fredag 14 oktober 2011

INFÖR Vägen Tillbaka - ett allt för vanligt uttryck

2011 års säsong är glömd. DSK - Den Ständiga Kampen.

Jag är så jävla trött nu att jag inte fattar vad jag skriver, eller vad jag vill få sagt med detta. Efter alla filmer vi har producerat på senare tid har man börjat få kontorsfingrar, varje tangent gör helsikes ont.

Men nu är det i alla fall dags för det vi i DSK är stolta att presentera varje år: Vägen Tillbaka.

Den börjar av någon anledning alltid på hösten. Folk kanske associerar vägen tillbaka med vägen hem från Lemon Bar. Men i detta fall snackar vi faktiskt om världens största sport, fotboll.

DSK vill nå ut till Europa, spelarna ser det som en chans att få sponsorer och därmed slippa avgifterna.

Hur går man då tillväga?
Jo, du betalar en fin summa pengar som går någonstans, sen får du ett lottningsnummer. Sen blir ditt lag lottat. Några dagar senare står du på en ödslig plastmatta i Hässelby på en söndagkväll i oktober där vinden får dina kronjuveler att sjunka till minimal storlek.

VÄLKOMMEN STOCKHOLM CUP! OCH VÄLKOMMEN TILL PAZZA DSK:s "VÄGEN TILLBAKA".

Vi har lottats mot Hässelby, i DSK-ögon en motståndare vi har haft relativt "lätt" med på senare år, när det väl begav sig.

2007 spelade vi borta, och en av Danderyds SKs mest omtalade, avgörande och på alla sätt patetiska löpningar genom tiderna genomfördes när Hässelby besegrades med 2-0.

"WISE, vad fan göööööör duuuuuu!!!??!" röt coach Carlson från bänken. Wise lyssnade inte, han sprang!. Föreställ er en enbent sköldpadda som trampar runt i cement, ungefär så fort gick det.
Målvakten som vackert hade kommit ut för att sparka bort bollen blev fullkomligt överraskad av Wise framfart, skräckslagen. Så pass skräckslagen att han missade bollen under foten. Wise var fri med målet, nu kunde inget gå fel. För att vara på den säkra sidan så lät Wise bollen studsa upp på knät innan bollen ramlade in i mål.

Än idag pratas det om det där laget utan hjärna i Hässelby.

Tack gode gud har speedvirtuosen blivit nedgraderad till en långtjongande vänsterback.

DSK kommer med allra bästa lag, ett stabilt topplag från Dödens division 5. En gammal HBKare i målet, en finne från J-Södra. Två tyskar på planen, ett par assköna junisar, en DIF-tränare, (inte Degerfors alltså), en vansinnig finne på topp, och en elegant som försöker hitta formen, han brukar hitta den när säsongen väl är slut. Sen har vi Hannes Hegmar, denne spelare som tycker vi är ett bra lag. Sam Ekbatani, SamGlas, jojo DSKs ende sponsrade spelare. Daniel Niklasson, asså jag får rysningar av vår störtsköne mittfältare. Phille Maria Guti Hernandez Runsiö med sin fasansfulla bössa från 40 meter sätter fortfarande skräck i hemmapubliken på Vallen. Fille Lundqvist borde per automatik vara avstängd den här matchen, han brukar vara det såhär års, men det är han inte. Orutinerat Fille.

Jag kan babbla på i evigheter om vad lyckligt lottad jag är som får spela med såna här fina spelare, match efter match, träning efter träning....suck...säsong.....efter säsong!!!

Nu kanske ni har fattat att jag bara skriver det här för att ni ska rösta på mig som Årets Spelare i DSK säsongen 2011.

Tack som fan.

VÄGEN TILLBAKA HAR BÖRJAT!!

Pazza DSK
Marknadschefen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar