tisdag 12 oktober 2010

Silly Season 2010/2011

Efter degraderingen till Division 5 Norra står det klart att DSK verkar få svårt att hålla i några av klubbens storstjärnor. Kennie har länge ryktats vara på väg till Bele/Barkarby, Lillpastan har blivit uppringd av både Bele-Janne och IFK Täby, men enligt rykten ska Jonas ha nobbat båda buden.


Mest uppseendeväckande är naturligtvis att vår talang Jakob är aktuell för Djurgårdens IF. Nedan följer de senaste rykten i DSK Cirkus 2010.



RYKTEN PÅVÄG IN:

Andrew Svensson – Djursholm
Vänsterytter, ung och utvecklingsbar. Sa innan säsongen tog slut att DSK var det enda alternativet...OM man stannade kvar i fyran. Nu gjorde vi inte det och det är oklart om han är så sugen att gå över vid detta tillfälle. Men, nya matchställ, ny konstgräsplan, Lemon Bar…. Mycket pekar ändå på att vi får se denne spelare nere på Vallen i vinter.
Sannolikhet: 70 %

Arash Talebinejad - öhh?
Vi sätter ett stort frågetecken vad gäller detta rykte, eftersom det egentligen bara är en drömvärvning. Vårt enda hopp att få till denna värvning är Lill-Babs. Pazza!
Sannolikhet: typ 1 %

Nils Pasthy – Viggbyholms IK
Sägs hata DSK, men beundra storebrodern. Skriker på läktaren att DSK ska åka ut, att han älskar IFK Täby osv. Men, det går inte att komma från att den där familjen Pasthy egentligen älskar Danderyds SK. Ett typiskt familjedrag är även att de är fullständigt illojala och ofta gör tvärtemot vad man väntar sig.
Sannolikhet: 20 %

Vigganspelare, okänd.
Det kommer alltid någon. Det gör alltid det.
Sannolikhet: 100 %

Mats ”Giganten” Wistedt – klubblös
Det är ren fakta att han älskar klubben (trots att han besudlat sig själv genom att ha spelat i Enebyberg). Sa tidigare vara intresserad att ta över tränarsysslan med Mattias Frost, eller det kanske var tvärtom. När jag tänker efter skulle det aldrig funka, aldrig i mitt liv att de två får ta över klubben - det vore döden för DSK.
Sannolikhet: 10 %

RYKTEN PÅVÄG UT:

Bergstaca
Han är antagligen bäst i Division 5 så varför skulle han då gå från DSK? Förmodligen för att han inte bryr sig om var han spelar. Gjorde en Lill-Wise för en tid sen, och är Lill-Wise ”omöjlig” att ha och göra med, så är Bergstaca inte långt efter.
Sannolikhet: 50%

Jakob Glasberg
Är enligt rykten på väg till Djurgårdens IF, och enligt Pazza kommer vi inte få en spänn för övergången. Jakob kanske blev rädd när vi publicerade Frostens intervju – det måste ju vara obehagligt för vilken 15-åring som helst att behöva agera mentor åt någon som är dubbelt så gammal.

Jonas Pasthy
Det ryktas om Bele/Barkarby och IFK Täby. IFK Täby ringde Jonas dagen efter förlusten mot IFK Viksjö. Bele-Janne har också ringt. Har sagt att han vill spela vidare i DSK och slå coach Pärlans målrekord, så Pärlan kommer förmodligen att bänka honom nästa år.
Sannolikhet: 5 %

Kennie Johnsson
Bele vill ha Kennie. Det är helt galet. Gör som du vill, Kennie.
Sannolikhet: 99 %

Markus Haataja
Täby IS, nyligen degraderade till division 4, ska ha ringt upp Rune och frågat om Hatten.
Nu blir faktiskt sannolikheten ännu större i och med att Hatten bestämt sig för att inte komma ned på Vallen på lördag och deltaga i avslutningen. Anledningen: Han ska ut och fiska.
Antagligen ska han fiska med ledarna från TISen. Tar han en havsöring över 5 kg så blir det automatiskt lagkaptensbindeln. Tar han en gädda över 5 kg så blir det en övergång. Tar han en brax på 0,5 kg kan han gott stanna i DSK. Tar han ingenting kan han gott och väl lägga av med fotbollen.
Sannolikhet: 2 %

Niclas Rysjö
Säger sig inte ha tid för fotbollen längre. Även om vi fattar att han skämtar så kan Nille få för sig dumma saker ibland.
Vad som spär på ryktena ytterligare är att han för någon träning sen tackade nej p.g.a...ja, vad tror ni? Konferens såklart!
Vi i DSK är rädda för att han kan ha gjort sin sista match för DSK. Det får inte hända.
Sannolikhet: 35%



Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar