måndag 18 oktober 2010

Imorgon är en annan dag

Tack Chrille Björkman för en värdelös låt men med ett bra namn: Imorgon är en annan dag.
Tänk att det finns en morgondag, det är tur det, annars hade man levt i den konstanta Lemonångesten.

Avslutningen då?
Jo, den blev lyckad måste jag säga. Rune och Hasse fick motta våra Pazza Awards-priser, Hasse för årets Pazzamoment, och Rune för årets pazzarian. Stort!

Quizen blev en succé. Redaktören ska nog hädanefter sluta sitta och leka geni och ge inför odds, dom blir bara så fel. Lag *host Talang vann quizen. Viggan, som var favoriter, kom sist. Fetsist! Lagkaptenen Sunken får ta på sig ansvaret för katastrofen.

Robban, vår älskade Robban, det var han som var den hemlige gästen. Inte för att det var superhemligt då han faktiskt var först på plats på Danderydsvallen på lördagen.

Ja, vi lirade fotbollstennis, för oss som var där tidigare. Sunken fick motta två fina bollar i midjehöjd av Marknadschefen, han fick ont. Robban briljerade, Sidled stod på hälarna, Kvasten gnällde, Benji tog det på för stort allvar, Kennie är för enfotad, Lill-Wise hör inte hemma på en fotbollsplan, Sunken fick ont och var fastklistrad i marken, Pasthy var sjukt likgiltig.


Årets priser, via Prishuset.se, delades ut och som väntat blev Jakob årets rookie. Kennie tog priset Årets överraskning. Kennie blev precis lika överraskad som alla andra i klubbhuset.
Fille har tränat duktigt och tog därmed över tronen som den träningsflitigaste, från Frosten.
Frosten, som så sent för någon vecka sedan, gick ut med att Årets Spelare-priset inte är ett pris han vill vinna (det här året), och träningsflitet har han gett upp verkar det som. Fast mycket har nog med hans skada att göra, och frågan är om de kommer bli färre framöver?

Årets Spelare: Jonas Pasthy.
Årets överraskning: Kennie Johnsson
Årets träningsflit: Fille Lundqvist
Årets rookie: Jakob Glasberg

Nu talar jag enbart för er danderydare. Vad håller ni på med? Nu har vi alltså dom 3 senaste åren röstat fram tre f.d. Vigganspelare i rad för Årets spelare. Allvarligt! Vad är detta? Vill ni spela i Viggan eller?
Nä, stort grattis till Jonas.
På Facebook har det lagts upp ett mycket vackert kort på Jonas, poserande med sin pokal och Arroganten vid sin sida. Sedan tar dom den manliga vänskapen ett steg till. Bilder och videos kommer senare.


Frosten kom faktiskt delad 2a i omröstningen tillsammans med Kvasten. Det måste ha va varit en stor framgång...för båda. hehe.

Redaktören, fyll på artikeln med mer krimskrams, jag måste käka något.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redaktören har inte gjort ett skit, så jag fortsätter skriva..

Stefan Lindström tackade för sig och fick stående ovationer av sina spelare. Det har varit två fina år i klubben och Stefan påpekade även att klubben hör hemma i Division 4 och att han kommer att komma ned till Vallen flera gånger och se oss nästa år.

Vi från A-laget önskar Stefan all lycka i framtiden.


Ah, egentligen vill jag bara skriva: Tack för i lördags, vi syns imorgon. Kul. Hej.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar