tisdag 22 november 2011

Blir Viking Cup Fascionistas revansch?

Han är den självklara stjärnan i dagens trupp. En ifrågasatt storstjärna som endast kom trea i den interna poängligan. Nu är han ute efter revansch.

Den gångna säsongen blev ett poängmässigt misslyckande för Fascionista (vid det här laget borde ni fatta vem vi menar, vi vägrar skriva hans "riktiga namn"). O andra sidan klev han fram som en klassespieler, lite arrogant överlägsen utan något att bevisa längre. Han är störst, vackrast och definitivt snyggast.

Men känner vi honom rätt så tär det att hamna bakom Hatten och Maria Hernandez i poängligan. Viking Cup stundar till helgen, inför fulla läktare i Tibblehallen. Det är dags för Fascionistas show. Hur det sen går för DSK som kollektiv är rätt ointressant.

Vi vill och behöver vår gamla storstjärna mer än någonsin till helgen. Lag som Viggan och Frej, för att inte tala om Österåker är lag som vi gärna slår. Det vore gött med den gamla hederliga taktiken att ha fyra spelare bakåt som tjongar i hopp om att Fascionista tar ned bollen, gör fyra man och klackar in den i krysset.

Fräls! Gör något snyggt!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar