tisdag 5 oktober 2010

Snedspark: Stockholm - "Vunnit allt man kan vinna"?

Det som gör Avspark: Stockholm unikt är svepen och tillhörande kommentarer. Och det blir framförallt roligt när kommentarerna mynnar ut i hets och konversationer, som allt som oftast handlar om hur bra det egna laget är och hur värdelösa motståndarna är. Och det blir verkligen ROLIGT när personerna som skriver kommentarerna glömmer bort att det är ett forum för Division 4 Stockholm (Sverige) och nedåt.

17:22 20 jun 2010
"sug din k-- du vet inte vad du snaqckar om vaxholm har många på skade listan. Hoppas att alla e friska när i möter bela och dom andra tomte lgen Kolla in vaxholms hemsida så får du se var dom har spelat killarna Malm har vunnut allt som man kan vinna winzerling snäppet under kenta samma där mm Finns nog rutin i laget men tyvär har dom inte fått spela tillsamans pga skador mm"
/IFK V

19:30 20 jun 2010
"IFK V: Snälla ta dig en språkkurs innan du uttalar dig nästa gång... Blir bara jobbigt och svårläst när man inte kan tyda ditt budskap."
/Bele Janne

20:12 20 jun 2010
"till dig som skriver att malm har vunnit massor jag säger såhär om det är den malm som är född 88 o spelade med bp så har han inte vunnit ett skit för han spelede i däras andra lag inte i första om de inte e han så ber jag om ursäkt"
/ssk

03:47 21 jun 2010
"Till ssk Malm är född 89 och spela i Första laget i BP. Han spela med Albin ekdal som numera apelar i Juventus. malm har vunnit SM för juniorer .pojkalsvenska gothtia cup inomhus SM mmm så det är nog inte samma malm som du tänker på"
/IFK V

09:21 21 jun 2010
"Och nu spelar denne malm på samma nivå som han som blev vald sist på rasten. Så de kan gå"
/Tomten

05:59 22 jun 2010
"Du vet inte ett skit tomten varför malm spelar i vaxholm nu. Han var borta ett år p.g.a att hans korsband gick av, Han valde att komma igen i en lågre div. Han har fått erbjudande från flera klubbar som spelar i högre div. Som 1an och 2an."
/IFK V

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar