Patetiskt A-lag kryssar mot Veteranerna

Konstgräsinvigningen

Det var pompa och ståt. Lindholm & Co, det är bara att lyfta på hatten för er.
Folk som fick för sig att gå ut och rasta hunden runt 21.30 i lördags fick säkert hunden att skita i rekordfart efter det mäktiga fyrverkeriet.

DSKs A-lag mötte veteranern som bland annat bestod av ett par gamla ikoner som Pärlan, Lindholm, Björne Axelsson och Micke Blommé. Hasse Ball, vårt tidigare uttalade hot inför matchen, var domare! Var han petad? Tror veteranerna gjorde bort sig där lite, han kunde ha förändrat matchbilden.

Matchbilden säger jag? Ja, A-laget tog naturligtvis kommandot rätt omgående. Paani (3 Krusovice starkare och som precis innan matchstart säger: ”Benji, 20 kronor till den som skadar Björne”) går 10 sekunder in i matchen med en våldsam tackling på Björne. Björne linkade ut och bytte. Paani visade därmed var ribban låg denna match. Det var tänkt att det skulle vara skoj, men det var f-n rena rama kriget på planen. Det var efterslängar, det var tacklingar, fula ord. Det var värre än ett derby mot Enebyberg.

2*15 minuter, perfekt för gamlingarna som slet som svin! Det gav resultat.
Vi dominerade matchen från början till slut, men vi fick inte in bollen. Lill-Wise och Lillpastan fick bortförklara sig för två spelarfruar (tror vi) efter matchen. Det var riktigt tufft.

Lill-Wise ska slå en hörna i andra halvlek, och får ta emot en hel del fina kommentarer från småkids. ”MISSA!!”
”DU SUGER!!”.
Ungefär så ser det ut i DSK i dagsläget. Representationslaget, som egentligen ska vara laget man ser upp till, har lägst status i hela föreningen.

Första halvlek var något av det sämsta DSK:s A-lag har presterat i år. Eller som CC hade uttryckt det: ”Det här är det sämsta jag någonsin har sett.” Laget hade lottats fram och DSK:s stjärnor Lillpastan och Hatten hamnade på vänsterbacken och avbytarbänken. Kanske förklarar det varför spelet såg ut som det gjorde.
Men trots denna bedrövliga insats hade A-laget ett skott i ribban och Redaktören fick felträff när han stod helt fri med målvakten.
Halvtidssnacket stod Hatten för. ”Ska vi sätta upp Lillpastan på topp, så vi kan vinna den här matchen?”
Sagt och gjort.

Andra halvlek var det spel mot ett mål, men precis som vanligt visade A-laget upp en enorm ineffektivitet framför mål. Lillpastan missade friläge. Hatten hade två tama avslut inför straffområdet som Veteranernas målvakt enkelt kunde plocka upp. Fille, dagen till ära lagkapten, tjongade som aldrig förr framför målet. Två vänsterfötter till höger, två högerfötter till vänster....bara i Danderyds SK.

0-0 stod sig matchen ut. BEDRÖVLIGT!
Det bådar gott inför Stockholm Cup-matchen då vi antagligen startar med 0-2 eller 0-3 underläge.