måndag 24 oktober 2011

Pazza-Talk 2

I veckans Pazza-Talk tar panelen bland annat upp existentiella frågor, vilken inställning man ska ha till Stockholms Cup och vilken taktik DSK ska ha inför Silly Season.

Dagens panel:
Guest 325, ålder okänd, tidigare försvarsgeneral i DSK, Täby.
BK, 23 år, stureplansprofil/festfixare, Östermalm (typ).
Sünken, 28 år, gropkonstruktör/entreprenör, Lindholmen socken.

1. Säsongen 2011 har nyligen tagit slut och Silly Season 2012 har precis dragit igång. På Pazza DSK kommer vi under vintern med spänning följa vilka spelare som kommer att ansluta till laget och vilka som kommer att lämna oss. Vilken spelare, inom tänkbara gränser, skulle enligt dig vara en drömvärvning för DSK? Vilken
spelare får vi absolut inte förlora? Motivera gärna varför.


Guest 325:
Drömvärvning är mig själv så klart!!! Den spelöversikten och lugnet är något jag ser att ni saknar i ert spel. Ni får inte förlora den där Kvasten i mål för han räddade er många gånger under 2011.

BK:
Silly season är alltid en högtid för rykten och idéer. Namn som Arash Talebinjad och Ivan Obolo dyker upp varje år. Men om man ska vara lite realistisk och försöka se på det i någon form av verklighet så tror jag faktiskt att FB-Fille kan dra i lite trådar från gamla Vallentuna tiden och vi kan få ner ytterligare en eller två spelare som kan ge oss ytterligare en bredd i vår trupp. Ska jag ändå nämna ett namn så vill jag se Johan Nilerud tillbaka i DSK tröjan. Har hört att han är på väg tillbaka till Sverige och varför inte gå tillbaka till DSK?

Dock tror jag att i år får vi inte förlora Hannes Hegmar. En spelare som kan spela både höger och vänsterback, höger och vänsterytter. Som ser ut att ha bollen klistrad vid foten likt Leo Messi ibland (inte riktigt lika bra men man kan se likheterna).
  
Sünken:
Att bara välja en spelare e skittråkigt, så jag har plockat ut två drömvärvningar, båda under ett samlingsnamn, Medjeds. Brossorna vore e grymt tillskott både på å utanför plan. Alla vet, enough said..

2. I veckan har ett hett samtalsämne blossat upp i DSK. Det är bloggens vara eller icke vara. Vissa anser att Pazza DSK sprider dålig stämning i laget. Andra anser att det är ett underhållande inslag som för spelarna närmare varandra. Vad är din åsikt i frågan?

Guest 325:
Vad är det för fjant som tycker att lite ord på en skoj sajt skapar dålig stämning, om du inte klarar av det så läs inte!!
Pazza DSK skapar glädje med sina otroligt skarpsynta artiklar.

BK:
Självklart skall bloggen vara kvar, inte bara för att det är ett ställe där vi kan ventilera vad som försigår i truppen utan även för att andra lag och spelare ska kunna få upp ögonen för DSK som lag. Alla vet att det är svårt att knyta till sig
spelare, och om bloggen är ett ställe till vi syns på så måste det finnas kvar!

Sen om det finns de som tar åt sig av det som skrivs på bloggen får väl dom ta upp det med redaktionen så skall vi se till att deras namn inte hamnar där.

Sünken:
Pazza är det bästa som hänt Danderyds sportklubb efter Viggan-maffians intåg. Att den sprider dålig stämningen i laget måste ju vara ett skämt. Men jag antar att det finns spelare i laget som inte kan ta "kritik" som eventuellt kan dyka upp på bloggen. Man måste förstå att mycket kan tas med en klackspark. Det handlar lite om att kunna bjuda på sig själv.

Å de som tar åt sig av den "kritik" som kan förekomma på bloggen tycker jag fan ska gör det. Ni är faan ett lågvattenmärke i DSK historia. Om det är nån som tar illa vid sig så är det bara att konfrontera mig på träningen, det blir perfekt, då kan jag sparka ner er igen..

3. För en tid sedan gick DSK vidare i Stockholms Cup efter att ha besegrat Hässelby SK med 3-2 på bortaplan. Nu ställs vi mot Albions, div. 7, kl. 20.00 på torsdag. Cupens status värderas väldigt olikt bland klubbarna. Vissa satsar helhjärtat och använder sina starkaste startelvor medan andra ställer upp med juniorlag. Vad är din inställning till Stockholms Cup?

Guest 325:
Det är starkaste elvan som gäller för det är bra att få matcha mot annorlunda lag. Och med tanke på att avslutningsfesten flyttades så måste ni fan spela med den. Går dock rykten om att det va en inför fest där det grisades som vanligt!!

BK:
Det är en kul idé till turnering, problemet är speltiderna. Ingen vill spela tävlingsmatch när det fortfarande ligger snö runt
planerna. Så är det bara! Men självklart tycker jag att den skall finnas kvar, vi satsar ju på Europaspel!

Sünken:
Allt som oftast spelas den under den sämsta perioden på året, på de sämsta tiderna. Mot de sämstigaste lagen, och på de sämsta planerna. Hela vägen till matchen slår tankarna snurr och man försöker intala sig själv, fotboll är roligt, jag tycker det här ska bli kul. Fotboll är roligt, jag tycker att det här ska bli kul, fotboll är roligt.... man kommer fram...

Tidpunkt/plats: 20.00, söndag, Hässelby bollplan.. suck
Namn: Sunk
Position: Bänk...

Status: motivation låg

Stockholm cup..hmm.. ring när vi är i final. Då kanske jag dyker upp igen.

Ett stort tack till panelen!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar