onsdag 25 maj 2011

En liten skitrapport från FK Bromma - DSK

Wise stod vid sidan efter sitt röda och fick på onsdagskvällen se DSK stoltsera ut på Stora Mossens underbara konstgräs.

Sunken gjorde sig förtjänt av en startplats på högerbacken den här matchen och var lika elegant som vanligt. Paanis arga och hotfulla blick var tillbaka och BK var typ glad.
Benji fick ta Wise vänsterbackplats och den lille tysken gjorde det med bravur.

Kvasten stod i mål och vrålade som bara han kan. Fille Lundqvist kom efter sjuttionio besvikelser och ett rött kort äntligen in i matchen och var på det hela taget matchens spelare. Pinky är Pinky. Frosten är inte Frosten, det är ett pånyttfött barn vi ser eldar fram längs högerkanten. Hatten visade härlig k*k. Jonas visade härlig skalle. Kirre visade att han på megafart kan byta av Sunken efter 30 minuter. Maria Hernandez visade att en skada kan springas bort.

1-0 satt mycket vackert på hörna i 40e minuten då Facebook-Fille med "otäck precision" hittade Jonas på första stolpen som kunde knoppa in bollen.
Dessförinnan hade vi bränt några fina lägen, FK hade en i stolpen i inledningen. Det såg ut som en vanlig DSK-match helt enkelt.
En kollektiv insats när den är som bäst. Underbart att vi inte släpper in något mål idag, och backlinjen med dess förändringar gjorde ett mycket bra jobb. BK var skitglad.
Paani var tillbaka som den arga och förbannade finne vi lärt känna honom, då är han som bäst.

Efter paus tog det några bensträckare innan vi hittade rätt i matchen igen, och när BK var så jävla glad som han var idag så hittade han Pinky på bortre stolpen efter en fast situation. Pinky hoppade nedåt men nickade uppåt. En fantastisk prestation av denne brunkarlegend.

Målet kom typ i 80e minuten eller nåt, och därefter stängde vi matchen.

Det här var ett kvitto på att vi vill vara med i år och vardagsspöket var som bortblåst, kanske berodde det på att Vardagschefen var sparkad, vad vet jag.

Nu är det full fokus och inga jävla alkoholintag tills på lördag. Det är viktigt nu. TAGGA! Barca ska få sig en omgång på Vallen på lördag.