söndag 11 december 2011

Julgransligan - Sunken och Idolen i topp


En hektisk första vecka med julgransförsäljning är till ända. Söndagen avrundades med Flyckt på Myran kl 09.00 och Hannes och Anton J på ICA Klingsta. Säljresultatet gick sådär va.

På eftermiddagen var det bäddat för ett gigantiskt möte mellan lag Sunken/Idolen och Marknadschefen/Redaktören. Självklart lyckades Täbytattarna smussla till sig ICA Klingsta (Där har du vår huvudsponsor Deli Italia), med fin utsikt över golfbanan och roliga människor som passerar.

Marknadschefen och Redaktören fick nöja sig med ICA Myran (med andra ord, gammelsovjetisk ångest i kubik) där folk klagar på priserna och spelarna i allmänhet.

Dock så lyckades M och R med konststycket att sälja hela tolv granar. Vid det tillfället så trodde vi att vi hade gått ikapp lag S/I, men självklart lyckades dom sälja in tre julgranar till dom sista fem minuterna.

Enligt Idolen byggde segern på tryggheten med Sunken som yxman och inslagare, och Idolen som den store säljaren.

På ICA Myran gnällde Redaktören om att han enbart ville sälja julgranar till singelmorsor. Marknadschefen kontrade med att Redaktören var patetisk och att han borde söka sig till en annan klubb.

Klockan 14.50 kom BK staplandes med finskor och någon ny parfymdoft, laddad som fan.
Oklart hur många granar BK lyckades sälja in via hot idag, men vi återkommer med siffror sen.

Bilden visar en överlycklig Sunken, ibland är det kul med fotboll.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar