torsdag 7 oktober 2010

Snedspark: Stockholm – ”Bara för att man är bra på fotboll, är man ingen fotbollsspelare…”?

Jag måste erkänna att vi har haft en riktigt tung dag idag på Pazza-redaktionen. Brist på idéer, brist på KOR (kreativitet) och därför är detta inlägg antagligen inte speciellt roligt. Men ändå måste man undra vad Sturehof menar med det fetmarkerade uttrycket nedan.
Förstår någon exakt vad det betyder i sammanhanget nedan eller i vilka sammanhang man använder uttrycket? Vad försöker han ha sagt?

21:27 19 aug 2009

"Djursholm-Danderyd 4-0, han Misak, mittbacken i Danderyd, med högst lägsta nivå i Div 4N assisterade till två av djursholms mål. Ingen lyckad afton för honom!"

/Holmton

09:53 20 aug 2009

"Oj då, tydligen fick DSK inte samma domare som matchen innan. Om de inte får samma domare i nån till match kommer DSK trilla ur. Vad hände med mittbacken som var så bra och alla andra som var bäst? Hoppas DSK lärt sig en läxa, bara för att man lagar god mat är man ingen kock....."

/Sturehof

Pazza DSK

2 kommentarer:

  1. Försöker översätta, Bara för att man spelar bra fotboll är man ingen fotbollsspelare? Kan han då dra det till att ni spelade bra fotboll någon match men det var bara tur för ni inte är några bra fotbollsspelare. Alltså bara för att jag lyckas laga en god maträtt så skulle jag inte troligtvis inte kunna laga en god till för jag är ingen kock.. Långsökt..

    /Nisse P

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att din tolkning låter rimlig och det är antagligen det "Sturehof" menar. Bra där Nizze, du kan få bli vår Pazza-tolk... Vi har nämligen flera liknande inlägg på gång.

    Lycka till på lördag!

    /Benji

    SvaraRadera