet hade ingen chans.

Därefter gick Hatten av, och in kom BK som striker. BK var lugn med bollen och blixtrande snabb i djupledsspelet.

3-1 i paus, men i andra halvlek försvarade vi oss konstant mot Hässelbys rätt tekniska spelare. Kylengren tänkte om, tog ut Facebook och Pinky. In kom en kladdare och en isprinsessa i form av Kladdjana och Trequartista. Hannes gjorde mittfältet komplett som släpande mittfältare. Det blev lilla VM i tjong sista kvarten. Hässelby lyckades kvittera, men i och med en rätt dum utvisning i slutet där Anja blir nedsparkad (vad har lagen emot Anja egentligen?) så kunde vi härda ut stormen och ta en viktig seger i "Vägen tillbaka".
Kvasten bjöd på värsta räddningen dessutom.


Kul liksom.


Nu väntar, tror jag, Albion FC eller vad dom heter. Benjis chef av något slag spelar där, och det är tydligen ett lag fullt med britter. Köttmatch gånger 20?

Pazza DSK

lördag 15 oktober 2011

BOMBEN: Niclas Rysjö mot comeback i DSK


I mörkaste oktober kan Pazza DSK leverera en riktig höstbomb för våra fans.
Den tidigare lagkaptenen och pådrivaren Niclas "Nille" Rysjö är klar för Danderyds SK inför nästa säsong.

DSK spänner med andra ord musklerna i och med denna prestigevärvning.

Niclas Rysjö kan spela både back som mittfältare. Hans största egenskaper som spelare är att springa.

Niclas har skrivit på ett ettårskontrakt med option för förlängning minst två år till. Han anländer till DSK i början av Januari 2012.

Pazza DSK återkommer med intervju och den klassiska signaturbilden med Rune.

VÄLKOMMEN TILLBAKA NILLE!

Snabbfakta:

Namn: Niclas Rysjö
Ålder: 27
Position: MC/IB
Moderklubb: Salems IF
Favoritlag: Bajen
Favoritspelare: Zlatan Muslimovic
Favoritkäk: Kungsbrons Planka
Dricker: Peroni...va fan trodde du?
Tobak: Snus till fest

Pazza DSK

fredag 14 oktober 2011

INFÖR Vägen Tillbaka - ett allt för vanligt uttryck

2011 års säsong är glömd. DSK - Den Ständiga Kampen.

Jag är så jävla trött nu att jag inte fattar vad jag skriver, eller vad jag vill få sagt med detta. Efter alla filmer vi har producerat på senare tid har man börjat få kontorsfingrar, varje tangent gör helsikes ont.

Men nu är det i alla fall dags för det vi i DSK är stolta att presentera varje år: Vägen Tillbaka.

Den börjar av någon anledning alltid på hösten. Folk kanske associerar vägen tillbaka med vägen hem från Lemon Bar. Men i detta fall snackar vi faktiskt om världens största sport, fotboll.

DSK vill nå ut till Europa, spelarna ser det som en chans att få sponsorer och därmed slippa avgifterna.

Hur går man då tillväga?
Jo, du betalar en fin summa pengar som går någonstans, sen får du ett lottningsnummer. Sen blir ditt lag lottat. Några dagar senare står du på en ödslig plastmatta i Hässelby på en söndagkväll i oktober där vinden får dina kronjuveler att sjunka till minimal storlek.

VÄLKOMMEN STOCKHOLM CUP! OCH VÄLKOMMEN TILL PAZZA DSK:s "VÄGEN TILLBAKA".

Vi har lottats mot Hässelby, i DSK-ögon en motståndare vi har haft relativt "lätt" med på senare år, när det väl begav sig.

2007 spelade vi borta, och en av Danderyds SKs mest omtalade, avgörande och på alla sätt patetiska löpningar genom tiderna genomfördes när Hässelby besegrades med 2-0.

"WISE, vad fan göööööör duuuuuu!!!??!" röt coach Carlson från bänken. Wise lyssnade inte, han sprang!. Föreställ er en enbent sköldpadda som trampar runt i cement, ungefär så fort gick det.
Målvakten som vackert hade kommit ut för att sparka bort bollen blev fullkomligt överraskad av Wise framfart, skräckslagen. Så pass skräckslagen att han missade bollen under foten. Wise var fri med målet, nu kunde inget gå fel. För att vara på den säkra sidan så lät Wise bollen studsa upp på knät innan bollen ramlade in i mål.

Än idag pratas det om det där laget utan hjärna i Hässelby.

Tack gode gud har speedvirtuosen blivit nedgraderad till en långtjongande vänsterback.

DSK kommer med allra bästa lag, ett stabilt topplag från Dödens division 5. En gammal HBKare i målet, en finne från J-Södra. Två tyskar på planen, ett par assköna junisar, en DIF-tränare, (inte Degerfors alltså), en vansinnig finne på topp, och en elegant som försöker hitta formen, han brukar hitta den när säsongen väl är slut. Sen har vi Hannes Hegmar, denne spelare som tycker vi är ett bra lag. Sam Ekbatani, SamGlas, jojo DSKs ende sponsrade spelare. Daniel Niklasson, asså jag får rysningar av vår störtsköne mittfältare. Phille Maria Guti Hernandez Runsiö med sin fasansfulla bössa från 40 meter sätter fortfarande skräck i hemmapubliken på Vallen. Fille Lundqvist borde per automatik vara avstängd den här matchen, han brukar vara det såhär års, men det är han inte. Orutinerat Fille.

Jag kan babbla på i evigheter om vad lyckligt lottad jag är som får spela med såna här fina spelare, match efter match, träning efter träning....suck...säsong.....efter säsong!!!

Nu kanske ni har fattat att jag bara skriver det här för att ni ska rösta på mig som Årets Spelare i DSK säsongen 2011.

Tack som fan.

VÄGEN TILLBAKA HAR BÖRJAT!!

Pazza DSK
Marknadschefen

fredag 7 oktober 2011

Premiär: Pazza-Talk

I Pazza-Talk tycker en panel bestående av tre framstående experter i DSK till om heta samtalsämnen som blossat upp nere på Träskvallen.

Dagens panel:

Marknadschefen, 28 år, charmör, Kungsholmen.
Pinky, 38 år, diskplockare, Öfre Grindtorp.
Redaktören, 28 år, student, Vasastan.

1. Säsongen 2011 lider mot sitt slut och trotjänaren, Mattias Frost, har aviserat att han kommer lägga skorna på hyllan. Om så blir fallet, på vilket sätt kommer du minnas honom?

Marknadschefen:
Ribban på Fotbollsgolfen är en klassiker. Egentligen skulle jag vilja säga: Allt han rör blir till skit. Det är bara det att det finns få spelare som kan vifta bort motgångar som Frosten kan, han har vant sig med det. Faktum är att han förmodligen har det bästa psyket i hela truppen. Jag kommer minnas Frosten så länge han minns mig. Och det lär bli kortvarigt.

Pinky:
För det första hoppas jag att han inte lägger av. Jag kommer att komma ihåg saker på plan och vid sidan av. På plan: Hjärta, inställning och tysk Klassespieler, sen och inte minst, fantastiska avslut! Vid sidan av: En trygg och fantastiskt bra människa. På-spåret General. Otroliga tacktal. Listan kan göras lång. Och Gyllene generationen, saknaden kommer bli enorm om han lägger skorna på hyllan.

Redaktören:
Jag vill minnas honom som en målgörare, en av DSKs vassaste anfallare/yttrar genom tiderna, men dessvärre har han inte alltid kunnat leverera. En av DSKs ex coacher gav Frosten rådet att sikta på stolparna vid avsluten när hans mål-per-målchansprocent var som lägst. Antagligen tog han bokstavligen till sig det rådet. Det var nog i samma veva som det numera kända citatet "Mattias Frost, ofarlig, och då är jag snäll" yttrades.

Men som person och frisk fläkt i omklädningsrummet har han bidragit med otroligt mycket till klubben och man glömmer lätt bort att han faktiskt har tillhört en av DSKs mest framgångsrika fotbollsgenerationer genom tiderna.


2. Om några dagar är det dags för avslutningsfest. Och enligt traditionen är det alltid någon spelare som kommer att urarta lite mer än de andra. Vem tror du att det kommer bli i år? Och vad tror du kommer hända?

Marknadschefen:

Jag tror KOF ligger bra till, familjefadern som visade ett jävla glöd på Köpenhamnslägret. Frugan lär vara underrättad att det är fotbollsavslutning, så tipset är att redan nu ta fram stegen och ställa ut den på balkongen. Lås alla dörrar, kör iväg båda bilarna långt bort, ta bort alla frysta pizzor och lås in alla saker ni värderar högst (nödvändigtvis inte barnen). Bara Gud vet vad som kommer hända på avslutningen, men för många i laget kan det här vara en av de sista avslutningarna, så jag tror det kommer urarta riktigt ordentligt.

Nu kom jag på att Paani finns med i laget också…det här kan inte sluta bra.


Pinky:
Ser fram emot en grym vaskning av Tom, men tror inte han kommer urarta, han har för många säsonger i Tropan på sitt bälte. Tror nog mer på Hatten och Kennie. Eller så är det RomaSvinet som kommer köra en dans med bar överkropp i år.. ja varför inte? Svaret blir Romasvinet.

Redaktören:
Det brukar vara en del tumult fram till midnatt, sen lugnar allting ner sig för då går Hatten hem. Med andra ord så är Hatten ett hett tips. Dock har han som nyutnämnd lagkapten ett tungt ansvar på sina axlar och jag tror dessvärre (för oss andra) att han tar sig i kragen och håller sig rätt lugn på avslutningen. Jag väljer en annan finne, Paani. Motivering: finne.

3. Sunken har visat härlig form de senaste träningarna, nu när vi behöver honom som minst. Tror du att han någonsin kommer att komma tillbaka till storformen? Eller kommer vinteruppehållet knäcka honom som vanligt?

Marknadschefen:
Allt är relativt. Storform är det väl knappast någon som har haft i DSK förutom Farre Toofani. Jag tror att om Sunken vill så kommer han att lyckas. Tvätta bort stämplen där det står ”Jag är Sunken, hacka på mig”.

Jag hade förmodligen gått i klinch med Kvasten på en gång, men o andra sidan kan jag inte sluta att beundras deras söta gnabb med varandra, och allt handlar ju från Kvastens sida bara om att pusha. Så jag säger: SLÄPP KEBABEN och rör på dig! Du har det i dig och det vet du.


Pinky:
Tror faktiskt att Sunken på allvar kommer slåss om en plats i startelvan nästa säsong, om tjejen låter honom träna.

Redaktören:
Sunken har sett ruskigt het ut på träningarna och man har faktiskt sett glimtar av den gamla Sunken emellanåt. Jag tror dessvärre inte att Sunken kan komma tillbaka till samma storform som han hade innan skadan, speeden och konditionen finns inte riktigt där längre. Sunken är som en björn, han äter upp sig inför vintern, men till skillnad från björnen går han inte i ide, utan vanorna fortsätter och däri ligger problemet.

Ett stort tack till panelen!

Pazza DSK

söndag 25 september 2011

***BALL VS TEDEN***

Pazza DSK kan stolt presentera en talkshow med två av Sveriges ledande fotbollsexperter. Programmet kommer att sändas söndagar efter DSKs matcher, där Hasse och Teden kommer att bjuda in gäster till sin egen studio.



Pazza DSK

lördag 24 september 2011

Skräcken i Enebyberg

Redaktören är i London och hela skiten fallerar. Scheisse som dom säger i Tyskland, k*k som vi säger i DSK innan matcherna (tyvärr även efter).

Egentligen har vi inte någon som helst ork att skriva inför denna match mot Rissne om några timmar, men efter ett kort besök på Avspark togs så ämnet upp som vi själva har skrattat åt och med i många timmar:

Kommer DSK lägga sig i de resterande två hemmamatcherna?

Oooh, vi visste väl att vi skulle kunna blanda oss i toppstriden på ett eller annat sätt.
I DSK har det diskuterats flitigt om vi ska "uggla" eller "batmanna" oss igenom matcherna.

Tänk om DSK helt plötsligt börjar lira charmfotboll. Blir det för uppenbart då?

"Dom jävla asen försöker spela fotboll, men det kan dom ju inte. DOM LÄGGER SIG!!!"

"Varför spelar dom Wise som trequartista? DOM LÄGGER SIG!!!"

Jonas Pasthy har inte gjort mål på flera matcher. DOM HAR LAGT SIG LÅNGT INNAN!!!"

Det snackas om att Bergstaca ska göra comeback. DOM VILL LÄGGA SIG!!!!"

"Det pratas om att de avslutande matcherna ska spelas på konstgräs. DSK kan bara spela på uppsprunget gräs. DOM LÄGGER SIG!!!!"



Och så vädret:

15 grader och strålande solsken.

DSK kan bara spela i hagel eller regn. DOM LÄGGER SIG!!!!


Pazza DSK

tisdag 20 september 2011

Fantasy Football Division 5: Omgång 1

Huvudsta - DSK 3-3

Mål: Flyckt 2, Sam E.
Assist: Guti 2
(Osäkra på assist)

Aktuell ställning:

Lag Oliver: 5 poäng
Lag Coentrao: 3 poäng
Lag TT: 3 poäng
Lag Guti: 2 poäng
Lag Anja: -21 poäng

Det finns fortfarande mycket att spela om, anmäl era lag nu. Maila pazzadsk@gmail.com.

Info hittar ni här.

Pazza DSK

torsdag 15 september 2011

Nostalgi: Äntligen nästan Fredag

Solen skiner utanför och nästa match ska spelas imorgon. Det kanske är sista gången solen skiner på oss det här året. Vem vet? Dagarna blir bara kortare och kortare. Och aldrig någonsin har mörkret känts så påtagligt som detta år. En av de riktigt stora, DSKs nr 13s dagar är nämligen räknade. ”The future of football”, lojaliteten, eller den ofarlige, namnen är många. Lika många som sumpade målchanser under hans 10 år långa DSK-karriär.
Man känner igen mönstret. Man känner av vibbarna i omklädningsrummet och framförallt känner man igen fraserna. För precis så var det när DSKs förre storspelare Farre skulle lägga skorna på hyllan:
”Eh grabbar, det här är min sista säsong…”. Notera dock att det inte går att likställa med ”Eh grabbar, jag lägger av efter den här säsongen…”
Det verkar vara en grej i Danderyd, man säger en sak men menar något annat. Det enda man vet är att karriären kommer att avslutas inom fem år.
Eller när den förlorade sonen Fredrik Oom, står i duschen bredvid Frosten (DSKs nr 13) efter träningen i tisdags och frågar: ”Var var du under tvåmålsspelet? Var du tvungen att kliva av eller?”, kanske man ska ta sig en funderare… Det kanske är över nu…

Huvudsta nästa, föreningen som ansåg att det var en gåta att DSK hade kunnat ta så många poäng i säsongsinledningen efter vårt möte i våras. Å andra sidan ansåg de att Enebyberg var det bästa laget de hade mött också, så deras verklighetsuppfattning är antagligen ”way off”. *fniss*
Vad man framförallt fascinerades av i Huvudsta, var att man hade lyckats samla ett gäng spelare som är individuellt sämre än spelarna i DSK. Tro det eller ej, men det är sant.
Även det faktum att de i sin matchrapport skriver att de inte hade med sig några av sina bästa spelare är unikt. Den påläste kanske förvånas något över uttalandet att det skulle vara unikt, eftersom alla lag som förlorar mot DSK antingen saknar spelare, gör sin sämsta match för säsongen, eller gör sin sämsta match någonsin. Men det är unikt, för vi har aldrig hört det från ett lag som är så uppenbart mycket sämre än oss.

Matchen blir speciell. Vi spelar på Råsundas baksida… och det är det enda som gör matchen speciell.
Allt annat är bara skit. Matchen spelas nämligen på en fredagskväll, 5 grader kallt och på en konstgräsplan, som hade försatt Bergstaca (taskig rygg) i rullstol resten av livet. Men vi ser alla självklart fram emot matchen.

Ja, denna återkomst av Äntligen Fredag blev jävligt bitter, men det är nostalgi.

Väl mött!

Pazza DSK

onsdag 14 september 2011

tisdag 13 september 2011

Fantasy Football Division 5

SKICKA IN ERA LAG TILL pazzadsk@gmail.com

Nu pågår Champions League för fullt, och via UEFAs hemsida kan man bl.a. spela Fantasy Football League där man kan köpa spelare från de lagen som representeras i Champions League, därefter bilda egna ligor och få poäng om någon av de utvalda spelarna exempelvis gör mål.

Nu börjar förvisso DSKs säsong lida mot sitt slut, men några matcher har vi kvar. Och för de återstående matcherna kan ni därför själva följa era favoritspelare i DSK genom att välja dessa i Pazza DSKs egna Fantasy Football Division 5.

Ni får totalt välja ut 5 stycken spelare från truppen, varje spelare har ett eget marknadsvärde, och ni har en total budget på hela 90.000 kr.

För att ta ett exempel:
Jonas ”Fascionista” Pasthy är den spelaren som kostar mest pengar i dagens trupp. Han går loss på hela 35.000 kr, men då får ni som sagt en stjärna i laget som gör, eller borde ha gjort, mål och framspelningar.

Jonas ursprungsposition är anfallare. Skulle Jonas exempelvis göra mål så blir ni tilldelade 6 poäng. Gör Jonas en assist så får ni 2 poäng.

Fille Lundqvist är mittfältare och är idag värderad till 25.000 kr. Skulle Fille göra mål så får ni hela 10 poäng. Gör Fille en assist så får ni 4 poäng.
Skulle dock motståndarlaget göra ett mål mot DSK, så drar man av 2 poäng av totalen för varje mål.

Kennie ”BK” Johnson är back och är idag värderad till 27.000 kr. Skulle BK göra mål så får ni hela 12 poäng. Gör BK en assist så får ni 6 poäng.
Skulle dock motståndarlaget göra ett mål mot DSK, så drar man av 4 poäng av totalen för varje mål.

Martin ”Kvasten” Persson är målvakt och är idag värderad till 33.000 kr. Skulle Martin hålla nollan så blir man tilldelad 10 poäng. Släpper Martin in ett mål drar man av 3 poäng för varje mål.
Gör Martin en assist ( i DSK är det rätt vanligt att målvakten står för assisten) så blir man tilldelad hela 10 poäng. Gör Martin mål blir man tilldelad hela 15 poäng.

Anfallare:
Jonas ”Fascionista” Pasthy – 35.000
Markus ”Hatten” Haataja – 20.000
Andreas Flyckt – 10.000
Oliver Wissing – 12.000
Pierre Antonopoulos – 8.000
Tom Åkerström – 9.000

Mittfältare:
Benji ”Dangda” Frost – 14.000
Phille ”Guti” Runsiö – 29.000
Matthias ”Frosten” Frost – 10.000
Fredrik ”KOF” Petersen – 5.000
Daniel ”Pinky” Niklasson – 23.000
Tom ”Tompa” Hagström – 9.000
Samuel Holmberg – 12.000
Filip ”FBF” Lundqvist – 25.000
Magnus ”Falken” Falk – 4.000
Saman Almasy – 8.000
Sam ”SamGlas” Ekbatani – 11.000
Christopher ”Kus” Qureshi – 7.000

Backar:
Markus ”Paani” Paananen – 25.000
Kennie ”BK” Johnson – 27.000
Hannes ”Coentrao” Hegmar – 33.000
Tobias ” TT” Tunestam – 12.000
Tomas ”Wise” Wistedt – 10.000
Anton ”Anja” Johnson – 18.000
David “Sunken” Rundgren – 3.500
Kiarash “Kirre” Bashiri – 8.000
Anton Molander – 6.000

Målvakt:
Martin ” Kvasten ”Persson – 33.000

Pazza DSK

fredag 9 september 2011

Derby della Kommunale

Man borde ju få rysningar:

Danderydsvallen
Lördag
Djursholm
Minst 10 st likgiltiga DSK-själar på läktaren (varav minst 2 faktiskt håller på DSK)

Nej, vi ska verkligen inte kasta skit på vår publik, det är snarare tvärtom. Det var ju det här året det skulle vända för DSK. Men vi har underpresterat när det gällt som mest och bjudit vår otrogna publik på riktig grisfotboll. Så, imorgon ska vi försöka rädda säsongen på något sätt i alla fall.

Och vad passar bättre än att möta ett ungt, hungrigt och på alla sätt och vis, krisdrabbat Djursholm i kommunens näst största derby, Derby della Kommunale.
Danderyds SK - FC Djursholm.

Café Opera
Café Opera Djursholm
Djursholm United
FC Djursholm

Hur håller dom koll?

2006 var Berget riktigt nere i träsket, då hette storklubbarna Djursholm och Danderyd, det slutade sedermera med att båda klubbarna gick upp i Division 4. Kanske ett av de finaste fotbollsåren för kommunen Danderyd.

Nu är Berget påväg upp i Division 4, Danderyds SK träskar runt i mitten av Division 5 och Djursholm är på väg att åka ned i Division 6.

Analysen av vårderbyt kan beskrivas som ett betydligt hungrigare Djursholm där man sprang sönder DSK. Vet inte om det berodde på att vi var självsäkra, men vi gjorde en av säsongens riktiga bottennapp. Det får inte upprepas.

Blue Ultrazzz har lovat en storsatsning på läktaren imorgon, det är bara att hoppas att dom inte har dragit för många bira på Golfen innan, annars kan det lätt urarta.

DSK har ingen avstängning, det är bara Redaktören för Pazza DSK som är nedtvingad till Borås för konferens, annars är vi fullt manskap.

Se upp för:
Andrew Svensson. Farlig i djupet när han får komma in från kanten. Snabb som fasen.
Får dom ett tidigt ledningsmål kan dom på ren vilja springa sönder 90 minuter.
Svagheter: Får dom ett mål emot sig kan dom lätt vika ned sig.

Danderyds SK
Se upp för: Jonas "Fascionista" Pasthy. Danderyds SKs stora stjärna har inte gjort mål på ett tag, och han vill definitivt inte hamna bakom Maria Hernandez och Hatten i poängligan.
Kvasten har sett het ut, inte minst med tanke på skivstången han har jobbat med stenhårt i hela 1 1/2 timme.
Paani verkar ha toppat formen lagom till hösten, blir viktig med sina kalasmackor i mitten.
BK tog tillfälligt över vänsterbacksrollen mot Sollentuna när Wise sög kräfta. Hur väljer Kylengren den här gången?
Hannes är förmodligen vårt bästa nygamla nyförvärv. Ett flås jag aldrig har sett sedan Farre Toofani.
Frosten säger att det här kan bli hans sista derby för Danderyds SK. Det tror inte vi.
Maria Hernandez gillar Djursholm, inte kul.
Hatten ska leverera ett magiskt tal innan matchen imorgon. Det ser vi fram emot.
Pinky vill gå om Jonas i skytteligan, kan bli väldigt intressant att följa samarbetet dem emellan.
Facebook-Fille ska den här gången försöka leverera.
Anton "Anja" Johnson spelar sitt första derby för DSK, blir det hans sista?

Frågan är som vanligt sjukt många.

Derby della Kommunale, 14.00 på Danderydsvallen.

Pazza DSK

onsdag 7 september 2011

måndag 5 september 2011

PAZZA NOIR 3.0 - ALLTID PAZZA UPP

Kapitel 1 – Infiltratören

Himlen öppnade sig och några solstrålar letade sig in i lägenheten genom det smutsiga fönstret. Men innerst inne kände han fortfarande ett mörker. Någonting saknades...
Hans solglasögon låg söndertrasade längs sängkarmen, håret var flottigt, sina nya Armanijeans var nerdränkta i spya och mobilen låg inte på nattduksbordet.
Hur kunde det gå så snett?

”Skärp dig. Skärp dig för fan! Du är BK, du är styggast, vackrast, mäktigast. DU ÄR BK!”
Han upprepade meningen ett flertal gånger framför spegeln, slog sig själv i ansiktet.
Det fungerade. Han kände sig bättre. Starkare. Men ändå var det något som gnagde i honom.

KVASTEN!!!
Shit, det är kört.
Kvasten hade varnat BK efter Halmstadincidenten: Skärp dig eller så åker du ut.
BK tog hotet på allvar, men Stureplan lockade mer. Det gick inte att skilja på affärer och det privata. Dom gick liksom hand i hand.
Och ingen mobil hade han heller, hur skulle han förklara detta?

Han loggade in på datorn, skärmsläckaren som pryddes av ett glatt gäng från Halmstad kändes väldigt avlägset.
Han testade att logga in på Messenger. Ingen online. På Facebook fanns Facebook-Fille inloggad, men ingen Kvasten.
”Hur mår du idag?”
”Tjena FBF, hehe jo du vet hur det är.”
”Ja BK”.
”Allt bra med dig då Facebook-Fille?”
Inget svar. Facebook-Fille loggade ut.
BK började kallsvettas. Han tog på sig jackan, sket i brallorna, hoppade över guldkedjan. Han var tvungen att gå.
Döbelnsgatan, korsningen Tegnérgatan, Limerick där han tog sin första öl med lillebrorsan.
St: Patricks day var coolt, han gillade Arsenal, det var typ irländskt för honom. Ut på Sveavägen och i folkvimlet, där kände han sig säker.
Förbi en nyöpppnad Dressmanbutik, och i butiken en man han tyckte sig känna igen, med midjeväska och en välborstad kostym. Det var tysken.
Han gick in i butiken och deras blickar möttes.

”Hej, det är du som är Konsulten va?”
”DU, ingen har sett mig här, fattar du det?!”

Tysken var snabb i munnen, och trots de bådas olika smaker för klädsel, så fann dom ändå varandra på något sätt. Respekten och konsten att aldrig vika sig.

”Det går rykte på stan att du har hamnat i kläm med Kvasten”
”Var har du hört det?”
”Jag har mina källor”
”Asså..jag är inte..”
”Lugn, lugn” kontrade tysken och fortsatte:
”Behöver du skydd så kan vi ge dig det. Ingen kommer röra dig längre”.
”Eh, jaha. Vad för typ av skydd?”
”Ja, ingen tjänst är gratis, men du får skydd av oss. I gengäld vill vi att du infiltrerar Kvastens innersta krets”
”Glöm det. Jag är ingen fucking råtta!!!”

Konsulten grävde i sin ficka och tog upp sitt visitkort:
”Alla behöver ett skyddsnät. Ring mig på det här numret när du vill snacka om det igen”.
Konsulten försvann ut i vimlet. Kvar stod BK och äcklades, både av butiken och det han nyss hade fått höra.
Men Konsulten hade en poäng, en stor sådan.
Kunde han verkligen gå emot Kvasten som han jobbat för så länge?

Upp till Limerick igen, det var dags för dagens första Vodka Soda. En stor sådan.

Pazza DSK

måndag 29 augusti 2011

***LIVE från Finansloppet 17.15***

Wise och Kylengren ska springa Finansloppet, och har man följt kommentarerna på Pazzachatten under dagen verkar det bli ett av historiens långsammaste lopp dessa två herrar emellan.

Vi har en vänsterback som tror han heter Totti i mellannamn, totalt ofarlig i djupet och med en obefintlig kondition.
Vi har en Guardiola deluxe som spenderar halva dagarna på plugget och andra halvan på Mcdonalds.

Precis som SVT brukar ha en skidåkare i spåret under Vasasloppet (Richard Olsson det här året) kommer Pazza DSK naturligtvis inte vara sämre utan skickar ut Wise med mobilen i handen när han ska springa detta gastkramande maraton på hela 3,7 kilometer och ge er uppdateringar i spåret.

Pazza DSK

torsdag 25 augusti 2011

Benji Frost ska tydligen springa Halvmaran

I DSK är det tydligen nuförtiden populärt med att mäta sina krafter i joggingspåret istället för fotbollsplanen, fråga bara Coach Kylengren och Wise som på måndag ska springa Finansloppet. Coach Kylengren, med pingislungor som en gepard utan ben, har enligt rykte hotat Wise med att säsongen är över om han förlorar över Coach. Och känner man resterande trupp rätt så kommer varenda spelare heja på Kylengren på måndag.

Som om Finansloppet inte vore nog så har lagets store kladdare, Benji Frost, fått för sig något. Han ska springa halvmaran.

Haha.

Benji är DSKs svar på Magnus ”Turbo” Svensson enligt Kvasten, han som bara springer och springer. Benji är så pass övertygad över sin kondition att han är villig att låta er läsare få slå vad om vilken tid han kommer in på.

Benji vill samtidigt att vi skriver upp sträckan i meter, vad han nu vill få sagt med det.
21098 meter

Oddsen:
-1.30 2000
1.30-1.35 20
1.35-1.40 15,4
1.40-1.45 10
1.45-1.50... 8
Avbryter 5

Avser alltså timmar och minuter, med förståelse för om ni trodde det var dagar och timmar.

Benji håller själv i vadslagningen. Du hittar honom på festivalen på Skeppsholmen.


Ev. vinstskatt kan förekomma och går direkt i Pazzas (marknadschefen) ficka.
Pazza DSK


En Pazzaklassiker

Som en av Sveriges ledande arrangörer av galenskap, kände vi att vi behövde en motsvarighet till ”En svensk klassiker”. Vi är överlyckliga att kunna presentera Pazzaklassikern.

För att erövra En Pazzaklassiker ska du genomföra

- En helkväll på krogen i Sälen dagen innan Vasaloppet
- Vasaloppet/Öppet spår, 90 km

När du genomfört de två uppgifterna är du berättigad till En Pazzaklassikers diplom med ett unikt nummer. Du kan även köpa Pazzamedaljen.

Anmäl dig till Vasaloppet via www.vasaloppet.se

Pazzaklassikerdiplomet
Diplomet instiftades 2011 och är en åtråvärd utmärkelse. För att få det numrerade diplomet och utmärkelsen En Pazzaklassiker ska du dagen innan vasaloppet gå ut på krogen. Dagen efter ska du fullfölja Vasaloppet.

När du har genomfört ovanstående mailar du oss på pazzadsk@gmail.com. Numreringen av diplomen sker i den turordning som resultatuppgifter kommer till Pazzakontoret. Med resultatuppgifter menas bevis på att du har varit ute dagen innan du har fullföljt Vasaloppet, samt bevis på att du har fullföljt Vasaloppet.
Registrering inkl. diplom kostar 200:-, inkl. inramat diplom 300:-.

Pazza DSK

onsdag 24 augusti 2011

EIF-DSK 0-0

Det har blivit något av en mysstämning såhär dagen efter derbyt. Wennerberg var inne på chatten och berömde vår spelidé, eller vad man nu vill kalla det.

Självklart, det är trots allt Division 5 vi snackar om, det ska ligga på en sällskaplig nivå, och trots att Pazza har gjort allt i sin makt för att göra enebybergarna sura, så verkar de ha tagit vår uppladdning på rätt sätt. Kul liksom.

Kvasten

Coentrao - Paani - BK - Wise

Balotelli - FBF - Kladdjana - Maria Guti-Hernandez


Fascionista


Hatten

Det märktes att Enebyberg hade gjort ett gott scoutingjobb och genomskådade vår grisbox från början. Vi höll oss på vår planhalva och försökte tjonga oss fram till lägen, och ibland blev det bitvis farligt när Balotelli ställde in vänsterdojjan 27 grader åt nordöst och drog iväg bollen rätt långt ifrån arenan.

EIFs nr 8 är en elak jävel av rang, och DSK, med arbetarbina på mitten, gjorde allt i sin makt för att stoppa denne. Gick inte det så kom BK farande bakifrån och visade var skåpet skulle stå.
DSK visade till en början att det var derby. Kladdjana var i stormform och drog således på sig ett gult kort i början. När Kladdjana hade bestämt sig för att avsluta sin derbymedverkan efter typ tjugo minuter så klev domaren in och sa till Kladdjana att skärpa sig. Inte undra på att Kladdjana blev lack!

Publiken var magisk, på något sätt väldigt opartisk än vad vi är vana vid på Vallen, där nittiofem procent av hemmafansen hejar på bortalaget istället för oss. Det går t.o.m. rykten om att diverse anhängare av DSKs beryktade Blue Ultrazzzz hade gått i klinch med Berget Ultras på läktaren.

Notiser från första halvlek:
- DSK gjorde ett fantastiskt bra jobb första halvtimmen, men tappade mot slutet i första. DSKs första halvtimme var en lightvariant av Tyskland VM2010. Ge över bollinnehavet till motståndarna och hugga som en kobra när man väl fick chansen.
- Kladdjana fick gult när han drog i väg en boll efter en enligt honom felaktig avblåsning. Fascionista lackade ur, Kladdjana bad om ursäkt och sade att det inte skulle hända igen. Fem minuter senare får Berget en ny frispark och Kladdjana slänger ur sig ”Så jävla patetiskt”. Något som domaren naturligtvis hörde. Domaren gav honom en sista chans. Lägg därtill en riktigt ful missad glidtackling i början av matchen som domaren missade och ni förstår att det hade slagit slint i skallen på Kladdjana denna tisdagskväll.
- Coentrao på högerbacken gjorde livet otroligt surt för ”Joe” i Enebyberg.

Notiser från andra halvlek:
- Enebyberg fick sju frisparkar under en två minuters period. Måste vara rekord!
- Kraftigt bollinnehav för Enebyberg.
- Kvasten styr en frispark i stolpen.
- Två, tre farliga avslut från distans av Enebyberg.
- Coentraos härliga räder på högerkanten.
- En klassisk Fascionista-vändning och avslut resulterade nästan i mål. Förra året hade den suttit.

Pazza DSK

måndag 22 augusti 2011

***INFÖR ENEBYBERG - DSK***





Pazza DSK

En liten text inför morgondagen läckra fotbollsmatch

Pazza DSK storsatsade på vårderbyt, och våra förväntningar inför höstens derby har varit enormt stora på att Berget skulle göra något liknande. Kanske ett sprayat meddelande på Mörby Centrums entrédörrar: "Pazza Er DSK".
Dock verkar bergarna ta den här matchen som vilken annan match som helst, så därför denna rätt taniga och tråkiga text.

På ena sidan: (om vi ska tro förhandssnacket kommer dock spelet bara utspelas på en sida vardera halvlek)
Ett snabbt lag som är väldigt duktiga med boll och som har allt att spela för.

På den andra sidan: Ett trött och likgiltigt skitgäng som inte har något att spela för.

Vårderbyt mellan de två var ett enormt slag på Danderydsvallens gräs. Naturgräs alltså. Matchen slutade 1-1 efter det att Hatten på klassisk rugbymanér grisat in bollen. Det är väldigt konstigt att alla associerar målet med rugby, det är ju så vi alltid gör våra mål. Ett klassiskt DSK-mål med andra ord.
Enebyberg gör sedan värsta solonumret a´la Barca. 1-1 får anses som ett rättvist resultat.

Pazza DSK kan sitta en hel dag och reda ut vad fotboll egentligen går ut på. För den som tycker att fotboll borde vara en sport där domaren ska ge poäng för varje snygg fint "10an" gör, då ska ni nog börja följa en annan sport. Typ värja. Då är jag rätt säker på att Enebyberg hade spelat i Superettan idag.

Eller så kan man se det från den vinkeln Kvastens gamla tränare från Halmstad, Janne Andersson, förespråkar: Det spelar ingen roll hur du spelar, så länge du vinner.
Nu har dessvärre DSK varit ett undantag av denna fotbollsfilosofi i år, men vi tog poäng mot Berget trots att vi spelade rugby i nittio minuter. Att domaren sedan kommer från månen eller från någon annan planet kvittar.

Enebyberg är ett bra lag, inget snack om saken. Förmodligen har man individuellt bättre spelare på varje position än DSK.
Hade vi haft en tränare som sagt att vi ska rulla ut Berget, hade de lila förmodligen gjort rövmos av oss på Danderydsvallen.

Individuellt sett är vi ett sämre lag, men organisationsmässigt är vi förmodligen ett av seriens bästa. Och trots alla glåpord om att vi spelar fult, köttar oss igenom matcher i nittio minuter, spelar rugby och allt vad det heter, så har vi gjort 29 mål framåt, och tillsammans med Rissne släppt in minst mål i serien i år. OM vi hade spelat rugby hade vi förmodligen inte haft någon backlinje kvar till imorgon.

Men nu står vi här inför morgondagens derby med en hel trupp, inga avstängningar så vitt jag vet. OCH DET SKA BLI SÅ FÖRBANNAT ROLIGT ATT KÖTTA SIG IGENOM NITTIO MINUTER TILL. Och vem vet, har vi en sån där härlig DSK-dag kanske vi kan tjonga bollen minst "18 gånger irad".

Pazza DSK


fredag 19 augusti 2011

Och disciplinen är helt enkelt – tysk...

...d.v.s. fantasin = obefintlig. Fantasin att bryta ett mönster (på planen) går inte hand i hand med disciplinen:

AFTONBLADET.SE

Pazza DSK

torsdag 18 augusti 2011

Operation Rädda Berget

Efter gårdagens patetiska förlust mot Ursvik är DSK så gott som borta från toppstriden. Många kanske känner, nu är säsongen över, det finns inget att spela för.

Jo, det finns ju faktiskt en sak till vi måste uträtta: RÄDDA BERGET KVAR I FEMMAN!

Oavsett vad lagen tycker om varandra så är det få matcher som väcker sådana känslor som derbymatcherna mot Enebyberg. VI VILL HA BERGET KVAR! Kom igen nu allihopa på tre: VI VILL HA BERGET KVAR!

Nästa onsdag möts vi på det omtalade konstgräset och vi ska göra allt i vår makt för att vinna, eller sno poäng.

Operation Rädda Berget är det som gäller.

Pazza DSK

måndag 15 augusti 2011

***Välkommen till Danderydsvallen***



Pazza DSK

Kista - DSK 0-3

värsta match matchen Kista bra DSK inte bra alla vill ha boll ingen ser boll 12:an är en gris 1-0 dsk inte rättvist messi tror han är inget barca man måste spela inte snacka snack 2-0 gris nr 2 dsk spelar rugby 3-0 domarn ser inte ruff dsk spela fult långa bollar på benkt domarn dålig alla dåliga Barca bra.

Barca DSK

torsdag 11 augusti 2011

Före detta DSKare hotad av Blue Ultrazzzz - Ordförande:- "Kraftiga åtgärder kommer att vidtas"

Det har hänt igen!

Blue Ultrazzzz har återigen skämt ut sig, men enligt källor till Pazza DSK så var det denna gång "befogat".

Det rör sig om ett sms som skickades natten till söndag den gångna helgen.
Offret är bl.a. en tidigare spelare och före detta medlem i den beryktade Ultrazfalangen, idag bosatt på på anonym ort någonstans i sydvästra Sverige.

"Fuck you / Blue Ultrazzzz", kan inte misstolkas.

När Pazza DSK får tag på Blue Ultrazzzz ordförande Hasse Ball är han fåordig, men hälsar att om personen i fråga inte ber offentligt om ursäkt kommer "kraftiga åtgärder att vidtas".

DSKs spelarråd väljer att inte gå ut med personens namn offentligt, men säger sig stå på Blue Ultrazzzz sida i detta fall.

Pazza DSK

onsdag 10 augusti 2011

***Dangda***



Pazza DSK

DSK går på kontra-tjonga - Inför hösten i Division 5 Norra

Ja! Äntligen är Premier League tillbaka, typ världens bästa liga med storspelare som Peter Crouch och Theo Walcott.

För er som följer Pazzachatten dagligen så öser vi in kommentarer om denna fantastiska liga, och för er som ännu inte har fattat så är det mesta ironiskt. Det finns nämligen ingen annan liga vi på redaktionen hatar så mycket som Premier League. Dessvärre är DSK ett lag där merparten av spelarna gillar Premier League, och konstigt vore det väl annars med tanke på hur DSK spelar fotboll. Långt, tjong, fult och jävligt elakt.

Var någonstans ligger det svenska hatet mot Serie A och Bundesliga, och italiensk och tysk fotboll i synnerhet?

Hade Premier League bara vårdat sin egen liga och identitet så hade jag definitivt kunnat slå ett slag för denna liga, men det gör jag inte. Det är för stor omsättning pengar på spelare som inte är värda det. Senast i raden är Arsenals köp av en ung talang för skrämmande 155 miljoner. Som stolt romanista inser jag att Roma förmodligen skulle kunna köpa en hel startelva för dom pengarna, men det är dessvärre pengar som Roma inte har.

När Sportbladet och säkert 90 % av Sveriges befolkning surade över domarens katastrofala insats i kvartsfinalen i VM 2010 mellan Tyskland-England, en domartabbe som "gjorde så att England åkte ut", då skrattade jag.
Den enda sanningen var att de "engelska storstjärnorna mot de unga orutinerade tyskarna" (som expert Kåmark valde att uttrycka det) blev fullständigen pippade av tyskarna.

Vad har detta med omstarten av Division 5 Norra att göra?
Har absolut ingen aning.

ROMA ROMA ROMA, core´d sta cítta.

Höstsäsongen har smygstartat med några matcher som inte hann spelas innan uppehållet. Våra engelska storstjärnor, eller motsvarigheten till dessa, Enebybergs IF, vann derbyt mot Djursan med uddamålet och parkerar nu på en tredjeplats. Berget blir säkert farliga i slutändan.
Värtan, detta trevliga och till mycket väldigt lika lag som DSK, torskade högst oväntat mot Sollentuna United FK med tennissiffror.

Huvudsta plockade poäng mot Ursvik, och det säger nog mer om Ursvik än om Huvudsta.

Erfarenheten säger mig att höstsäsongen är den totala motsatsen mot vårsäsongen. Det laget som skött sommarträningen kommer naturligtvis ha en markant fördel, för det kommer blåsa, det kommer vara kallt, och det kommer inte vara lika roligt att spela fotboll i 12 grader än i 23 grader.

DSK - höstmodell: Kontra-tjonga.

Detta otroligt vackra spelsätt uppfanns i Halmstad där några vänner satt och funderade på vad vi var bra på. Och är det något som DSK är fruktansvärt duktiga på är det att kontra med snabba spelare. En förutsättning för att denna idé skall fungera i praktiken, gäller det att ha spelare med ordentligt glöd i dojjan som kan leverera en passning (tjong) på minst sjuttio meter. BK visade i samband med fotbollsgolfen att detta var möjligt.

Målet har under säsongen varit att direkt gå tillbaka till Division 4. Man kanske inte ska ändra på målet, men att ta en match i taget känns på något sätt som ett mer realistiskt mål.

På söndag möter vi Kista på Ärvinge, en plan där hemmalaget endast förlorat en match. Kista ligger dessutom två poäng före oss, och ska vi ha en praktisk chans till att hänga med så är det bara tre poäng som gäller.

DSK har gjort en fin värvning i BK:s lillebror, Anton, från Viggbyholm. Dessutom har vi fått tillbaka två riktigt duktiga spelare i Sam och Hannes. Det vi har saknat under vårsäsongen är bredden, och med dessa tre spelare får vi den bredd vi har saknat, samt en allt högre konkurrenssituation på samtliga positioner.

DSK har statistiskt sett alltid gillat höstsäsongerna. Det får gärna regna och åska på söndag, sånt gillar vi.

Pazza DSK kommer att göra ett försökt att LIVESÄNDA matchen från Ärvinge IP, med start kl 15.45 på Pazza DSK. Kommentatorer blir Sidleds-Danne och Lill-Wise, båda avstängda.


Pazza DSK


måndag 8 augusti 2011

Aldrig Pazza Upp - Återhämtningen

Det var morgon, men det kunde lika gärna vara kväll. Han visste inte. Allt hade passerat honom så snabbt.
Gårdagskvällen blev en succé. Kvasten hade fått cashen, middagen var perfekt och alla var på topp.
BK visste att det hade hänt något, men han kunde inte komma på vad. Men nu satt han där på sängkanten. Skallen vibrerade.
Där låg Facebook-Fille utslagen, Redaktören likaså. Men det var någon som fattades.
Vart fan var Marknadschefen?

Ingen visste, och klockan var 11.15.

Han mindes från gårdagskvällen innan han tuppade av att Marknadschefen hade pratat om en affärsmöte som skulle äga rum i Halmstad och att Marknadschefen skulle vara "närvarande".
Samtidigt försökte han pussla ihop sina egna minnen av sig själv från gårdagskvällen. Han kunde inte tro sina öron när Facebook-Fille påstod att dom två hade börjat blandat groggar klockan 05.45. Han var ju med under hela kvällen sas det.

Kvasten var på gott humör under gårdagskvällen. Han tillät sig även besöka den fasansfulla klubben Bond som han annars aldrig gick till. Han hade trots allt vunnit Konsultens tävling, och återigen fått titulera sig som smartast i gänget.

Facebook-Fille lyfte på huvudet. Telefonen vibrerade. Det var Marknadschefen!

"Tjena, vart är min taxi?"

"God morgon Marknadschefen, vart är du någonstans?"

"Jag har nyss avslutat ett viktigt möte i Halmstad, jag passade på att dra när ni hade trevligt. Ville inte förstöra den goda stämningen"

"Asså jag tror inte någon är kapabel att hämta dig just nu......"
........

"Marknadschefen. Var är du?"

"JAG SÄGER JU ATT JAG HAR VARIT PÅ ETT VIKTIGT MÖTE!!"

"Ok, ok ta det lugnt".

"Chauffören är helt utbränd så vi skickar en av Kvastens nära släktingar. Bra kille, han kör bättre än BK".


Pazza DSK

fredag 5 augusti 2011

Det suspekta kuvertet

Dagen ville inte ta slut. Han kollade på klockan vart femte minut. Allt för att inte missa tiden. Chefen passerade dörren varannan timme. För att undvika konfrontation var han tvungen att lämna byggnaden prick 16:17. Inte en minut tidigare, inte en minut senare.

Han hade bara träffat denna Dressman-klädde herre en gång. Det var en reko kille. Handplockad av Kvasten. Han hade fått i uppgift att se till att den nytillkomne tog sig ner till Halmstad. De skulle ses vid Centralen 16:43. Kvasten gillade udda tider.

Klockan slog 16:16. Snabbt plockade han ihop sina grejer. Han hade fått ett kuvert från Kvasten som han var noggrann att stoppa ner.

"Det är bra grejer, men öppna inte innan ni har satt er på flyget", hade Kvasten sagt.

Godtrogen som han var hade han inte tänkt mer på det. Flyget gick från Arlanda 19:00.
De skulle ses vid Forex vid Arlanda-Express. Pinky var lite nervös. Tänk om han inte dyker upp? Kvasten skulle ta kål på honom.

16:35 anlände t-banan till Centralen. Han gick genom gången under Vasagatan, passerade höger om spottkoppen. Förbi Pizza Hut och Burger King. Upp för rulltrappan. Han anlände vid perrongen. Där stod han, Mr. Dressman.
De tog Arlanda express som avgick 16:55. Inte ett ord sades under resan.

De tog sig upp till Terminal 4. Snabbt stopp vid Pressbyrån. Den Dressman-klädde herren behövde köpa på sig en stock snus. De stannade till vid Exchange.

"Nej, det behövs inte Konsulten. Halmstad ligger i Sverige", sa Pinky.

Kvasten ville inte avslöja tyskens identitet, utan hade kort och gott gett honom smeknamnet Konsulten. Han var ingen gröngöling. Han var en rutinerad herre i gamet. En av de högsta hönsen i tyska maffian.

De begav sig mot Säkerhetskontrollen. Pinky tog upp kuvertet som hade fått av Kvasten. Konsulten sneglade mot hans hand och stannade upp.

"Vad är det där för något?"
"Viktiga papper. Kvasten gav det till mig."
"Har du kollat innehållet?"
"Nej, men jag har lovat Kvasten att inte kolla innan vi sitter på planet."
"OK..."

Konsulten blev likblek. Blekare än han brukar vara.

"Du, jag tar en sväng förbi muggen. Gå igenom kontrollen du. Jag kommer alldeles strax."
"Men du, jag väntar här."
"Äh... Gå du. Jag kommer alldeles strax."

Konsulten vände sig hastigt om och gick mot toaletterna.
Pinky blev lite konfunderad. Vad var det frågan om? Han stod precis framför säkerhetsvakten.

"Har du några nyklar eller något skärp på dig?"

I samma veva öppnade han kuvertet och tog ut innehållet.


Pazza DSK

Det regelrätta målet



Pazza DSK

torsdag 4 augusti 2011

Cashen i sista stund

Han plockade upp telefonen. Scrollade igenom menyn, stängde ner. Upprepade processen ett par gånger. Han var uppenbart nervös.

"Får man ta en bärs nu eller?"

De hade precis lämnat parkeringen i Grindtorp. Han plockade upp en öl från den välfyllda kylväskan. Lade ner den snabbt igen när han såg Kvasten arga blick i backspegeln. Benen skakade, hela han skakade. Blicken var något stirrig.
Hon gillade inte att han drack. Därför blev det inte så ofta, men väldigt mycket när det väl gavs tillfälle.

"OK, nu kan du ta en."

Rösten kom från förarsätet. De hade precis passerat Shell-macken.

Han älskade det klickande ljudet som en kall, 33-centiliters, kryssnings-Carlsberg gav ifrån sig. Den första var alltid den godaste.
Han funderade hur nära det var den här gången. Han kunde inte hantera cashen, men han hann betala i tid. Han hade ju hört skräckhistorierna om de som inte hade kunnat betala för sig. Kvasten och BK var inte nådiga.

Efter timmar av öldrickande och Captain Morgan-drinkar tog han återigen upp telefonen, ringde Redaktören.

"Tjena, tjena."
"Tjeeeena R. Var är ni någonstans?", sluddrade han fram.
"Vi är snart i Jönköping."
"Ahhh, ahhhh, vi har bara en mil kvar."

Mitt under samtalet hörde han Kvasten mumla något. Det lät som om han sa:

"Och den milen är din sista..."

Det blev tyst i några sekunder. Den glada och sluddrande rösten var borta.

"Vad sa du Kvasten?"

"Jag sa, och den milen är fin. Kolla landskapet."

Sunken fick svårt att andas. Hade han hört rätt? Han lade på luren utan att säga hej då. Han tittade ut genom bilfönstret medan de begav sig mot hans okända öde. "Välkommen till Getinge"

Pazza DSK

Jakten har börjat...

BK älskade att köra bil. Vänster körfält var hans. Han ägde skiten. Om det var någon som var i vägen såg han till att de flyttade på sig. På med cruisen, inte under 130.
Fan är det inte mer krut i den här bilen? BMWn åkte redan två timmar innan. Allt för att synka. Kvasten lämnade inget åt slumpen. Och BK var inte den som var den. Han gillade utmaningen.
Grabbarna var på väg mot Halmstad. BK fick i uppgift att köra ner Marknadschefen, Redaktören och FB-Fille.
Helt plötsligt, stopp i Trosa. BK letade frebrilt efter ett tredje körfält.

"Det här funkar inte. Kvasten kommer att bli vansinnig."
"Mmm", suckade Redaktören.

Han visste, han hade fått en rejäl utskällning innan av Kvasten för förseelsen på Lemon Bar.

Ingen visste riktigt varför de skulle ner till Halmstad. Alla hade fått i uppgift att packa väskan.

"Ta bara med det nödvändigaste. Mer info får ni sedan."

I båda bilarna hade Kvasten placerat ett Halmstad-quiz som alla skulle besvara innan Ljungby. En viss nervositet spred sig i bilen när Marknadschefen tog fram kuvertet med varsitt quiz. Var det individuellt? Redaktören rynkade sig på näsan samtidigt som han läste "Quizmaster har alltid rätt."

"No shit", tänkte han för sig själv. "Som om det bara gäller i det här fallet."

Han gick noggrant igenom frågorna. Han kunde inte ett skit. Det här var nog slutet.
"Finfina priser utlovas." Han visste vad innebar. Kom man sist så var man rökt.

Han kollade ut genom bilfönstret och tog ett djupt andetag. Trafiken var igång igen.


Pazza DSK

Pazza on tour - Halmstad

Pazzafärjan drar vidare i sommarsolen. Nu mot ett regnigt Halmstad. Asså, det här med guldkusten, vad fan menas med det egentligen?

10 svin i samma stia, det kan bara sluta i katastrof.

Vi kommer att filma från Halmstad, och har vi tur med elektroniken så kommer höstens första livesända program av Pazzalördag att dyka upp, förhoppningsvis med special guest KOR.

Vad kan ni förvänta er?
Inte ett piss, vi har redan lurat er på fortsättningen av Pazza Noir 2.0 som vi utlovade.
Dock känns det en smula nervöst då typ hälften av resenärerna har tillgång till Bambuser på telefonen, och som vi alla vet så är Bambuser programmet vi använder oss av när vi filmar från mobilen och lägger upp i videofönstret till höger. Censur existerar inte, så räkna med ett livesänt nakenbad från Marknadschefen, eller någons patetiska försök att limma på nån inhemsk skönhet.

Det svider och det ska svida att spela i DSK. Hela ditt liv kan förstöras inom loppet av några sekunder.

Vi återkommer förhoppningsvis med en live-uppdatering från resan ned, signerat Redaktören.

Vi vill samtidigt passa på att lugna Calle, vi kommer ta det extremt lugnt, inga utsvävningar eller något sådant.


På återseende.

Pazza DSK


lördag 30 juli 2011

DSK värvar från storklubb i division 3



Brödraskapet DSK har gjort klart med ett nyförvärv lagom till hösten. BKs yngre och betydligt mer talangfulle bror, Anton Johnson, har tecknat ett 6-månadskontrakt med option på minst tre år till.
BA, eller vad vi nu kommer att kalla honom, kommer närmast ifrån storklubben Viggbyholms IK , hemmahörande i division 3, med andra ord är det här en av DSKs största värvningar på flera år.

Coach Kylengren har ännu inte valt att kommentera nyförvärvet men enligt BK så handlar det om en spelare som passar perfekt i DSKs lagbygge. Tung, teknisk (för att spela i DSK) bra på huvudet (fasa våra fasta) och enligt rykte ett riktigt partysvin.
DSK-modellen 2011. Underbart!

Vi kommer att lägga upp en omröstning nästa vecka där ni får rösta på vilket smeknamn vi skall ge Anton i fortsättningen. Självklart slickar Bele sig om munnen nu, så smeknamnet BA känns rätt aktuellt.

Välkommen till Träskvallen Anton!

Pazza DSK

Kungens Minne av något slag

Ni får ursäkta, vi kommer inte ihåg namnet på turneringen som ett par tappra DSKare åkte till för att deltaga i idag.

Men tanken var annars från början att Marknadschefen och Redaktören skulle hänga med och filma lite från turneringen. 06.15 imorse ringde därför Marknadschefen Redaktören som planerat. Redaktören svarade, sedan lade han på. Marknadschefen valde därefter att somna om.

Det är hursomhelst en sjumannaturnering, och DSK skickar ett par riktiga grisar till den här turneringen. Pinky, Hatten, BK för att nämna några. Vad som är ännu mer skrämmande är att DSK uppenbarligen har lottats med flera junislag. Stackars killar. Hatten kommer personligen se till så att minst halva laget blir tvungna att sluta med fotboll.

Vi tippar på att Idolen blir utsedd till turneringens lirare på 20 baljor totalt.

Pazza DSK

fredag 29 juli 2011

Upplösningen av Pazza Noir 2.0 nästa vecka

Efter de inledande kapitlena i Pazza Noir 2.0, tog redaktionen för Pazza DSK en välförtjänt semester. Redaktören var utbränd och for ut till landet. Marknadschefen påstod sig sitta på ett plan till Vegas, men sågs senast på en öde ö i södra delen av Stockholms skärgård.

Kommer Sunken klara sig till Halmstad eller blir han cuttad i Grindtorp? Det är nog frågan många ställer sig, följ upplösningen nästa vecka innan gänget drar till Halmstad på torsdagen.

På måndag kommer de sista detaljerna med schema om Halmstad att dyka upp. Naturligtvis kommer vi blogga på vägen ned. Filmsekvenser och förhoppningsvis så styr vi även upp det första höstavsnittet av PazzaLördag.

Pazza DSK