fredag 1 oktober 2010

Pazza uppmärksammar er läsare

Den 17e Oktober är numera ett klassiskt datum i historien, närmare bestämt det datumet Pazza DSK såg ljuset för första gången, och snart firar vi Pazzas ettårsdag.

Det kan låta som en klyscha, men det är tack vare er läsare som bloggen fortfarande existerar och blivit den populäraste Division 4/5 bloggen i Sverige. Vi snittar ungefär 100 unika besökare varje dag. Varje besökare är verkligen unik i sig då vi i dagsläget representerar länder från alla världens håll och kanter. Brasilien, Italien, Holland, Indonesien, listan kan göras extremt lång.

Lokalt sett är Pazza större än någonsin. KOR sitter och lusläser varje mening från Halmstad. Giganten sitter mitt emot Malmvägen i Sollentuna och missar inte en enda detalj. Storpastan pendlar mellan dator i Brasilien och Täby, och lite mer överraskande är att vi verkar vara enormt stora i Bromma.

Men, det finns en person som vi vill uppmärksamma särskilt på Pazza. Det finns nämligen en person, bosatt i Luleå, som är inne varje dag på Pazza DSK.

Det är bara en besökare från Luleå, så känn dig träffad om du läser detta!

Vi är enormt stolta över detta, och vi från Pazza vill passa på och hylla dig för att du varje dag är inne och läser, det tycker vi är skoj, och det är också ett kvitto på att vår idé med bloggen att intressera alla läsare verkligen har lyckats.

Den här dagen går alltså i hyllningens tecken till vår vän i Luleå.
Det är du som ska ha tack!


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar