onsdag 24 augusti 2011

EIF-DSK 0-0

Det har blivit något av en mysstämning såhär dagen efter derbyt. Wennerberg var inne på chatten och berömde vår spelidé, eller vad man nu vill kalla det.

Självklart, det är trots allt Division 5 vi snackar om, det ska ligga på en sällskaplig nivå, och trots att Pazza har gjort allt i sin makt för att göra enebybergarna sura, så verkar de ha tagit vår uppladdning på rätt sätt. Kul liksom.

Kvasten

Coentrao - Paani - BK - Wise

Balotelli - FBF - Kladdjana - Maria Guti-Hernandez


Fascionista


Hatten

Det märktes att Enebyberg hade gjort ett gott scoutingjobb och genomskådade vår grisbox från början. Vi höll oss på vår planhalva och försökte tjonga oss fram till lägen, och ibland blev det bitvis farligt när Balotelli ställde in vänsterdojjan 27 grader åt nordöst och drog iväg bollen rätt långt ifrån arenan.

EIFs nr 8 är en elak jävel av rang, och DSK, med arbetarbina på mitten, gjorde allt i sin makt för att stoppa denne. Gick inte det så kom BK farande bakifrån och visade var skåpet skulle stå.
DSK visade till en början att det var derby. Kladdjana var i stormform och drog således på sig ett gult kort i början. När Kladdjana hade bestämt sig för att avsluta sin derbymedverkan efter typ tjugo minuter så klev domaren in och sa till Kladdjana att skärpa sig. Inte undra på att Kladdjana blev lack!

Publiken var magisk, på något sätt väldigt opartisk än vad vi är vana vid på Vallen, där nittiofem procent av hemmafansen hejar på bortalaget istället för oss. Det går t.o.m. rykten om att diverse anhängare av DSKs beryktade Blue Ultrazzzz hade gått i klinch med Berget Ultras på läktaren.

Notiser från första halvlek:
- DSK gjorde ett fantastiskt bra jobb första halvtimmen, men tappade mot slutet i första. DSKs första halvtimme var en lightvariant av Tyskland VM2010. Ge över bollinnehavet till motståndarna och hugga som en kobra när man väl fick chansen.
- Kladdjana fick gult när han drog i väg en boll efter en enligt honom felaktig avblåsning. Fascionista lackade ur, Kladdjana bad om ursäkt och sade att det inte skulle hända igen. Fem minuter senare får Berget en ny frispark och Kladdjana slänger ur sig ”Så jävla patetiskt”. Något som domaren naturligtvis hörde. Domaren gav honom en sista chans. Lägg därtill en riktigt ful missad glidtackling i början av matchen som domaren missade och ni förstår att det hade slagit slint i skallen på Kladdjana denna tisdagskväll.
- Coentrao på högerbacken gjorde livet otroligt surt för ”Joe” i Enebyberg.

Notiser från andra halvlek:
- Enebyberg fick sju frisparkar under en två minuters period. Måste vara rekord!
- Kraftigt bollinnehav för Enebyberg.
- Kvasten styr en frispark i stolpen.
- Två, tre farliga avslut från distans av Enebyberg.
- Coentraos härliga räder på högerkanten.
- En klassisk Fascionista-vändning och avslut resulterade nästan i mål. Förra året hade den suttit.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar