tisdag 17 maj 2011

Pisse!! FCD - DSK 4-2

Först och främst tycker vi det är kul när andra lag hittar hit till vår sida, och i synnerhet när dom hittar chatten. Värtan har gjort det, och dom får anses som det mest sympatiska laget såhär långt, inga dåliga förlorare. FC Djursholm borde inte ha så mycket att slå sig för bröstet än, men i och med gårdagens derbyseger mot oss hittade man ändå tid till att gå in på vår chatt och tycka till.
Men snälla, vilket lag vill inte se DSK åka ned i Division 6? Det har vi hört sedan urminnes tider, ni är efter "FCD".



Matchen i sig var ingen rolig historia. 4-2 kunde lika gärna ha slutat 6-2, 6-4, 7-3. Tennissiffror med andra ord.
Vi släppte till alldeles för mycket bakåt och tillät FCD hitta djupledsbollar mot deras löpstarka spelare. Det kändes som att vi var överallt och ingenstans, i synnerhet i andra halvlek.
Enligt en Avspark-kommentar gjorde vi två självmål. Vet att vi gjorde ett självmål, men ytterligare ett?
Andrew Svenson var bra igår, hotade vårt försvar med att komma in från kanten och gå i djupet.
Vi bränner tyvärr en straff men får ytterligare en och gör mål, båda två är rätt solklara. Vi kanske skulle ha fått med oss en utvisning, men vad hjälper det när vi spelar som skit? Vi finner inga bortförklaringar, FC Djursholm ville mer och kunde mer igår.

Skiiit!
Nu är det Sollentuna på tur på Danderydsvallen och sedan börjar det riktigt tuffa matchandet med tre matcher inom loppet av en vecka. Nu gäller det att samla kraft och ta vinsterna. Vi ligger på fjärde plats och vi har goda chanser att hänga med i tabelltoppen, något som alla spelare vill vara med och bidra till.

Pazza DSK


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar