lördag 19 november 2011

Omröstningen avslutas nästa fredag

För någon vecka sedan la Pazza DSK ut en ny omröstning " Vem är din drömvärvning till DSK 2012".

Förväntningarna var extremt låga hos redaktionen då Nisse Pasthy tidigt förnekade all form av empati för DSK. Barca var bara på skoj, Sergio tror fortfarande på ett utlandskontrakt, Babak har skvallrat för storebrorsan om DSKs patetiska taktik, Bergstaca har glömt bort vad en målgest är, Zacco måste slåss med Benji om tröja nr 11 (vilket innebär att Pazza DSK skulle bli en man mindre i redaktionen), Klassespieler Svedberg för att han inte har fått en enda röst och Jimmy "Judas" Everum då inte en jävel vill ha tillbaka honom.

Denna patetiska omröstning har snabbt visat sig vara en enorm succé för Pazza DSK (vi fakturerar samtliga klipp till respektive IP-adress), och konspirationsteorierna har redan satt fart i truppen om vilken/vilka spelare som får lämna laget till nästa år.

Men, nu måste vi få ett slut på denna såpa då vi behöver slänga upp en ny omröstning omgående. Därför avslutas omröstningen fredagen 25november.

Egentligen är den här omröstningen det enda som håller Pazza DSK flytande för tillfället, så varför inte avsluta det lika patetisk som det en gång började.

Fluctuat nec mergitur


Pazza DSK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar