onsdag 21 december 2011

Vem blir 2012 års "Mr X" i DSK?


Det talades om spelare som Kaká och Montolivo. Det blev....Antonio Nocerino, eller Alberto Aquilani om ni så vill.
Milan skulle spänna musklerna inför årets säsong och som vanligt i Serie A brukar man tala om en viss mr X som ska vara pricken över i:et, grädden på moset. Nu har faktiskt Nocerino klivit fram som en matchvinnare i flertalet matcher trots att han mer påminner om en minigris som älgar fram på planen.

Inför säsongen 2011 var förväntningarna extremt höga i DSK, vilket nyförvärv skulle bli pricket över i:et? Det talades om en comebackande Farre Toofani, Nizze Pasthy från Viggan, men det nyförvärv alla pratade om var naturligtvis Arash Talebinejad, som folk komiskt nog fortfarande tror kommer frälsa DSK.

Nej, DSK valde istället att på presskonferensen i februari presentera Kungsängens tekniske trequartista Fredrik Pedersén, som årets "Mr X".
Fredrik Pedersén, i DSK-krestar även känd som "KOF", en slående likhet med Milans Nocerino, både utseendemässigt och spelmässigt.

Så från och med nu så är smeknamnet KOF dött, nu är det Nocerino som gäller.

Nu är det hursomhelst 2012, eller på god väg att bli 2012, och det diskuteras vilt i vilken spelare som blir Danderyds SKs nästa stjärnförvärv?

Sedan tidigare är Niclas Rysjö klar för klubben. Klubben har i ett pressmeddelande gått ut och sagt att det är en "chansning med Nille". En bra karl från Salem, men någon Mr X är det inte. Trots detta har klubben gått med på Rysjös krav om en junis som putsar skorna, nummer 17 och skjuts till träningarna.

Jimmy är tyvärr ingen Mr X, han är snarare Mr J...hehe.

Nizze Pasthy skulle utan tvekan vara Mr X, men han är avskriven sedan länge dessvärre.

Det har diskuterats om IFK Täbys pissnabbe anfallare Pierre, det är mer av en transferbomb än en Mr X, men givetvis ska DSK vara tacksamma för alla nyförvärv från division 7 och uppåt.

Jag har varit dålig på att träna under ledigheten, men enligt dom som har varit nere så har vi fått ett tillskott från Division 3. Spännande. Hade det varit februari hade detta utan tvekan varit Mr X.

Bergstaca hade utan tvekan varit Mr X om han hade gjort comeback.

Vad tror ni? Vem blir 2012 års MR X i DSK? Diskutera gärna på chatten, idag är det MR X special på Pazzachatten.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar